WWE NXT 2016. március 16. – Újabb mérkőzések a TakeOver-re

20160316_Match_NXT_post_AmericanAlphaVaudevillains--6828dbd5cb25df25c830d002c1143ced

Orlando, Florida. Az adás folyamán három újabb mérkőzéssel gazdagodunk a TakeOver szempontjából. Kiderül ki lesz Bayley, vagy épp a Tag Team bajnokok ellenfele Dallas-ban. Továbbá Sami Zayn is nem várt dologgal találja szembe magát, mikor is William Regal “jutalomban” részesíti. 

A ringbe először Sami Zayn érkezik, aki a múlt héten alul maradt Samoa Joe-val szemben. Joe ezzel kiharcolta a szereplést Finn Bálor ellen a bajnoki címért, az április elsején megrendezendő TakeOver: Dallas-ra. Sami azzal kezdi mondandóját, hogy múlt héten kijött ebbe a ringbe és háborút vívott Samoa Joe-val. Nem tudja, hogy más vívott-e már háborút egy 300 fontos szamoaival, de ez nem mókás dolog. A vereség zavarja a legkevésbé, mert közel egy órán keresztül harcoltak. Az a célja, hogy kétszeres NXT bajnokká váljon, az egyetlen dolog pedig ami nyaggatja, hogy a TakeOver Dallas hatalmas lesz, ami lopni fogja a show-t a WrestleMania héten. Ekkor érkezett a GM, aki elmondja, hogy hallgatta hátul Sami szavait. Szerinte megérdemel valami különlegeset Sami a TakeOver-re a nehéz munka egészéért amit belefektetett ebbe az egészbe. Megérdemli, hogy szembenézzen a világ egyik legjobbjával, így április elsején, kizárólag a WWE Network-on, Sami Zayn ellenfele Ő lesz..Regal kivonult, Sami és a közönség pedig a kivetítőre figyeltek, ahol egyszer csak egy japán fiatalember jelent meg. A közönség tombolni kezdett, Shinsuke Namamura pedig röviden köszöntötte az NXT Univerzum tagjait, mindenkit biztosítva, hogy ott lesz a TakeOver: Dallas-on. Sami meglepetten figyelte leendő ellenfelét, majd halvány mosoly jelent meg az arcán.

 Mojo Rawley & Zack Ryder vs Angelo Dawkins & Kenneth Crawford 

Mojo és Ryder tudott diadalmaskodni, a Hype Ryder nevű manővert követően..

Deonna Purazzo vs Emma 

Emma szerezte meg a győzelmet a csatában, miután az Emma Lock-al feladatta a küzdelmet Deonna-val.

Tommaso Ciampa vs Jesse Sorensen 

Tommaso volt képes megszerezni a győzelmet, hiszen feladásra kényszerítette Sorensen-t.

Eva Marie & Nia Jax vs Bayley & Asuka 

Bayley és Asuka harcolták ki a győzelmet ebben a Tag Team csatában, melynek végén William Regal jelent meg az arénában. A GM először is gratulált a hölgyek győzelméhez, majd bejelentette, hogy Bayley címvédése Asuka ellen fog megtörténni a TakeOver: Dallas folyamán.

Egy Austin Aries interjút láthatunk, amiben Aries először is megköszöni mindenkinek az üdvözlést. Elmondja, hogy sok ajánlata volt, de boldog, hogy az NXT-t választotta. Izgatott volt egészen addig, míg Baron Corbin meg nem támadta. Corbin elkövetett egy hibát. Nem kellett volna megtámadnia Őt. Először tanácsot kellett volna kérnie attól, aki mindenütt bajnok volt. Corbin bizonytalan az emberek miatt, nem úgy mint Ő. Kapott egy szerződést, hogy mutassa meg, miért is a legnagyobb abban tizenöt éve amit csinál. Megfogadja, hogy Corbin leckét fog kapni a TakeOver-en, és ráfog jönni, miért is Ő minden idők egyik legnagyobb embere.

Simon Gotch & Aiden English vs American Alpha 

Chad és Jordan egy káprázatos mérkőzésen voltak képesek kivívni, hogy Ők legyen a TakeOver-en a Tag Team bajnokok kihívói, de vajon képesek lesznek megszerezni a címeket?

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek