WWE NXT 2016. június 15. – ” This is Awesome “

020_NXT_06102016ej_0884--eb97fd248317e1a4d864df5da7101c46

Orlando, Florida. Egy héttel vagyunk a TakeOver után, és számos kérdés megválaszolásra vár. Múlt szerdán háborúk értek véget, de kezdődtek is el egyben. A mai adásban megszólal Samoa Joe, aki Finn Bálor legyőzésével védte meg az NXT aranyát, de hallatja a hangját Bayley, illetve Finn Bálor is, aki számára talán az a legnagyobb kérdés, hogy mi következik ezután?

The Authors of Pain vs Két helybéli kihívó 

Egy hete sokkolta a Full Sail közönségét ez a két nagydarab pasas, akik Paul Ellering oldalán tűntek fel. A nézők nem ismerték fel sem a támadókat, sem a Hall of Famer-t, utóbbira pedig Kevin Owens később egy Twitter üzenetben annyit reagált, hogy ezt hallva jobbnak is érzi, hogy már nem kell birkóznia a Full Sail-en. Ebben a csatában nem sok kétség fért az Authors győzelméhez, akik egy nagyon domináns győzelemmel mutatkoztak be az NXT-ben, mérkőzés formájában.

Carmella vs Tessa Blanchard

Tessa megpróbált mindent, de semmivel sem tudta zavarba hozni Staten Island hercegnőjét, aki végül feladásos fogását követően lekopogtatta ellenfelét..

Samoa Joe a backstage-ben, kezében a címmel. Mit voltál hajlandó tenni ezért a címért? – teszi fel a kérdést. Vadászott a testvérére, vadászott egy démonra a világ körül és választ adott a legdominánsabb bajnokkal kapcsolatos kérdésre. Ez az Ő korszakának kezdete.. Ő Samoa Joe, és Ő a bajnok. Nem elég áldozatot hozni, hogy ezt elvedd tőle.. 

TM-61 vs Blake & Murphy 

Első győzelmüket aratták a fiatal szupersztárok a rutinos, s egyben korábbi bajnokok ellen, akiknek már talán a Main Roster-en lenne a helyük..

Bayley is megszólal a színfalak mögött. Elmondja, hogy jövő héten részt vesz egy orvosi vizsgálaton, amin ha zöld utat kap a visszatérésre, William Regal meg fogja neki adni a mérkőzést.. A korábbi bajnok nagyon várja, hogy visszaszerezze a bajnoki címet..

Andrade “Cien” Almas vs Tye Dillinger 

Jöhetett a TakeOver visszavágója, amiben Tye igyekezett javítani egy héttel korábbi kisiklását.. Sokkal többet ezúttal sem ért el, érkezett az újonc a térdessel, amit követően kopogtatta Perfect 10-et.

Az adás főeseményén Finn Bálor érkezik az arénába, a Full Sail pedig állva tapsolva fogadja a korábbi bajnokot. Finn mikrofont fog és azzal kezdi, hogy otthon Írországban látta először az NXT-t, amint épp Enzo és Cass párosa szerepel.. Rögtön tudta, hogy a részese akar ennek lenni. Idejött, az NXT részese lett, és az NXT  a része lett. Az NXT azzá vált, ami Ő. 292 napig volt, NXT bajnok. Háborúkba indult itt – mondja. Háborúba Neville ellen, Tyler Breeze ellen, Kevin Owens ellen, és Samoa Joe ellen is. Mégsem úgy áll most itt, mint a bajnok. A kérdés most mindenki ajkán az…. Mi a következő Finn Bálor-nak? Ekkor elsötétült minden, pár pillanat múlva pedig Nakamura zenéje csendült fel.. A Full Sail valósággal felrobbant, énekelni kezdték a japán szupersztár dalát, s amint a ringbe ért, majd Bálor felé fordult, azonnal jött a This is Awesome ( Ez király ). Bálor barátságosan üdvözölte Nakamura-t, aki szintén szeretett volna szólni pár szót. ” Néztelek Japánban. Ezután az NXT Ikonjává váltál. Tudom, hogy nem vagy bajnok többé, de továbbra is Ikon vagy.. És ha bajnok akarok lenni, az Ikont kell legyőznöm… Téged kell legyőznöm! “ – ebben a pillanatban tombolni kezdett az NXT, ugyanakkor Bálor arcvonásai is megfeszültek. Bálor azonnal tudta mi következik számára.. ” Shinsuke Nakamura vs Finn Bálor ” – kiáltotta Finn, amit követően a két szupersztár farkasszemet nézett..

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek