WWE NXT 2016. július 27. – Nagy meccsek a TakeOver-re

20160726_nxt_1920x1080_promo--2fa16d3cb5be1ed71fbfbc781a6a921fOrlando, Florida. Egy érdekes adás elé nézünk. Véleményem szerint elmondható, hogy az NXT-ben is egy New Era kezd kialakulni, az eddigi vezető karakterek egy része felment a main-be, ez a “másodosztály” erőviszonyait is átalakítja.

Shinsuke Nakamura vs Wesley Blake
NévtelenA Strong Style királya a két hete vetített adáson Finn Bálor-ral nézett szembe, most pedig a korábbi Tag Team bajnokok egyikével, Blake-kel. Igazából nem számítottam, hogy Wesley-nek ennyit is engednek, de mégis szép összecsapást láthattunk, aminek a vége természetesen a Kinshasa és a japán győzelme volt.
Az ünneplést William Regal szakította félbe. A GM először is gratulál, majd azt mondja bánja, hogy Joe most nincs itt, mert nagy dolgot készül bejelenteni.
“Hölgyeim és uraim, különösen megtisztelve érzem magam, hogy bejelenthetem, az augusztus NXT TakeOver főeseményén Samoa Joe megvédi az NXT BAjnoki Címét Shinsuke Nakamura ellen.”

Billie Kay vs Santana Garrett
008_NXT_07132016ca_273--80f84ca66eb3640f851a106bfd41260bNagy átalakulóban vannak a szerepek a szerepek a női divízióban, mivel több lány is itt hagyta az NXT-t. Az eddigi jobber-ek megmutathatják valódi tehetségüket. Tette így Billie is ezen a meccsen. Triple H  nem viccnek szántam, mikor szerződést ajánlott az ausztráloknak, mint Royce-nak vagy Kay-nek. Van bennük valami különleges, egyfajta kisugárzás, amit az in-ring-jükkel kombinálva nem csak magukra vonják a figyelmet, de lenyűgözik a közönséget, hasonlóan a mexikóiakhoz.
Billie a Big Boot után fektette két vállra Santana-t. A győztes valószínűleg heel karaktert kap.

Ne feledjük, bár Bayley Sasha Banks partnere volt a Battleground-on, ő még mindig az NXT-hez tartozik. A következő képeken William-mel  beszélget. Mivel a főnöke végignézte a karrierjét, címszerzését Brooklynban, és ismeri őt, azt is tudja, hogy készen áll. Készen áll, hogy ismét kiálljon Asuka ellen. Ahol már egyszer bajnok lett, úgy érzi ott másodjára is az lehet. Regal-nek tetszik az ötlet, de előtte megbeszéli Asuka-val is. Szerintem tényként kezelhetjük ezt a mérkőzést.

TM-61 vs Rob Kimball & Adrian Nails
010_NXT_07132016ca_332--7712191021618eb38a5f8b4c7779b67cÉrdemes lesz odafigyelni erre a csapatra. Nem a jobber-ekre, hanem Nick Miller-re és Shane Thorne-ra. Számomra fura a stílusuk, de tudják mit csinálnak. És hamarosan bajnokok lehetnek. A Thunder Valley után megnyerték az összecsapást. A siker után pedig gratuláltak legyőzött ellenfeleiknek is. Végül is nem kis dolog az se, hogy valaki a sárga kötelek között küzdhet, ha nem is fontos szereppel.

Egy hónapja, hogy Austin Aries megtámadta az ünneplő No Way José-t. Számomra értelmetlen módon José különösen fontos szerephez jutott. Két hete hátba támadta Austin-t, a biztonságisak választották szét őket. A srác ismét ringbe lép, de előtte egy Hideo Itami promót nézünk meg. Kentá-t a jövőheti adáson harcolni láthatjuk.

No Way Jose vs Steve Cutler
012_NXT_07132016ls_0829--31046da2715b5f6ffd4f707d7a5561d0José hamar megszerezte a győzelmet, majd ismét előjött belőle a dühöngő fenevad. Mikrofont kért. Elmondta, hogy Austin olyanná tette őt, ami eddig nem vallott rá. De nem fog nehezére esni a fiesztából harcra váltani és a valaha élt legnagyobból az NXT leggyávább kutyáját csinálni. Ha legközelebb látja, nem hagy neki alkalmat elfutni, hanem szétrúgja a valagát. A publikum állva tapsolt a szupersztárnak, Aries pedig nem érkezett sehonnan, pedig számíthattunk rá.

Kota Ibushi vs Buddy Murphy
Murphy korábbi csapattársa már kötelek közé lépett ezen az adáson, de úgy néz ki nem érte meg szétszedni őket, mert egyéniben mindketten vereséget szenvedtek.
Ibushi-ról annyit tudok, hogy a cirkálósúlyú divízióba tartozik, de nem ismerem. Viszont h így harcol, jöhet az NXT-be gyakrabban is, látványos főmérkőzés volt, Kota a Sit-out Powerbomb után fektette két vállra ellenfelét.

Joe érkezik az Egyetem csarnokába, ahol azt kérdezik mit szól ahhoz, hogy a TakeOver-ön címet kell védenie. Samoa-nak látszólag fogalma sem volt eddig róla, hogy bármi ilyesmiről szó lenne.
A bajnok megérkezik az aréna belsejébe, és besétál a ringbe.
“Belépek az ajtón és azzal fogadnak, hogy a GM-ünk, William Regal kiírt egy meccset és a TakeOver: Brooklynon meg kell védjem a címemet Shinsuke Nakamura ellen. Sajnálatos módon, mivel William nem egyeztetett velem a döntése előtt, ez nem fog megtörténni. Shinsuke Nakamura nem méltó ellenfél számomra. Shinsuke Nakamure nem tett le annyit az asztalra, mint én, hogy megkaparinthassam ez az övet, és éppen ezért nem lehet kötelező kihívó. Ez pedig azt jelenti, hogy a TakeOver: Brooklynon nem küzdök Shinsuke Nakamura-val.”
Regal zenéje szakítja félbe Joe-t.
“Eleget hallottam, Joe. Lehet, hogy te vagy a bajnok, de én vagyok a General Manager, és én döntök a csatákról, ha azt mondom harcolsz, akkor harcolsz!”
Samoa azzal érvel, hogy rengeteget kellett tepernie a kihívói jogért, az egész roster-rel szembe kellett néznie, Shinsuké-nek pedig nem. (Ebben igaza van.) Joe úgy fogalmaz, lehetőséget ad főnökének, hogy visszavonja tiszteletlenségét.
“És ha bocsánatot kértél, hátra megyünk az irodádba és beszélünk egy értelmes tornáról, ahol a győztes majd megérdemli, hogy kihívó legyen és én is jóváhagyom.”
William sajnálja, hogy így érez Joe, és azt mondja, ha elutasítja a harcot, úgy megfosztja a címétől és Shinsuke valaki mással fog megküzdeni érte.
“Nem adok neked oda semmit. Ezt akarod? Hát legyen! Megkapod a meccsed! De tudd meg, ez lesz életed legnagyobb hibája. Emlékezz, elpusztítottam Finn Bálor-t. És a TakeOver: Brooklynon ugyanezt fogom tenni Shinsuke Nakamura-val. De nem garantálhatom, mert ha hamarabb futok össze vele, nem lesz képes megjelenni azon a gálán.”
Ekkor megszólalt a Strong Style királyának zenéje, és Nakamura megjelent a rámpa végén az eheti NXT záróképein.

Fekete “CM Pityesz” István

Egy gondolat a(z) “WWE NXT 2016. július 27. – Nagy meccsek a TakeOver-re” című bejegyzésnél

  1. ROYAL vagyok az eredeti és az utánozhatatlan.Megváltoztattam az email címemet,mert már nem volt aktív.Most már okés.

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek