WWE NXT 2016. november 2. – Fókuszban a Tag Team Classic

20161101_nxt_tagteam-c17cc1f861d0de5ec317e0c25cd66b92

Tom és Corey köszöntenek minket a Full Sail-ről, de ez az adás igazán rendhagyó lesz. Múlt héten beszámoltunk Austin Aries szemsérüléséről, ami végül súlyosabb következményeket von maga után a vártnál. Aries a jelentések szerint idén már nem birkózhat, így a WWE-nek rögtönözni kellett.. Mint azt említettem, mai adásunk igazán rendhagyó lesz a maga négy mérkőzésével. Mind a négy a Tag Team Classic második fordulójában kerül megrendezésre, közölük kettőt viszont múlt vasárnap este vettek fel, amikor is a Hell In A Cell PPV idején, az NXT San Jose-ban tartott Live Event-et. Ennek megfelelően Roderick Strong és Austin Aries érkezik a ringbe.

Őket a TM61 követi, a bíró pedig indítaná a meccset nem törődve Austin eleganciájával, de a korábbi TNA bajnok mikrofont fog, hogy szóljon az Univerzumhoz. Mint mondja – érzékeli a csalódottságot mindenkin, amiért nem öltözött be a mérkőzéshez ezen az eseményen. Nemrég egy őrült sérülést szenvedett, amit meg is mutat a szemüveg levételével. Természetesen ringbe akart lépni ma este, könyörgött, lobbizott az illetékeseknek, de az NXT tudja, hogy Austin Aries túl értékes árucikk ahhoz, hogy bármilyen maradandó sérülést kockáztassanak. Mai esti ellenfeleik felé fordul azzal, hogy van számukra egy javaslata. Mindenki tudja, hogy Ő és Roderick jobb csapat, mint a TM 61 – jelenti ki Aries. Voltaképp azt javasolja a fiatal Tag Team-nek, hogy lépjenek vissza annak érdekében, hogy Ő és Roderick folytatni tudják a viadalt. Ezáltal is elkerülnék azt, hogy veszítsenek Roderick Strong ellen ma este.. Mr. Regal zenéje hangzik fel, tehát érkezik a GM, aki ezután elmondja, hogy megerősítheti miszerint Austin Aries nem képes ringbe lépni ma este. Ugyanakkor jövő héten már igen, ennek függvényében pedig támadt egy ötlete a GM-nek. Dusty Rhodes legendás volt a versenyszelleme miatt, így azt javasolja, hogy a TM61 egyik tagja nézzen szembe Roderick Strong-al ma este, a győztes csapata pedig továbbjut az elődöntőbe! A felvetés mindenki tetszését elnyeri, így indulhat is az este első összecsapása.

Roderick Strong (with Austin Aries) vs Shane Thorne (with Nick Miller) – Dusty Rhodes Tag Team Classic, 1. negyeddöntős mérkőzés 

A csata tétéjének megfelelően küzdött mindkét szupersztár, ami egy igen látványos összecsapást eredményezett. Aries persze minden alkalmat megragadott, hogy Strong javára billentse a mérleg nyelvét. Miller a végén ezt már nem nézte jó szemmel, és szóval állította le jóval tapasztaltabb vetélytársát. Strong viszont lerúgta Miller-t a kötelek között, ezt viszont Thorne használta ki, és egy small package-el lekopogtatta ellenfelét.

A TM61 jutott tehát az elődöntőbe, ahol is a ma esti főesemény győztese lesz majd az ellenfelük: T.J. Perkins és Kota Ibushi, vagy a Sanity duója.

Nagy bejelentést kapunk, jövő héten Nakamura és Joe szerződést írnak alá a TakeOver-re.

San Jose után visszaugrunk a Full Sail-re Orlandoba, és már következik is a második mérkőzés.

#DIY vs Revival – Dusty Rhodes Tag Team Classic, 2. negyeddöntős mérkőzés 

Érkezik Gargano és Ciampa rendkívül felfokozott állapotban, ami nem meglepő hisz augusztus óta a revánsra várnak a bajnokokkal szemben.. Igen ám, de ennél a meccsnél is van egy kis bökkenő. Megjelennek a címvédők, de Dawson csak mankók segítségével képes járni. Sejthető, hogy ebből sem lesz normális mérkőzés, de azért az említett szólni kíván a közönséghez. Először is kér egy kis előzékenységet mert valami fontos dolgot kell mondania. Egyeztetett a szervezet egyik világszínvonalú orvosával, amiből kiderült, hogy egy súlyos, karrier veszélyeztető térd sérülést szenvedett. Szakadásról, és talán törésről beszél Dawson. Azt mondták neki, hogy pihenjen és vegyen pár kapszulát (fájdalom csillapító). Ő viszont azt mondta a dokinak, hogy keresztül fognak menni a fájdalmon, életük teljesítményével legyőzik a #DIY-t, bejutnak a döntőbe, majd megnyerik a Dusty Rhodes Tag Team Clasic-ot. Viszont azt mondták neki, hogy ne kockáztasson mert ez akár a karrierje végét is jelentheti. Dawson végül bejelenti, hogy az orvos tanácsára hallgatva sajnálatos módon visszalépnek a viadaltól. Riválisaiknak pedig csak annyit mond, hogy ez egy arany jegy számukra a továbbjutáshoz. Ezzel megmentették őket attól, hogy egy újabb kínos vereséget szenvedjenek el tőlük.

Gargano és Ciampa ezzel a jövő heti elődöntőbe kerül automatikusan, ahol a hamarosan kezdődő Swann & Jose vs AoP csata győztese lesz majd az ellenfelük. Sajnálatos a Revival visszalépése, hisz ez a történés alapjaiban változtatta meg a versenysorozat alakulását.

Cedric Alexander adott egy rövid interjút a backstage-ben, amiből kiderült, hogy nagyon magabiztosan és koncentráltan készül a visszavágásra Andrade Almas ellen.

Dasha Fuentes kapja mikrofonvégre a #DIY párosát. Gargano elmondja, hogy egyáltalán nem lepte meg ami az imént történt – láthatóan ő nem hiszi, hogy Dawson valóban megsérült, pedig igen. Ciampa hozzáteszi, hogy a céljuk a sorozat megnyerése volt, ezután pedig az NXT Tag Team öveinek elhódítása.

No Way Jose & Rich Swann vs Authors of Pain – Dusty Rhodes Tag Team Classic, 3. negyeddöntős mérkőzés 

Júniusi debütálásuk óta, most vívták a legkeményebb és leghosszabb meccset Paul Ellering tanítványai. Swann és Jose nagyobb ellenállásra késztették őket, mint korábbi bárki ez pedig egy egészen tűrhető és látványos csatát hozott. Sőt, amikor Jose kiosztotta a TKO-t Akam-nak, az az első Finisher mozdulat volt, amit az Authors of Pain elszenvedett az NXT-ben.. Jose kopogtatott, de Akam kitör a tusból. A táncoslábú szupersztár készült beváltani Swann-t, ami könnyen a meccs végét eredményezhette volna ha sikerül, de Rezar lerántotta a ring széléről – elhárítva ezzel az újabb veszélyt. Jose jobb híján egyedül lendült ismét akcióba, ám Akam annyira közel került a sarokhoz, hogy Rezar a hátára tudott csapni, ami pedig a váltást eredményezte.. Akam elkapta Jose-t, amit Rezar közreműködésével a Last Chapter nevezetű Tag Team Finisher követett, majd a tus, amiből Jose nem tudott kirúgni.

Videóanyaggal hangolhatunk a TakeOver Női címmérkőzésére, amin Asuka ellenfele a visszatérő Mickey James lesz.

Kota Ibushi & TJ Perkins vs Sawyer Fulton & Alexander Wolfe (with Eric Young and Nikki Cross) – Dusty Rhodes Tag Team Classic, 4. negyeddöntős mérkőzés 

Perkins és Ibushi mindent megpróbált, de végül nem tudtak felülkerekedni a Sanity dominanciáján. Ibushi ugyan nagyon agresszívan vetette bele magát a meccsbe, ám elszenvedte Fulton és Wolfe Tag Team Finisherét, amiből nem volt kiút a Japán számára.

A Sanity jutott az elődöntőbe, ahol majd a TM61 lesz az ellenfelük.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek