WWE NXT 2016. május 25. – Újabb mérkőzések a TakeOver-re

008_NXT_05202016ej_0665--dd2fc16c833752e6e3101b26105b3f63

Vészesen a közeledik a TakeOver, amire ezidáig két mérkőzés ismert hivatalosan. A mai adásban újabb két küzdelemmel bővül a Card, valamint William Regal jóvoltából megtudhatjuk, hogy a sérült Bayley helyett kinek lesz lehetősége kiállni Asuka ellen, az NXT Women’s bajnoki címéért.

William Regal-al startol az adás, a GM Pedig elmondja, hogy az orvosi stáb döntése értelmében Bayley nem birkózhat a TakeOver-en Asuka ellen, így ma este egy Triple Threat mérkőzésen dől el Nia Jax, Alexa Bliss, valamint Carmella között, hogy kifog szembenézni Asuka-val a TakeOver-en..

Tommaso Ciampa & Johnny Gargano vs Shane Torne & Nick Miller

Ciampa és Gargnao a múlt héten kaptak hivatalosan is szerződést az NXT-től, így most már Ők is a Roster tagjai. Úgy néz ki továbbra is Tag Team-ben fognak küzdeni, lendületüket pedig a két vendégfellépő ezúttal sem volt képes megtörni..

Cathy Kelley kérdezi Bayley-a ma esti bejelentésről.. Bayley elmondja, hogy akarta ezt a visszavágót, de Mr. Regal valószínűleg helyesen döntött. Nincs 100%-os formában, szóval valószínűleg nem kellene, hogy kiálljon Asuka ellen.. Nia Jax jelenik meg, aki azt akarja, hogy Bayley ismerje el, hogy Ő összetörte Őt múlt héten, amikor harcoltak.. Carmella érkezik meg Bayley-hez, de Nia erre csak azt mondja, hogy mindkettejükről gondoskodni fog.. Alexa Bliss is megérkezik persze, amit követően közli, hogy ez ma este az Ő lehetősége.. Carmella zárja le a szócsatát – mondván, hogy emlékezni fog arra, mikor lekopogtatja Asuka-t..

Austin Aries érkezik az arénába, majd azzal kezdi mondandóját, hogy a “legjobb” szó, az egyik leginkább agyonhasznált kifejezés ebben a sportban, mert mindenki a legjobb akar lenni. Csak addig vagy a legjobb, míg nem jön valaki, aki a jobb – mondja Aries. Ezért preferálja Ő a nagyságát, mert azt nem lehet elvenni. Hogyan válsz naggyá? – teszi fel a kérdést. Birkózni, több mint egy egy évtizede? Bajnoki címeket nyerni mindenütt? Azzal, hogy a debütáló kivált egy hatalmas hatást, amit emeli a terméket? Austin szerint, Ő megtette mindezt.. Amikor bejött, megragadta mások figyelmét.. Miután Samoa Joe és Finn Bálor rendezi rivalizálását az acélketrecben, nem számít, hogy ki kerül ki győztesnek, mert a következő NXT bajnok… Austin Aries! Elsötétült az aréna, miközben a közönség ovációban tört ki. Shinsuke Nakamura zenéje szólt meg, amit követően Nakamura a ringbe vonult. Japánul szólal meg, de bocsánatot is kér, mert Austin Aries nem ért japánul. Shinsuke szerint az NXT bajnoki cím nem a Nagysághoz kerül, hanem az Erőstílus Királyához… William Regal érkezett a rámpára, először is pedig gratulálni szeretett volna a két félnek az eddigi ütközeteikhez. Tetszett neki, amit a múlt héten látott, mikor csapatba álltak, de ennél sokkal többet lát.. Szeretné látni őket egymás ellen…így a TakeOver-en…június 8.-án..Austin Aries kontra Shinsuke Nakamura! A két fél kezet fog, de vajon kettejük mérkőzésének a győztese lesz az új kihívó a későbbiekben?

A Tag Team bajnokok érkeznek egy rövid interjúra a backstage-ben.. Jason elmondja, hogy a Revival a legkeményebb ellenfelük.. Chad szerint jól harcolna, de ez egy birkózó ring, nem pedig egy boksz ring. Jason azzal folytatja, hogy nem számít hol, bebizonyítják, hogy Ők a legnagyobbak. Chad azzal fejezi be mondandójukat, hogy ott lesznek, és készen fognak állni..

Jonny Vandal vs No Way Jose

No Way Joe betáncolt, győzött, majd megpróbálta táncra bírni a kommentátorokat..hatalmas figura a srác..

Carmella vs Alexa Bliss vs Nia Jax – Triple Threat kihívói mérkőzés az NXT Women’s bajnoki címért

A mérkőzést és ezzel a kihívói jogot Nia Jax szerezte meg, aki ezzel másodszor vált kötelező kihívóvá. Az adás végén Asuka is kijött, hogy közelebbről szemügyre vegye kihívóját, majd magasba emelte neki a címet..

3 című bejegyzés “WWE NXT 2016. május 25. – Újabb mérkőzések a TakeOver-re” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek