WWE NXT 2016. május 11. – Folytatódik a háború

021_NXT_04282016ej_2123--4b52ade988181776538c9558fdf21c41Full Sail, Orlando. Az adás egy videó összeállítással indul, amiben a korábbi NXT bajnok Finn Bálor látható. A trón fosztott Ír szupersztár ma visszatér, hogy kifejtse véleményét riválisáról Joe-ról, aki elvette tőle a bajnoki címet pár hete egy Live Event-en Lowell-ben. Láthatjuk továbbá a címvédő Tag Team bajnok American Alpha duóját, valamint a ” King of Strong Style ” Shinsuke Nakamura-t is.

Finn Bálor érkezik először az arénába, amit követően mikrofont ragad. Elmondja, hogy jelenleg Samoa Joe az NXT bajnok. Sokáig háborúban álltak egymással, miközben kétszer is összecsaptak a címért. Mindkét irányba elmehettek volna a dolgok, de Bálor emlékeztet minket, hogy mindkétszer Ő győzött. Lowell-ben szintén bármi történhetett volna. Ekkor megérkezett Elias Samson, aki körbezenélte Finn-t, aki azonban megunva a dolgot, egy Pelé Kick-el rúgta le a tiszteletlen vándorzenészt. Kihajította a gitárt Samson-nak, aki örülhet, hogy akcióját nem a gitár viselte meg jobban..

Andrea Dimarco kérdezi a feldúlt Bálor-t, hogy mit akart mondani Joe-nak. Bálor erre kijelenti, hogy elfogja mondani, miután szétrúgta Samson valagát..

John Skyler & Corey Hollis vs American Alpha 

Scott Dawson és Dash Wilder a ring mellől figyelte, ahogy a Tag Team bajnokok magabiztos győzelmet aratnak. A Revival vissza akarja szerezni a címeket, de vajon sikerülhet nekik június 8.-án?

Alex Riley vs Shinsuke Nakamura 

Riley nem tudta megnehezíteni Nakamura dolgát, aki a térdest követően kopogtatta ellenfelét..

Alexa Bliss vs Rachael Ellering 

Alexa könnyed győzelmet aratott, miután a Sparkle Splash meghozta neki a sikert..

Finn Bálor vs Elias Samson 

Ígéretéhez híven cselekedett Bálor, aki a Bloody Sunday-el megszerezte a győzelmet az adás főeseményén. A mérkőzés után mikrofont fogott és elmondta, hogy Joe megverte Őt, amire nem keres mentségeket. Most még semmit sem vesz el Joe-tól, de akarja a visszavágóját. Most egy megszállott, mint egy Démon, miközben becserkészi a zsákmányát. Joe is megérkezik, a bajnok pedig elmondja, hogy keresztül ment a poklon ezért a címért. William Regal közli, hogy nem fog káoszba torkollni a helyzet, majd kiírja a TakeOver-re a címmérkőzést, melynek értelmében Samoa Joe, Finn Bálor ellen védi meg a címet itt a Full Sail-en június 8.-án.

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek