WWE NXT 2016. február 25. – Nagy bejelentések!

20160224_Match_NXT_post_CarmellaBayley_EvaJax--b684fca27482757a0eb5d260012686b2

CFE Arena, Orlando. Kíváncsian várhatjuk, milyen újabb döntés születik a hetek óta húzódó kihívói kérdés körül, ami az NXT bajnoki címét jelenti. Emellett az este főmérkőzése egy Tag Team csata lesz, amikor is Bayley csapatba áll Carmella-val, hogy szembenézzenek Eva Marie és Nia Jax párosával. 

American Alpha vs Blake & Murphy 

Közel negyedórás ütközetet láthattunk a fiatal trónkövetelők, valamint a korábbi Tag Team bajnokok között. Jordan és Gable egyértelműen próbálták nyomatékosítani, hogy bizony számolni kell velük a jövőben. A győzelmet is képesek voltak megszerezni, miután értékesítették Tag Team finisher mozdulatukat. Vajon ők lesznek akik mérkőzhetnek az övekért a 38 nap múlva esedékes TakeOver-en?

Láthatunk egy visszajátszást a múlt heti főeseményről, ahol Sami Zayn érdekes körülmények között kopogtatta Samoa Joe-t. Az eset döntetlent eredményezett, amivel egyik fél sem volt túl boldog. Ezt követően Mr.Regal elmondja, hogy a múlt heti kaotikus műsor után, két hét múlva újra összecsap egymással Sami és Joe, mégpedig egy 2 out 3 Fall’s mérkőzésen. A győztes pedig, kihívhatja majd a TakeOver-en az NXT címvédő bajnokát Finn Bálor-t. Emellett a GM boldogan jelenti be, hogy jövő héten új taggal bővül az NXT Rostere. Többet nem árul el, de senkinek nem lesz meglepetés hogy ez a személy a frissen igazolt japán szupersztár, Shinsuke Nakamura lesz.

Apollo Crews vs Christopher Girard 

Először lép a kötelek közé pár héttel ezelőtti vereségét követően Apollo. Nem vacakolt sokat, egy Powerbomb-ot követően kopogtatta ellenfelét, megszerezve ezzel a győzelmet.

Bayley és Carmella a backstage-ben. A bajnok a két héttel ezelőtti támadásról beszél, majd hozzáteszi, hogy a történtek ellenére Carmella egyszer remek bajnok lesz. Szót kér Carmella is, aki szerint Nia és Eva elrontották élete legnagyobb lehetőségét, ami miatt törlesztenie kell ma este. Szóba kerül Asuka is, aki a segítségükre sietett két hete, majd egyértelmű üzenetet küldött a bajnok irányába. Bayley ezzel kapcsolatban elmondja, hogy örül annak, hogy Asuka kisegítette, de ugyanakkor tudja, hogy ezután a japán hölgy célja nem más, mint az NXT női bajnoki címe. 

Tommaso Ciampa vs Bull Dempsey

Bull derekasan küzdött, de végül kénytelen volt feladni a küzdelmet, miután bekerült ellenfele feladásos fogásába.

Samoa Joe a színfalak mögött, akit Mr.Regal mai döntéséről kérdeznek. Joe-t nem érdekli különösebben a dolog, ő már mint mondja  átugrotta az akadályokat, hogy elvegye azt, ami hozzá tartozik. Az NXT csak miatta jó és a bejelentés szégyen Sami-ra nézve, ráadásul kétszer kell elszenvednie…megfogadja, hogy ő lesz a következő NXT bajnok. 

Egy WrestleMania promó emlékezetet minket arra, hogy már csak 39 nap van választ el a pankrációs világ legfelkapottabb eseményétől…

Sami Zayn is megszólal a GM döntésével kapcsolatban. Sami elmondja, hogy készen áll, nem számít neki milyen meccsen kell helytállnia, vagy hogy hányszor kell kopogtatnia Joe-t….Készen áll, tudja mit kell tennie annak érdekében amit akar, jelen esetben, hogy ő legyen az első kétszeres NXT bajnok. 

Main Event:

Bayley & Carmella vs Eva Marie & Nia Jax 

Nia három LegDrop-ot is kiosztott a végjátékban Carmella-nak, akit ezután könnyedén kopogtatott Eva…

Az adás zárásaként újra a GM-et láthatjuk méghozzá Finn Bálor társaságában. Regal méltatja a bajnokot, hisz Finn már nagyon régóta birtokolja az övet, ami által lassan a leghosszabban uralkodó bajnoknak mondhatja magát. Mr.Regal szerint a jövő héten nem is lehetne alkalmasabb ellenfele Bálor-nak, mint az NXT történetének leghosszabban uralkodó korábbi bajnoka, Neville. Ezzel meg is születik a jövő heti adás főmérkőzése, ami minden bizonnyal fordulatos, és nem mellesleg a pankráció minden szépséget felvonultató ütközet lesz majd.

2 című bejegyzés “WWE NXT 2016. február 25. – Nagy bejelentések!” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Attól még nem változik a helyzet, attól még Roman Reigns a kihívó és nem Ambrose vagy Lesnar:D ! Alig várom a Wrestlemeni-át hpgy lássam hogy Roman újra ismétlem újra bajnok lesz és szétveri Triple h mocskos seggét nem is értem hogy lehet egy ilyen senki bajnok ha bajnok álljon ki és küzdjön ne a picsáján üljön azt várja a Wrestlemeni-át kis senki na mindegy Roman attól még a legjobb ismétlem a legjobb Roman best in the world !!!!!!!

  Kedvelés

  1. Te milyen műsort nézel és hány éves vagy? A másik lehetőség, hogy te szívsz valamit haver. 😀
   méghogy HHH egy senki? A te Roman Reigns-ed lófing hozzá képest és az is marad. 🙂

   Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek