WWE NXT 2016. november 30. – Eredmények és videó

021_nxt_11222016jg_0496-e9813a66655e4bce57e072ea736f7637

Három mérkőzés kerül megrendezésre mai adásunkban, amit a múlt heti SmackDown helyszínén rögzítettek Ottawa-ban. Kicsit időhúzós is ezúttal a műsor, hiszen a következő hetek anyagát tegnap este rögzítették a Full Sail egyetemen, így nagyon friss adással csak jövő héten találkozhatunk. Elsőként Asuka érkezik az arénába, papíron mérkőzésre, gyakorlatilag pedig átmozgató edzésre.

Asuka vs Nicole Matthews

Átmozgató edzésre, hiszen Matthews kisasszony nem volt képes komoly próbatétel elé állítani a veretlen Japán hölgyet. Asuka eljátszadozott ellenfelével ameddig csak lehetett, s amikor már úgy érezte eljött az idő a befejezéshez – könnyedén feladatta vele a csatát.

Backstage interjú a bajnokkal, amiben a szombati visszavágóról kérdezik őt. Joe elmondja, hogy egyáltalán nem lepte meg az, hogy Nakamura ilyen gyorsan megkapta a visszavágót, hiszen William Regal el akarja venni tőle a bajnoki címet (Joe-tól). A bajnok szerint bizonyította a TakeOver-en, hogy nincsenek egy szinten Nakamura-val. Joe szerint ő az NXT legjobbja, december 3-án pedig a honfitársai és a családja előtt fogja… Tye Dillinger jelenik meg, aki csatát akar a bajnokkal. Joe nem tudja mire vélni eztm szerinte nincsenek egy szinten, Tye-t pedig már megalázták itt Kanadában nem is olyan rég. Dillinger azt mondja, hogy van tíz oka erre a bizonyos meccsre, de csak egyet mutat meg.. Azzal a lendülettel arconcsapja a címvédőt, aki magából kikelve üvölt a kanadai után.

No Way Jose vs Eric Young

Hosszabb küzdelem volt, mint az első, Jose-nak viszont az alapból sem könnyű dolgát az is nehezítette, hogy a ring mellett ott ólálkodtak a Sanity tagjai.. Végül a veszte is ez volt, elterelték a bíró figyelmét, amit Young remekül használt ki, megnyerve ezzel a mérkőzést.

Samoa Joe vs Tye Dillinger

Színvonalas főeseményt hoztak össze a srácok, Tye minden adódó lehetőséget megpróbált kihasználni, de a bajnokon ma semmi sem bizonyult hatásos fegyvernek. Joe ellenben kihasználta, hogy minden ellenfélhez párosíthat egy bizonyos stratégiát, Dillinger esetében ez a feladásos fogás volt, amiben végül el is szenderült a kanadai.

Szombat este tehát Japánban, Osaka városában kerül megrendezésre Joe és Nakamaura visszavágója, jövő héten pedig már a Full Sail Egyetemről jelentkezik az NXT adása, amiben láthatjuk az Új Tag Team Bajnokokat is Gargano és Ciampa személyében.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek