WWE NXT 2016. november 10. – Szerződés a TakeOver-re

20161108_nxt_contractsigning-b325d60ab086ed51d3ba4735f0528677

Tom és Corey köszöntenek minket, majd rögtön szemünk elé tárul a mai adás főeseménye, ami Shinsuke Nakamura és Samoa Joe szerződés aláírása lesz. Charley kapja meg a szót, ezt követően pedig a hölgy felkonferálja nekünk az este első összecsapását, ami a Dusty Rhodes Tag Team Classic egyik elődöntője lesz. Egy éles váltással az Angyalok városában találjuk magukat, a Los Angeles-i arénát pedig a #DIY zenéje rázza fel. Érkezik Tommaso Ciampa, illetve Johnny Gargano.

#DIY Vs. Authors of Pain – Dusty Rhodes Tag Team Classic, 1. Elődöntő 

Jose és Swann múlt héten közel állt a szörnyetegek legyőzéséhez, de a végén tényleg csak egy banánhéjon csúsztak el.. A közönség azonnal beáll a közkedvelt Face duó mögé, miközben Ciampa és Akam megkezdi a mérkőzést. Ciampa tett egy kísérletet arra, hogy domináljon, de hamar be kellett látnia, hogy ez nem így fog működni ma este.. Amint lehetősége volt bepacsizta Gargano-t, aki Dropkick-eket kezdett osztogatni Akam-nak, aki viszont nem nagyon érezte ezeket a rúgásokat. A meccs első szakaszának végén úgy tűnt, hogy a #DIY képes lesz tartós lendületet szerezni, Gargano Suicide Dive kísérletét viszont Akam és Rezar együttesen hárította.. Ciampa is megpróbálkozott volna egy ugrással, hogy mentse társát, de amint a kötélhez ért, a két óriás nemes egyszerűséggel nekivágta Gargano-t.. A reklámot követően Gargano élt át nehéz perceket, amiből Ciampa és a közönség biztatása húzta ki nagy nehezen, valamint egy pokolian nagy DDT, amit Rezar-nak osztott ki. Johnny váltott, Tommaso pedig hatalmas lendülettel vetette bele magát a csatába. Láthattunk tőle egy kemény German Suplex-et, ami Rezar termetéből kifolyólag is szép dolog volt, de a tusnál nem járt sikerrel.. A #DIY ezután értékesítette a Running Knee + Superkick kombinációt, de a tusnál Ellering elterelte a bíró figyelmét.. Eközben a legváratlanabb dolog történt, Dawson és Dash bújtak elő a ring alól, kihúzták a szorítóból Gargano-t, aki elszenvedett egy DDT-t. A Tag Team bajnokok diadalittasan menekültek a kordonon keresztül, Ciampa pedig magára maradva tehetetlennek bizonyult. Megkapta a Last Chapter-t, majd lekopogtatták.

Tye Dillinger következik, aki elmondja, hogy Roode-al a szavukat adták egymásnak a Tag Team Classic-al kapcsolatban, de Bobby megszegte az ígéretét és hátba szúrta az embereket.  Torontóban azonban nem lesz több trükk és csalás.. Tye ígéri, hogy egész Torontó előtt fogja szétrúgni Bobby seggét.

Shane Thorne & Nick Miller Vs. Alexander Wolfe & Sawyer Fulton (with Eric Young and Nikki Cross) – Dusty Rhodes Tag Team Classic, 2. Elődöntő 

Shane egyedül maradt a gongszó elleni támadás következtében.. Miller-t csúnyán elintézte a Sanity, Shane pedig az elkövetkező percekben is kapni fogja a dózist. Nem tudott mit tenni, Wolfe és Fulton remek taktikával dominálta az összecsapást.. Miller egy ponton megpróbált visszatérni, de a ring széléről újra le lett pofozva. Már-már süllyedni látszott a hajó, de a végjátékban Thorne mégis be tudta pacsizni Miller-t, aki egy fordítást követően lekopogtatta Fulton-t..

A TM61 bejutott a döntőbe, ahol tehát az Authors of Pain lesz az ellenfelük. Érdekes párosítást hozott a 2016-os Dusty Rhodes Tag Team Classic Fináléja, meglátjuk majd Torontóban, hogy melyik csapat hódítja el a nagy presztízsű trófeát.

A GM irodájába kapunk bepillantást, ahol William Regal nagy bejelentést tesz. Természetesen a Revival akciója az este korai szakaszáról nem marad következmények nélkül, ugyanis meg kell védeniük a Tag Team bajnoki címeket Gargano és Ciampa ellen a jövő szombati TakeOver-en!

Roode következik, aki elmondja, hogy Tye őt hibáztatja a vereség miatt. Tökéletes tízesnek nevezi magát, de közel sem az.. A világ látni fogja, hogy Tye Dillinger nem a tökéletes tízes.. Ő egy tökéletes vesztes, egy tökéletes tévedés. Bobby kijelenti, hogy ő maga lesz az a személy, aki a TakeOver-t dicsőségessé teszi.

Rachael Evers Vs. Ember Moon

Moon néha nagyon ijesztő tud lenni ezekkel a vámpírhatást keltő szemekkel.. Nem nagyon vette komolyan a meccs elejét, technikázott, ugrálgatott, míg nem elrontott egy Splash-t. Evers ezt kihasználva magához ragadta a kezdeményezést és nagyon bátran kezdett el birkózni, de Ember Moon megrázta magát, egy fokozattal feljebb kapcsolt, és persze pillanatokon belül megnyerte a mérkőzést.

Következik a főesemény, amit 6 biztonsági ember próbál majd meg kordában tartani. Mr. Regal felkonferálja a bajnokot, aki a szokásos ovációra érkezik a ringbe. A GM ezután Joe-t szólítja, de a korábbi bajnok kisvártatva bevonszol magával egy asztalt, és inkább a bejáratnál foglal helyet. Mikrofont fog és kijelenti, hogy akármennyire is szeretne csatlakozni ahhoz a kis parádéhoz odalent, közös történelmükből kifolyólag, valamint abból, hogy mindez csak Nakamura épségét hivatott biztosítani – Ő inkább ennél az asztalnál intézi az ügyeit, hiszen itt senkit sem érdekel az ő személyes biztonsága. Joe szerint ez mindenkinek jó, hiszen ha odamenne, akkor Regal bajnoknak nevezett veszett teremtményét kénytelen lenne padlóra küldeni. Ugyanakkor megérti, hogy Nakamura miért ilyen.. Joe is mérges lenne, ha Japán legnagyobb ászai közé tartozva jönne az NXT-be, majd szétvernék, ami persze csalódást okozna számára. Ő is dühös lenne ha hordágyon vinnék ki ebből az épületből, amiért nagyon-nagyon hosszú időt kellene kihagynia. Biztosítja Nakamura-t, hogy ne aggódjon, hisz mint az NXT következő bajnoka – megadja Shinsuke számára a lehetőséget a bosszúra. Ez viszont nem ma este lesz, pláne nem ezelőtt az önző, nagyképű közönség előtt. A lehetőség a torontói TakeOver-en lesz adott Nakamura számára.. Joe ezt követően felszólítja Regal-t, hogy tegye magát hasznossá és vigye neki oda a szerződést. A GM válaszolna, talán azt mondaná, hogy jobban szeretné ezt a kötelek között intézni, de Joe a szavába vág – visszakérdez, hogy miért nem érti Őt, majd újra felszólítja, hogy menjen oda hozzá a nevetséges akcentusával, és hozza a szerződést is. A GM nagy nehezen elindul, Joe pedig sürgetni kezd. A kihívó végül aláírja a kontraktust, majd ledobja az asztalra egy flegma mozdulattal. Ezután a bajnokon a sor, de ledobja a mappát a szőnyegre, majd nekiesik a biztonságiaknak.. Játszi könnyedséggel csapja le mindegyiket, majd az utolsó félájult vitézt egy Powerbomb-al az asztalba vágja.. Végezetül a bajnok is aláírja, így hivatalos a jövő heti TakeOver főmérkőzése!

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek