WWE NXT 2016. október 12. – Elszabadulnak az indulatok

20161011_nxt_joe-b885267eaf9e42ada42fea50123de0d5

Természetesen ismét a Full Sail arénájából köszöntenek minket a kommentátorok, hogy prezentálják nekünk a novemberi TakeOver felé vezető út újabb állomását. Múlt héten több érdekes történés zajlott le, Bobby Roode és Tye Dillinger nagyon magabiztosan készültek eheti mérkőzésükre, ahol a frissen debütált Sanity lesz az ellenfelük a Tag Team Classic első fordulójában. Samoa Joe újabb szupersztárt tarolt le, majd utasította a GM-et arra, hogy vagy hozza el neki Nakamura-t, vagy adja át neki a bajnoki címet, amit a Japán képtelen megvédeni ebben az állapotban. A Revival győzelmet aratott Cedric Alexander és Andrade Almas fölött, ami végül az utolsó csepp volt a pohárban a mexikói számára, aki az elmúlt időszak feszültségét Cedric-en vezette le egy alapos verés formájában.

Az adást ezúttal is egy első fordulós Tag Team Classic mérkőzés nyitja. Érkezik dicsőséges bevonulásával Bobby Roode, majd Tye Dillinger. Hamarosan kiderül, hogy mennyire lesznek képesek hatékonyan összedolgozni. Megérkezik az NXT új csapata is, akikről egyelőre nem sokat tudni azon kívül, hogy Sanity néven futnak.

Bobby Roode & Tye Dillinger vs Alexander Wolfe & Sawyer Fulton – Tag Team Classic, 1. forduló 

 Wolfe és Fulton a meccsben, de a másik két tag kiléte továbbra is rejtély. Azonnal letámadják Dillinger-t, akinek momentuma sem akad az ellenállásra.. Roode hamarosan tesz egy kósza kísérletet arra, hogy társa segítségére siessen, de miután felméri a túlerőt – nemes egyszerűséggel elsétál.. Tye kétségbeesett tekintettel néz utána, ekkor pedig ellenfelei felkapják, és értékesítenek rajta egy Tag Team Finisher-t, amit a kopogtatás követ..

Tye megpróbáltatásai ezzel nem érnek véget, rátámad ugyanis a csapat harmadik tagja, aki mint pillanatok múlva kiderül egy hölgy, Nikki Cross. Őt a negyedik alak cibálja le Dillinger-ről, ám rögtön utána emberünk felkapja Perfect 10-et, és kiosztja neki a Wheelbarrow Cutter-t.. A Full Sail közönségében ekkor tudatosul, hogy ki rejtőzik a maszk alatt.. Egy-két kósza Eric Young, valamint Holy Shit Chant-et követően lekerül az álarc, ami alatt bizony a korábbi TNA Világbajnok, Eric Young arca bukkan fel. Újabb nagy nevet szerzett meg az NXT! ( Young áprilisban már szerepelt egy Tv-s adáson ITT, de akkor csak egyetlen meccsre érkezett és szenvedett feladásos vereséget Samoa Joe-tól. ) 

Billie Kay és Peyton Royce a backstage-ben, a kérdés pedig Billie-hez érkezik a ma esti Liv Morgan elleni meccsel kapcsolatban. Erre a két hölgy nevetni kezd azon, hogy Liv egyáltalán még a szervezetben van azok után, hogy percen belül kikapott Asuka-tól. Félvállról veszik Morgan-t, Billie pedig ígéri, hogy ma este megveri őt.

A reklámot követően Roode igyekszik idegesen a színfalak mögött, mintha attól tartana, hogy a Sanity rá is lecsap.. Charley megállítja, és arról kérdezi mi történt az előbb. Bobby indulatosan válaszol, miszerint Tye egy vesztes, egy tökéletes vesztes. Mindaz ami történt kizárólag Tye hibája, nem pedig az övé.. Roode tovább áll, mi pedig kaphatunk a novemberi TakeOver-re egy összecsapást közöttük.

Billie Kay (with Peyton Royce) vs Liv Morgan

Mondhatni kiegyenlített küzdelem folyt egészen addig, míg Peyton bele nem zavart a meccsbe. Megakasztotta Liv lábát, akinek ez annyira elvonta a figyelmét, hogy nem tudott kirúgni a Big Boot-ot követő kopogtatásból.

Láthatjuk a múlt hét záró pillanatait, Andrade akcióját Cedric-el szemben. Az épületből kifele menet megkérdezték tőle mi volt ez, de válaszában több volt a spanyol, mint az angol. Szerinte Cedric egy senki, ellentétben vele, aki a legjobb.

Shane Thorne & Nick Miller vs Tino Sabbatelli & Riddick Moss – Tag Team Classic, 1. forduló

Nem meglepő módon a TM61-es srácok mentek tovább a második forduló egy nagyon magabiztos győzelmet követően.

Buddy Murphy vs Wesley Blake

Meglepő főmérkőzés. Két korábbi barát, társ, akik egykor az NXT Tag Team bajnokai voltak. Régóta rostokolnak itt a sárga kötelek között, talán ideje lenne feltolni őket a Main Roster-be. Kaptak pár perc lehetőséget a bizonyításra, de nem emiatt voltak itt..

Természetesen érkezett Joe a szokásává váló heti aprításra, és könnyű szerrel intézte el mindkét szupersztárt. Harmadszor is felszólítja Regal-t: Adja neki Nakamura-t, vagy adja neki a bajnoki címet. A közönség Nakmaura nevét skandálja, pillanatok múlva pedig valósággal felrobban a Full Sail arénája.. Shinsuke Nakamura zenéje szólal, majd érkezik az NXT bajnoka. Joe alig akar hinni a szemének.. Nakamura leveszi a nyakmerevítőt, ledobja a bajnoki címet és megindul a ring felé. Egymásnak esnek Joe-val, de pillanatokon belül érkeznek a biztonságiak, pár NXT szupersztárral egyetemben, hogy megfékezzék a feleket. A közönség harcot követel, amit meg is kapnak. Nakamura lecsapja maga körül az embereket, és újra nekiront Joe-nak. Egészen a bejáratig pofozzák egymást, Nakamura-t nagy nehezen kiviszik az arénából, de a gorillában ismételten leüti az őt körülvevőket. Visszatér, és újra kezdődik a harc, de Joe pillanatokkal később meghátrál.. A bajnok harcolna, így jobb híján az egyik biztonsági embert térdeli meg, majd oszt ki egy Kinshasa-t. Joe érkezik vissza, és mivel mindenkit kicsaptak maguk körül, zavartalanul üthetik egymást. Bekeverednek a ringbe, ahol aztán egy térdest követően villan a Kinshasa.. Joe elterül, Nakamura pedig elégedetten távozhat. Ez már valóságos háború.. És még hol vagyunk Torontótól.. Az NXT történetének legnagyobb visszavágója egy egészen új szintre lépett.

Folytatás jövő héten, ami már egy egészen friss epizód lesz, hiszen magyar idő szerint szombat hajnalban kerülnek felvételre a következő hetek adásanyagai a Full Sail-en.

2 című bejegyzés “WWE NXT 2016. október 12. – Elszabadulnak az indulatok” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

    1. Hidd el, jobb dolguk van NXT-ben. Nézd meg mi lett az Ascension-nel (leghosszabban uralkdodó NXT Tag Team bajnokok), mi lett a Vaudeviillans-e, mi lett az American Alpha-val.. Egyszerűen katasztrófa. Bele sem merek gondolni, mit fognak kezdeni a Revival-al.

      Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek