WWE NXT 2016. március 2. – Eredmények és videó

021_NXT_01222016ej_3452--da0f87e670a73ca154b4ad7f6ce68346

CFE Arena, Orlando. Legelőször kapunk egy kis összeállítást amiben a ma esti főeseményt harangozzák be. A jelenlegi NXT bajnok Finn Bálor szembenéz a korábbi s egyben mindeddig leghosszabban uralkodó NXT bajnokkal Neville-el.

Aiden English & Simon Gotch vs Hugo Knox & Tucker Knight

A korábbi Tag Team bajnokok egy meggyőző teljesítménnyel rukkoltak elő az este nyitányán, ami győzelemhez vezetett számukra.

Érkezik egy hatalmas bejelentés, ami szerint a WWE március 12.-i Toronto-ban esedékes Live Event-én megvédésre kerülnek az NXT Tag Team övek. A címvédő bajnokok Dash & Dawson kénytelenek szembenézni Enzo és Cass párosával.

Emma vs Santana Garrett

Emma-nak nem jelentett túl sok gondot ez a mérkőzés, hamar feladatta a küzdelmet ellenfelével..

Eva és Nia, Mr.Regal irodájában. A múlt heti Tag Team mérkőzés a téma, ami után Regal kiírja a következő csatát a hölgyek számára, méghozzá Bayley és Asuka ellen.

Ki szünetet követően újra a GM ringben, mikrofonnal a kezében. Bemutatja a szervezet legújabb szupersztár-ját, aki nem más mint…Austin Aries!
A közönség örült az érkező félnek, de a debütálást Baron Corbin zavarta meg, aki egy durva és kemény támadásban részesítette az “újoncot”. Kiosztott neki ráadásként egy End of Days-et, amit követően a GM-re nézve annyit mondott, hogy szemet szemért. A Lone Wolf távozott, de valószínűleg egy újabb mérkőzés alapjait láthattuk kibontakozni a TakeOver-re.

Steve Cutler vs Elias Samson

Az NXT vándorzenésze szerezte meg a győzelmet a Neckbreaker-t követően..

Mojo és Ryder a backstage-ben, akik nagyon szeretnék elkapni a Vaudevillains csapatát..

Finn Bálor vs Neville

Ahogy arra számítani lehetett igen látványos küzdelmet hozott össze a két fél, aminek végén Bálor megőrizte felségterületét egy magabiztos győzelemmel.

Az adás végén Joe és Sami egymás mellett. Joe azt mondja, ennek könnyűnek kellene lenni, de az egyik leghálátlanabb ember áll mellette. Sami szerint Joe futása csak mások kemény munkáján keresztül vezetett ide. Joe naggyá tette ezt a helyet, ezért kihívást intézhet a bajnoki címre, de nem Sami számlájára. Joe megígéri, hogy jövőhéten elveszi a lehetőséget Sami-tól.

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!