WWE NXT 2016. november 16. – TakeOver-re hangolva

020_nxt_10142016ej_2639-dfac6dce9bcc79d227ab96f57233832b

Elérkeztünk a TakeOver előtti utolsó állomáshoz. Mai adásunk abszolút a ráhangolódás jegyében fog zajlani, három mérkőzés mellett felidézhetjük a TakeOver-en esedékes összecsapások történetét. A Full Sail arénájába Liv Morgan érkezik elsőként, akit Peyton Royce követ Billie Kay kíséretében, hogy aztán kezdetét vehesse az este első küzdelme.

Liv Morgan vs Peyton Royce w/Billie Kay 

Liv határozottan kezdett és megpróbálta azonnal ráerőltetni az akaratát riválisára. Peyton fokozatosan jött vissza a meccsbe, amit uralni is tudott egészen addig míg Morgan előtt esély nem adódott lendületet szerezni. Clothesline, clothesline, Dropkick, majd egy Bulldog. Billie felkapaszkodik a ring szélére, de Liv leüti onnan. Ezt követően befogta Peyton-t egy guillotine-ba, ellenfele már-már kopogott, de ekkor Billie rávetette magát Morgan-re.. A mérkőzésvezető beszüntette az összecsapást diszkvalifikációval, ám a hölgyeket ez sem zavarta és kettő az egyben kezdték támadni Liv-et. Hamarosan érkezett Alyah, de csak pár pillanatra tudták kiegyenlíteni a bunyó állását. Mondhatni simán elintézték őket Peyton-ék, akik ekkor a felbukkanó Ember Moone-al találták szembe magukat. Moon játszi könnyedséggel intézte el a Heel párost, akik végül kénytelen voltak meghátrálni.

Tom és Corey köszönt minket a nyitó meccs után, és szóba kerül Andrade Almas, valamint Cedric Alexander ellentéte. Láthatjuk a múlt hónapban történteket, amikor is az elveszített Tag Team mérkőzés után Almas megtámadta Cedric-et. A Cruiserweight Classicból megismert és szinte azonnal közönség kedvencé vált Cedric ma este megkapja a lehetőséget a revánsra, ugyanis a főmérkőzésen lép majd szorítóba a mexikói ellen. 

Egy videóanyag következik, amiben a Dusty Rhodes Tag Team Classic döntősein van a hangsúly. Szombat este az Authors of Pain, valamint a TM-61 feszül egymásnak, hogy eldöntsék ki legyen a második alkalommal megrendezett sorozat győztese. A finálénak lesz egy komoly stipulációja is, amit William Regal az elődöntőben látottak miatt kénytelen hivatalosítani (Paul Ellerint elterelte a bíró figyelmét, miközben Ciampa kopogtatta volna az AoP egyik tagját). Ezen kikötés értelmében egy nagyon rég nem látott szerkezet tér vissza, ugyanis Mr. Ellering egy cápa ketrecbe lesz zárva a csata idejére, hogy semmi esetre se befolyásolhassa a végkimenetelt. 

Elias Samson vs Nathan Cruz

Elias Samson az a bizonyos nagy visszatérő, akit a múlt heti adásnál promóztak mára. A vándorzenész megjelenését csalódottan vette tudomásul a közönség, visszatérő énekét pedig borzasztóan unták.. Ellenfele egy Performance Centeres fiatal volt, Nathan Cruz személyében. A fiatalembernek csak felvillanásai voltak tapasztaltabb ellenfelével szemben, aki persze könnyedén zsebelte be a győzelmet.. Bár az azért érdekes, hogy a nézők teljes mértékben Nathan mellett álltak.

Morgan, Alyah, és Moon a backstage-ben. Az interjú lényegi része a vége, amikor is Liv voltaképp kihívást intéz Peyton és Billie irányába, akik ha találnak maguk mellé egy harmadik személyt – 6 fős Tag Team mérkőzés fogunk szembesülni. 

NXT Tag Team bajnoki címmérkőzés is lesz a TakeOver-en, a Revival-nak ismételten Gargano és Ciampa ellen kell helytállni, de ezúttal egy 2out3 Fall’s mérkőzésen, aminek a szabályai végtelenül egyszerűek: az a csapat győz, amelyik először képes 2 tust, vagy feladatást elérni. Egy promó videót is megtekinthetünk, amiből külön érdemes kiemelni Ciampa azon mondatát, hogy ez lesz az utolsó esélyük arra, hogy az NXT arcaivá váljanak.. Elképesztően izgalmas, fordulatos, és káprázatos összecsapásra van kilátás. 

Roode és Dillinger történetét is feleleveníthetjük egy kis videóval. A két kanadai hazai környezetben csap össze, de vajon Tye-nak sikerül végre nagy csatát nyerni, vagy Roode által ez az este is Dicsőséges lesz? 

Andrade “Cien” Almas vs Cedric Alexander 

Kellően hosszú főmérkőzést láthattunk, aminek első fele a roppant kemény és csattanós chop áradattól volt hangos. Andrade első mérkőzése volt ez Heel-ként, amivel kapcsolatban mindenképp meg kell említeni, hogy sokkal jobban érezte magát, és sokkal jobban is átjött a karaktere. Nagyszerűen dolgozott, minden alkalmat megragadott, hogy a kötelekhez menekülve távol tartsa magától a bosszúra éhes Cedric-et, aki persze egy pillanatra sem engedte el a célt, miszerint ma este jól elveri korábbi villámpartnerét. A reklámot követően a mexikói dominált, majd Alexander jött egy lendületes Comeback mozdulatsorral. Ezt követően mindkét srácnak voltak komolyabb lehetőségei a győzelemre, Cedric-nek még a Lumbar Chec-et is sikerült értékesíteni, de ezen annyira megkönnyebbült, hogy Almas-nak elég ideje volt a kötelekhez gurulni, így a kopogtatás elmaradt. Helyette Alexander besétált a csapdába, Andrade a kötelek segítségével vette kezelésbe ellenfele férfiasságát, amit követően egy DDT-t osztott ki. Kopogtatott, Cedric pedig nem tudott kitörni. Az első felvonást tehát a mexikói nyerte, de közel sem tiszta eszközökkel, így mindenképp várható folytatás.

Az adást egy promó videóval zárjuk, amiben a TakeOver főmérkőzése van középpontban. Shinsuke Nakamura és Samoa Joe háborúja minden idők egyik legnagyobb NXT visszavágója lesz, de hogy ki kerül ki győztesen belőle, csak szombat este derül ki. 

Ennyi volt mára, hétvégén érkezünk nektek a TakeOver előzetesével (szombaton), vasárnap pedig az adás Összefoglalóját is megtekinthetitek a szokott formában.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek