WWE NXT 2016. május 18. – Bayley újra szembenéz Nia Jax-el

021_NXT_04282016ej_3067--369cf1df536a506ed3cbceffc8cab257

Full Sail Egyetem, Orlando. A mai adáson láthatjuk, hogy ki társul majd Austin Aries-hez, hogy szembenézzenek Blake, valamint Murphy duójával, illetve Bayley is ringbe lép, méghozzá Nia Jax ellen, akivel a londoni TakeOver-en küzdött meg a bajnoki címért. Bayley akkor túlélte a háborút, de képes lehet ma is rá, vagy Jax ezúttal legyőzi a Hugger lányt?

Blake & Murphy vs Austin Aries & ??

Aries bevonulásánál izgatottan várta a közönség, hogy vajon ki lesz a társa a mai Tag Team mérkőzésen. A fények kialudtak, amit követően felharsant a King of Strong Style dala.. Shinsuke Nakamura érkezett a Full Sail legnagyobb örömére, ezután pedig kezdődhetett is a mérkőzés. A korábbi Tag Team bajnokoknak nagy esély volt ez javítani renovéjukon, harcosan kezdtek Aries-el szemben, azonban a korábbi TNA szupersztárnak sikerült bepacsizni Nakamura-t, aki nem teketóriázott sokat, befejező mozdulatát követően megszerezte a győzelmet…

Cathy Kelley kérdezi a backstage-ben Bayley-t a ma esti, Nia Jax elleni mérkőzésről. Bayley elmondja, hogy Nia arra használja a méreteit, hogy embereket félemlítsen meg. Ma este megfogja mutatni, hogy nem lehet megfélemlíteni embereket azért, hogy elérje a céljait. Ugyanaz fog ma történni, ami Londonban is történt, – mondja Bayley. Az estét követően pedig arra fog koncentrálni, hogy újra NXT Women’s bajnok legyen.

Egy rövid reklámot követően Tom és Corey, a mai Bayley kontra Nia Jax mérkőzésről ejtenek pár szót, amit követően láthatunk egy videó összeállítást Asuka-ról, a jelenlegi Women’s bajnokról..

Újabb interjú a színfalak mögött, ezúttal No Way Jose az alany. Jose szerint, neki van egy jó mosolya, úgyhogy kiemeli azt. Ezért a mosolyért az emberek alábecsülik őt. Bárhová is megy, jól szórakozik – mondja. Ünnepelni, valamint harcolni van itt..

Carmella vs Peyton Royce

Carmella célja, s egyben álma, hogy megszerezze a bajnoki címet. Ennek szellemében küzdött az utóbbi időben, valamint ma este is. Feladásos fogását követően megszerezte a győzelmet Peyton ellen, lassan pedig célkeresztbe veheti Asuka-t… Talán már a nyáron esedékes brooklyni TakeOver-en?!

Tommaso Ciampa & Johnny Gargano vs Rob Ryzin & Danny Burch

Nem volt kérdéses Ciampa, valamint Gargano győzelme, akik ezúttal is magabiztos teljesítménnyel húzták be a sikert..

William Regal jelentkezik irodájából. Először is szeretne gratulálni Enzo-nak, Cass-nek, valamint a Vaudevillains-nek a sikeres Main Roster debütálásért. Ezután, hogy a csapatoknál maradjunk, bejelenti a június 8-án esedékes TakeOver második mérkőzését. A címvédő American Alpha, valamint a Revival néznek farkasszemet majd itt a Full Sail-en..

Bayley vs Nia Jax

A hölgyek főeseményét Nia dominálta, Bayley csak fellángolásokra volt képes nagy termetű ellenfelével szemben. Jax végül kiosztotta a LegDrop-ot, egyenesen Bayley tarkójára, aki ezután nem tudott kirőgni a kopogtatásból..

Jax ezzel a győzelemmel igencsak felkavarhatja az állóvizet, hisz könnyen lehet, hogy a mai csata kimenetele, majd egy Triple Threat mérkőzést fog eredményezni a címért a TakeOver-en.. Ez volt a heti NXT, holnap pedig jelentkezünk a SmackDown összefoglalójával is.

3 című bejegyzés “WWE NXT 2016. május 18. – Bayley újra szembenéz Nia Jax-el” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Nia Jax elmehet a bánatos faxomba. Sokkal, de sokkal kevesebb köze van ennek az ügyetlen tehénként ” pankráló” nőnek ehhez az iparhoz, mint mondjuk egy Cenanak. Ha egy Asuka ellen övet
  kap, akkor az NXT-vel is úgymond “végeztem”.
  Amúgy a Joe- Bálor meccset felőlem gladiátormódban is rendezhetnék, az sem érdekelne, a győztest úgyis mindenki tudja, szóval nem fogok időt pazarolni rá. A Reigns- Styles is kérdéses, de ugyan minek? Azért hogy a Phenomenal Jobber megint lefeküdjön egy kibaszott speartől?
  Jelzem a Payback-en agyon lett verve Reigns, de persze nyert egy sokkal jobb ellen.
  Konkrétan ez az egyetlen bajom vele. Chuck Norrist fél kézzel csavarná bele a betonba az akinek minden adásra elég egy egysoros promó, nehogy megerőltesse magát. Pózerkedik itt a bakfitty teljesítményére.Pffffffffff.

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek