WWE NXT 2016. június 29. – Eredmények és videók

20160629_nxt_1920x1080_alpha--0cf5099f835d7f414fe232f39619ff1c

Full Sail, Orlando. Három mérkőzéssel tarkított adásnak nézünk elébe ma, azonban ezen kívül megszólal Finn Bálor, valamint Shinsuke Nakamura is, pár hét múlva esedékes mérkőzésük előtt. Itt lesz ma a trón fosztott American Alpha is, amikor is megtudhatjuk, hogy a címek, vagy az Authors of Pain feletti bosszú a fontosabb a korábbi bajnokok számára. 

Alexa Bliss vs Carmella 

Megkapták a maguk idejét a hölgyek, amit helyenként egy látványos küzdelemmel köszöntek meg. Összességében kiegyenlített csata folyt, mindkettejüknek adódtak lehetőségei a győzelemre, de ezt végül Bliss kisasszony tudta megszerezni, miután értékesítette a Twisted Bliss-t.
A női bajnoki cím leendő várományosai közül ma Alexa számára jött ki jobban a lépés, de vajon tudja majd kamatoztatni ezt a győzelmet a későbbiekben?

Shinsuke Nakamura szólal meg elsőként. Azt mondja, több, mint tíz éve ismeri Finn-t. Ismerik egymás családját, barátként tekintenek egymásra. Annak idején még japánban, mikor Finn úgy döntött, hogy az NXT-be jön, Nakamura támogatta ebben. Figyelte japánból, miközben az NXT bajnokává, majd ikonjává válik. Most Ő is itt van. Idejött az NXT-be és szüksége van valamire, mint Bálor-nak, de nem ugyanarra. Szembe akar nézni a legjobbak közül az egyikkel, mielőtt bajnokká válik. Harcolnia kell az NXT ikonjával. Harcolnia kell Finn Bálor-ral. Számára ez hatalmas, hiszen Finn egyike a legjobb barátainak.. Tudja a potenciálját és a képességeit. Ez izgalmas lesz. Amikor ezek a fickók szembe szállnak egymással, adni fognak valami szenzációsat.. 

Cathy Kelley interjúvolja Bayley-t. A korábbi bajnok elmondja, hogy bámulatos volt visszajönni, száz százalékosnak érzi magát, és várja, hogy visszaszerezze a bajnoki címet.. 
Alexa Bliss jelenik meg, aki nem is habozott sokat előző győzelme után.. Közli Bayley-vel, hogy neki volt egy esélye. Most azonban át kell gázolnia rajta, ha egy újabbat akar Asuka ellen.. 
Érik a Bayley vs Bliss csata, ami végérvényesen dönthet arról, hogy ki lesz a címvédő kihívója a TakeOver-en. 

Andrade “Cien” Almas vs Noah Potjes 

Andrade egyelőre megállíthatatlan a sárga kötelek között. Azok után, hogy kétszer is felülmúlta Tye Dillinger-t, egy újonc állt az útjába. Ez a csata sem jelentett azonban komolyabb gondot számára, hiszen a Double Knee-t követően megszerezte a győzelmet..

Austin Aries interjú, amiben a szupersztár elmondja, hogy a rajongóknak jobban kellett volna becsülniük Őt. No Way Jose nem győzött le senkit, mindazonáltal rázza a csípőjét, amitől a nézők megvadulnak. Időközben az emberek azt kántálják, Austin Aries szar.. Adni fog a rajongóknak egy okot, hogy ne kedveljék Őt. 

Finn Bálor következik. Azzal kezdi, hogy 24 évesen ment japánba, és nem ismert senkit. Shinsuke Nakamura volt az első, aki segített neki alkalmazkodni. Nakamura a szárnyai alá vette Őt. Sok emberrel találkozol ebben a bizniszben, ami által sok barátra teszel szert, de Shinsuke Nakamura az a bizonyos barát. Ismerik egymás családját, és sokat lógnak együtt a munkán kívül is. Ez nem egy öltözői barátság, ez egy igaz barátság. Amikor elhagyta japánt, nem tudta, hogy milyen gyakran láthatja majd Shinsuke-t. Amikor azonban megtudta, hogy Ő aláírt az NXT-hez, libabőrös lett, mert az igaz barátai közül egy csatlakozott hozzá. Finn viszonozni akarta a szívességet, amikor Nakamura az NXT-be érkezett. Most ott kereszteződnek az útjaik, ahol szembe kell nézniük egymással. Nakamura ikonnak nevezte Őt, de nem tudja, ha ez igaz. Korábban szembe néztek japánban, de azóta sok minden változott. A dolgok most különbözőnek tűnnek. Finn azzal zárja beszédét, hogy nekünk rajongóknak ez élvezetes lesz, hiszen a Finn Bálor kontra Shinsuke Nakamura az NXT-ben, izgalmas lesz. 

Johnny Gargano & Tommaso Ciampa vs Hype Bros 

A küzdelmet természetesen előbbi páros nyerte, de nem is ez jelentette a dolgok komolyságát.

019_NXT_06102016ej_2573--44a19667545ea663fc382a41665df4caA győztesek mikrofont ragadotak és emlékeztettek mindenkit, hogy pár hete legyőzték a jelenlegi Tag Team bajnokokat, így megilletné őket a lehetőség azokra a címekre.. 
Megérkezett az American Alpha duója, akik viszont koránt sem érezték úgy, hogy ez a bizonyos jog az imént felszólalókat illetné.. A korábbi bajnokok egyértelműen kijelentik, hogy a címek visszaszerzése fontosabb, mint az Authors of Pain feletti bosszú. 
Természetesen megjelent a bejáratnál a bajnoki duó is. A Revival tagjai egyik ringben álló csapatot sem érzik méltónak arra, hogy esélyt kapjanak a címekre. Szerintük Gargano és Ciampa még semmi olyat sem tett, ami méltónak tenné őket a lehetőségre, Chad és Jordan pedig egyszerűen már nem az NXT Alfái. Most Ők diktálják a feltételeket.. 
Ezt már a GM sem hagyhatta szó nélkül, s az érkező Mr. Regal helyretette a dolgokat, miszerint Ő diktálja a feltételeket. Regal elmondja, hogy Ciampa és Gargano párosa is ott mozog a cím körül, ennek ellenére jövő héten az American Alpha kap visszavágót a bajnokok ellen, méghozzá egy 2 out 3 fall’s mérkőzésen. 
A ringben állók kezet fogtak, majd Ciampa és Garganp elhagyták a szorítót.. Ekkor azonban az Authors of Pain támadt az American Alpha-ra, akik ismét egy komoly verést szenvedtek el, Paul Ellering pártfogoltjai részéről..

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek