WWE NXT 2016. november 23. – Továbbra is Torontó

010_dark_11192016ej_0243-6fbff767b07ffb3ade1f20ef94bbe0d8

Helyszínünk továbbra is Torontó, az Air Canada Center. Egy olyan adást kapunk ma az NXT-től, aminek mérkőzéseit a szombat esti gálát megelőzően vették fel. Visszatekintő videókban sem szenvedünk majd hiányt, ezekkel eleveníthetjük fel a fantasztikusra sikerült TakeOver legnagyobb pillanatait.

Rich Swann vs. Kona Reeves

Swann-t elképesztő szeretettel fogadta a publikum, és ennek megfelelően is kezelte a mérkőzés során. Ellenfele, Reeves ezen az estén debütált az NXT kötelékében, s őszintén megmondva nem nyújtott rossz teljesítményt. Dominálni tudta cirkálósúlyú ellenfelét, de Swann szépen jött vissza a meccsbe “Comeback” mozdulatsorát követően. Már-már készült lezárni a csatát, de ekkor a Sanity zenéje szólalt meg. Érkezett a négyes, majd egy kiadós verésben részesítették a meccsben lévőket.. A reklámszünet alatt No Way Jose sietett Swann és Reeves segítségére, majd kihívta egy bunyóra Eric Young-ot. Tisztesen helytállt, de a túlerő végül őt is legyőzte. A jövő heti adásban viszont újabb lehetőséget kap a Sanity vezére ellen, immár rendes mérkőzés formájában.

Láthatjuk a Dusty Rhodes Tag Team Classic döntőjének legizgalmasabb pillanatait, Paul Ellering tanítványait még az sem tudta kizökkenteni, hogy mesterük végig a ring fölött lógott egy Crush Cage-ben. Az Authors of Pain behúzta a győzelmet, ezzel együtt pedig a legenda előtt tisztelgő sorozat második kiírását. 

Az adás közepe teljes mértékben a visszatekintésről szól, láthatjuk a szombati gála többi mérkőzésének összes fontos pillanatát. Shinsuke Nakamura az elveszített mérkőzés után szűkszavúan annyit nyilatkozott, hogy akarja a visszavágót, amint lehetséges.

Ember Moon, Liv Morgan & Aliyah def. Billie Kay, Peyton Royce & Daria Berenato – 6 Woman Tag Team mérkőzés 

Egyetlen pillanatig sem volt kérdés a győztes kiléte. A hangsúly sokkal inkább azon volt, hogy kiből válhat akár a jövő bajnoka itt az NXT-ben. Az erre vonatkozó választ is inkább a Face trión belül kell keresnünk, ugyanis Billie, Peyton, és Daria a legcsekélyebb mértékben sem érdekli a közönséget.. Billie és Peyton végül magára hagyta aktuális társát, az értetlenkedő Daria-t pedig azonnal kopogtatta Moon a Finisher-jét követően..

És akkor a nagy bejelentés… Két hét múlva, az NXT Japán turnéjának keretein belül, Shinsuke Nakamura hazai közönség előtt kapja meg visszavágóját a bajnoki címre, egy az egyben Samoa Joe ellen! Mivel erre a bejelentésre heti adáson került sor, illetve az esemény biztosan Live Event lesz – elképzelhető, hogy a Network sugárzásában képernyőre kerül majd, mint például a 2015-ös tokiói gála, amin Finn Bálor elhódította az övet Kevin Owens ellen.

kepkivagas
A visszavágó, amire az egész NXT Univerzum kíváncsi

Egy gondolat a(z) “WWE NXT 2016. november 23. – Továbbra is Torontó” című bejegyzésnél

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek