WWE NXT 2016. március 23. – Eredmények és videó

20160323_nxt_samoajoe_2--0405e29b71cdcfc13e7ab551685d2d96

Full Sail, Orlando. Jövő pénteken TakeOver, amire a szervezet egy kivételével minden összecsapást bejelentett. A mai adáson láthatjuk a címvédő Finn Bálor-t, aki megpróbál kellőképpen hangolni Samoa Joe elleni mérkőzésére.

Elias Samson vs Johnny Gargano 

Gargano tudott diadalmaskodni, miután egy Roll-Up-al lent tudta tartani ellenfelét három számolásig..! A csata végeztével Samson egy kemény verésben részesítette Gargano-t, akinek segítségére Apollo Crews érkezett..

Finn Bálor vs Rich Swann 

A bajnok hozta a kötelezőt, és a már megszokott Coup de Grace-Bloody Sunday kombinációval megszerezte a győzelmet..

A backstage-ben Emma, aki kemény szavakkal hangol a ma esti Asuka elleni mérkőzésre..

Alexa Bliss vs Sarah Dobson 

Alexa sikeresen kiosztotta a Sparkle Splash-t, ami ezúttal a győzelmet is jelentette számára..

Danny Burch és Bull Dempsey mérkőzése következett volna, de az érkező Samoa Joe mindkettejüket megtámadta. Joe ezután megkérdezte a bajnokot, hogy látta-e ezt? Joe szerint jövő pénteken nem lesz menekvés Bálor számára, a bajnok pedig nem fogja túlélni a TakeOver-t, végül pedig elveszi ami az övé, vagyis a bajnoki címet..

Asuka vs Emma 

Asuka is győzelemmel hangolt a TakeOver-re, miután feladatta a küzdelmet Emma-val, aki a napokban újra a Main Roster ajtaján kopogtatott. A hölgy nagy valószínűséggel a WrestleMania-n is szerepelni fog a többszemélyes Díva Tag Team mérkőzésben.

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek