WWE NXT 2016. május 4. – Eric Young debütál

20160503_nxt_1920x1080_eric--236b7714ee3175846991fbc5cbeb7949

Orlando, Florida. Visszatért a Full Sail-re az NXT, amit a közönség fergeteges hangulattal nyugtázott. Hamarosan itt a TakeOver Special, de vajon ki lesz képes igazán komoly üzenettel előállni riválisa számára?

Az adás nyitányán az új NXT bajnok, Samoa Joe érkezik az arénába. A címvédő büszkén és magabiztosan vonul a ringbe. Két hete legyőzte Lowell-ben Bálort, megszerezve ezzel az NXT legrangosabb övét. Joe mikrofont fog és azzal kezdi, hogy Ő egy olyan ember, aki tartja a szavát. A korábbi szeretett bajnoknak, Finn Bálor-nak a legnagyobb erőfeszítései ellenére sem sikerült elkerülni az elkerülhetetlent, így most Ő az új NXT bajnok. Értesíti ma a világot, hogy ez egy új korszak. Ez az Ő ideje – mondja, majd hozzáteszi, hogy ha ezzel bárkinek is probléma van, neki nemfog problémát jelenteni, hogy leverje az illetőt. Ismeretlen zene szólalt meg, mindenki érdeklődően tekintett a bejáratra, ekkor pedig megjelent Joe egykori riválisa, nevezetesen a korábbi TNA Nehézsúlyú Világbajnok, Eric Young. A Full Sail közönsége hatalmas ovációval fogadta Young-ot, aki természetesen szeretett volna hozzászólni a bajnok mondandójához. Eric elmondja, hogy kölcsönösen ismerik egymást. Joe egy rombológép, a leggonoszabb ember a földön, s egyben az NXT bajnok. Ő viszont tud még valamit. Az egyetlen dolog az életben ami biztos, a változás. Olyan változás, mint ami most a bajnok előtt áll. A dolgok változni fognak, ráadásul mindkettejük számára.

Nia Jax vs Tessa Blanchard 

Nia nem igazán tudott komolyabb dolgot elérni, mióta vereséget szenvedett a londoni TakeOver-en Bayley-től. A győzelmeket ugyan folyamatosan gyűjti, de érdemleges haszna nincsen. Ezúttal is győztesen hagyta el a Full Sail ringjét, miután kiosztotta a LegDrop-ot, Tessa pedig nem tudott kirúgni a kopogtatásból.

Tye Dillinger vs Austin Aries 

A közönség érezhetően Mr. Perfect 10 mellett tette le a voksát, aki mindent meg is tett a győzelemért. Egyszer-kétszer komoly sansza adódott, de Aries mindannyiszor kirúgott a tusból. Tye készült a térdesre, de ekkor Austin egy könyökössel leterítette. Következett a 450 Splash a sarokról, Aries pedig kopogtatta Dillinger-t.

The Hype Bros vs The Revival 

A korábbi Tag Team bajnok Revival, múlt héten szavaik alátámasztásaként megtámadták a Hype Bros-t. Ez vezetett a mai küzdelemhez, de itt sem tudott maradandót alkotni a Face páros. Dash és Dawson kiosztották Shatter Machine-t, amivel megszerezték a győzelmet.

Alex Riley a backstage-ban, akit a jövő heti mérkőzéséről kérdeznek, amit Shinsuke Nakamura ellen fog vívni. Riley elmondja, hogy nem tudja mi az a ” King of Strong Style “. Azt viszont tudja, hogy mi fog történni jövő héten. Olyan erővel fogja ütni Nakamura-t, ahogyan csak tudja, mert a jövő héten eljön a tombolás ideje…

No Way Jose vs Noah Kekoa 

Jose nagy szeretetnek örvend, amit a Full Sail közönsége ma is kimutatott. Rövid összecsapás volt, amit végig irányítás alatt tartott, majd pedig  Nelson slam-et követően megszerezte a győzelmet.

Samoa Joe vs Eric Young 

Megkapták azt az időmennyiséget, amihez a Main Roster heti adásain is hozzászokhattunk. Fordulatos és jó mérkőzést láthattunk, de végül Joe nagyon magabiztosan vetett véget a küzdelemnek. Kiosztotta a Muscle Buster-t, majd befogta a fojtásba Young-ot, aki a dupla finisher hatásától azonnal kopogott…

Joe komoly leckét adott fel Bálor-nak, aki biztosan figyelte ezt az összecsapást. Jövő héten az NXT következő részében visszatér a trón fosztott Bálor, de hogy mit kezd a magabiztos Joe-val, csak a jövő zenéje..

Egy gondolat a(z) “WWE NXT 2016. május 4. – Eric Young debütál” című bejegyzésnél

  1. Elképesztő hogy Joe megjelenése milyen reakciót vált ki a közönségből.
    Ahogy megszólal a zenéje ujjong a tömeg,felhangzik a joe!joe!joe! illetve a “joe gonna kill you!” chant.
    Hihetetlen pedig elvileg heel,mégis éltetik és tisztelik,ez egy olyan dolog amit egy papírbajnok,mint Roman az életben nem fog megkapni.

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek