WWE NXT 2016. január 13. – Először 2016-ban

007_NXT_01072016ej_1967-236329538Orlando, Florida. Az idei első adás kezdetén Graves és az NXT hangja, Phillips köszöntenek minket az arénából, majd William Regal érkezett.

A GM először is boldog új évet kívánt a jelenlévőket, majd üdvözölte őket a 2016-os esztendő NXT-jének első show-ján. Köszönetet mond minden rajongónak, akik miatt a szervezet az egyik leggyorsabban fejlődő üzlet a világon. Viszont William szerint 2015 csak az eleje volt a nagy ugrásnak, a mostani évben folytatják, kezdve a mostani főeseménnyel, ahol egy battle royal-on az NXT legkiemelkedőbb női pankrátorai néznek szembe egymással, a tét pedig a kihívói jog. Az igazgató, mielőtt távozna felkonferálja Sami Zayn-t.
A favoritot várhatóan nagy extázissal fogadta a publikum. A korábbi bajnok szerint 2015-ben sok minden változott, vannak új rajongók is nagy számmal, akinek bemutatkozna. Saját magát zenésznek nevezi, akinek van egy nagy bandája. Ekkor a közönség énekelni kezdi az indulóját. Elmondja, azok az emberek közé tartozik akik felépítették az NXT-t és azzá tették ami a szervezet ma. És hogy milyen a szervezet ma? Kimagasló színvonalú, ahogy az Egyesült Királyságban tett látogatáson is kiderült. Szerette Londont, de a legjobb akkor is otthon – a Full Sail Egyetemen, a Florida állambeli Orlandó-ban. Rátér arra, miért tért vissza: “azért jöttem, hogy én lehessek a legelső kétszeres bajnok az NXT történelmében”.
Van valaki, akinek egészen más erről a véleménye: Samoa Joe érkezik. A szupersztár azt mondja, nagyszerű, hogy Sami visszatért és nagyra értékeli szándékát, hogy visszaszerezné ami valaha az övé volt, viszont úgy látja, nem érdemli meg, ugyanis mikor legutóbb közel járt a címhez, akkor ő jelent meg és mentette meg az életét. Hozzáteszi, őt Londonban nem verte meg a bajnok, épp hogy túlélte ellene. Azt tanácsolja a favoritnak, ha azt szeretné, hogy továbbra is rendesen kapcsolódjon a válla a testéhez, tegye le a mikrofont és távozzon.
Egy harmadik embernek is van véleménye, Baron Corbin zenéje szólal meg. A Lone Wolf azzal kezdi, sose értett egyet Joe-val, most azonban igaza van: Sami-nek semmi keresnivalója a frontvonalban. Úgy folytatja, ő Londonban győztes volt, Samoa pedig nem. Megvolt a lehetősége, de elbukott. Saját magát az NXT koronázatlan bajnokának nevezi. A volt TNA-s erre Brooklynt emlegeti fel, ami egyértelművé teszi, hogy Corbin-nak most semmi keresnivalója nincs itt. Zayn-hez fordul, és arra utasítja, tudja hol a helye mikor az ő ringjében van. Távozna, de a favorit utána szól és kijelenti: a kötelek között van a területe. Baron hátba támadja Sami-t, de az hárít, majd Samoa-val is farkasszemet néznek.

Egy visszatekintésben megmutatják kik lettek a szervezetben 2015 legjobbjai, akik sikereikért díjakat is kaptak:
Enzo Amore és Colin Cassady – az év Tag Team-je
Bayley – az év női pankrátora
Finn Bálor – az év férfi pankrátora
az év TakeOver-e – TakeOver: Brooklyn
az év mérkőzése: Bayley vs Sasha Banks
Finn Bálor – az év mindenkit felülmúlója

Tommaso Ciampa vs Danny Burch
Remek első mérkőzés 2016-ra, a győzelmet Ciampa szerezte meg feladásos fogásával. Már most azt gondolom, Tommaso év végéig biztosan fontosabb szerephez fog jutni a szervezetnél.

A képernyőn William Regal, aki a kick off-on történtekre reagálva kiír egy triple threat mérkőzést Samoa Joe, Sami Zayn és Baron Corbin között a kihívói jogért. A meccs két hét múlva lesz az NXT-n.

Dash & Dawson vs The Ascension
Rég nem látott minőségű tag team mérkőzés a WWE-ben, de mi másra is számítanánk a bajnokoktól és a legsikeresebb NXT csapattól? Több fordítás és kisebb csalás után Dash és Dawson bevitte finisher-ét, amivel megnyerte az összecsapást.

Az orvosiban kiderül, The Rock unokatestvére a Bayley elleni meccse után nem áll készen a Battle Royal-ra, aminek Eva Marie láthatóan örül.

Elias Samson vs Corey Hollis
Ha valaki, akko Elias az a karakter aki hiányzott a WWE-ből. A rajongók és a kommentátorok érthetően Johnny Cash-hez hasonlítják. Egy neck breaker után két vállra fektette ellenfelét. Ami láthatóan senkinek sem tiszta: heel vagy face??? Mikrofont kér, majd kijelenti magáról, hogy az akire ennek a helynek szüksége van.

NXT Women’s Title No. 1 Contender’s Battle Royal
Asuka első mozdulatával leterítette Eva-t, amivel az kigurult a ringből – ezzel még versenyben maradva. A japán úgy nézett végig az ellenfelein, hogy akár mind támadhatnak, ő készen áll.
Kiesési sorrend:
1. Aliyah
2. Deonna Purrazzo
3. Cameron
4. Liv Morgan
(Carmella kicsúszik a kötelek alatt, játékban marad.)
5. Alexa Bliss
6. Emma
7. Billie Kay
8. Peyton Royce
(Eva Marie visszamászik a kötelek közé.)
9. Asuka
(Eva azt hiszi nyert, de Carmella is előkerül.)
10. Eva Marie
A mérkőzést Carmella nyeri, aminek láthatóan Bayley is örül. Érkezik is a kötelek közé, hogy megölelje kihívóját. Asuka még visszanéz, mosolyog, ami általában sose jelent jót, most viszont talán tényleg örül kicsit, hogy mégsem Eva a kihívó.

2 című bejegyzés “WWE NXT 2016. január 13. – Először 2016-ban” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek