WWE NXT 2016. október 19. – Nakamura üzenete

fd

5 hét van hátra a TakeOver: Toronto-ig. A mai adásból kiderül, hogy ki lesz Austin Aries partnere a Tag Team Classic-on, ami újabb két összecsapással folytatódik. Mérkőzésben is debütál a Sanity nevű formáció Női tagja, Nikki Cross. A főeseményen pedig az NXT címvédő bajnoka, Shinsuke Nakamura járul az NXT Univerzum elé, hogy beszédet intézzen Joe-hoz.

Rich Swann & No Way Jose vs Tony Nese & Drew Gulak – Dusty Rhodes Tag Team Classic, 1. forduló 

Egymásra talált a két táncoslábú, talán így is fogalmazhatunk. Velük szemben két korábbi Cruiserweight Classic résztvevő, valamint a RAW divíziójának jelenlegi tagja. Látványos és kiegyenlített csatát figyelhettünk, amiben az első komolyabb lehetőség Jose előtt adódott, amikor is egy irdatlan Clothesline-t osztott ki Nese-nek.. Kopogtatott, de ellenfele kitört. Hamarosan jött a végső roham amivel Nese és Gulak nem nagyon tudott mit kezdeni, Swann letarolta előbbit, Joe kifektette az utóbbit, majd kopogtatott..

Láthatjuk ismét ahogy a Sanity elintézi Dillinger-t, akit Roode magára hagy.. Ezt követően egy videó következik amiben Tye-t vizsgálja az orvos. A riporter a történtekről kérdezi a szupersztárt, aki elismeri, hogy pokolian elverték múlt héten, de őt nem ez, hanem Bobby Roode foglalkoztatja. Bobby a szavát adta neki, de végül még is hátat fordított. Tye akar egy mérkőzést Roode ellen a TakeOver-re, és tudja, hogy Mr. Regal egy olyan ember, aki tartja a szavát.

Kapjuk is azonnal a bejelentést, hogy a két szupersztár megmérkőzésik egymással a nagy eseményen. Tye számára viszont ez duplán nehéz lesz, hiszen Roode hazai közönség elé érkezik majd Torontóban.

Aries interjú a backstage-ben. A szupersztár egy banán majszolása közben sem hajlandó elárulni, hogy ki lesz a társa a versenyen. Kicsit rátért a srácra, aki megkérdőjelezte a keménységét (Itami), erre most kispadra került mert fáj a nyaka. Mindez talán azért van, mert nem volt gerince.. Ami a Classic-ot illeti, Aries szerint csak egyetlen szóba jöhet ember van arra, hogy a társa legyen, ez pedig egy olyan személy lesz, aki segíthet neki győzni – mert itt csak a legerősebb és a legjobb élheti túl.

Bobby Roode vs  Sean Maluta

Roode szórakozott egy kicsit, majd pillanatok alatt eldöntötte a meccset..

Mikrofont fogott, hogy leendő ellenfeléről beszéljen kicsit. Szerinte Dillinger minden nap csak nyafog és siránkozik a közösségi médiában. Nem érti miért, hisz jóformán könyörgött neki, hogy a társa lehessen a Tag Team Classic-on. Mivel ő egy jó ember, megpróbálta kiragadni Tye-t a középszerűségből, és felemelni a saját szintjére, ami egyszerűen dicsőséges.. Ellenben azzal, amit pillanatok múlva kapott a kanadai. Tye a ringbe robban és nekiesett, szép lassan pedig fölé is kerekedett. Roode kénytelen volt meghátrálni, így még nem nagyon bántak el vele, mióta az NXT-ben van.

Austin Aries & Roderick Strong vs Otis Dozovic & Tucker Knight – Dusty Rhodes Tag Team Classic, 1.forduló 

Aries társa tehát a ROH korábbi nagyágyúja, Roderick Strong, aki ezzel megérkezett az NXT-be. Mai ellenfeleik kimondottan jól tartották magukat, és teljesen egyenrangú ellenfelek voltak egészen addig, míg a két rutinos szupersztár fokozatot nem váltott. Strong szerezte meg a győzelmet a Tag Team kombináció, majd saját Finishere után.

Nikki Cross vs Danielle Kamela

Meg győző és lehengerlő volt Cross teljesítménye. Természetesen behúzta a győzelmet, de mivel ezt követően sem tudott leállni ellenfele gyepálásával – a bíró megváltoztatta a csata kimenetelét, Kamela győzelmére.

Elérkeztünk a főeseményhez, érkezik a Full Sail legnagyobb üdvöskéje, az NXT címvédő bajnoka, Shinsuke Nakamura. Mikrofont fog és azt mondja, nem végzett Joe-val. Akarja az NXT bajnoki címet? Akkor jöjjön érte a TakeOver-en! Joe csináljon amit csak akar, nem érdekli, mert könyörület nélkül fogja megverni őt.. Patrick Clark szakította félbe a bajnokot, amit a közönség elképesztő hurrogással fogadott. A Tough Enough-ból megismert srác akart egy lehetőséget Nakamaura ellen, de pont a legrosszabb pillanatban találta meg a morcos bajnokot. Shinsuke egy rúgással térdre kényszerítette, majd újabbal padlóztatta.. Joe közben a ringhez settenkedik, de Nakamura időben észreveszi. Kérleli riválisát, hogy jöjjön a ringbe, Joe már-már menne, de Nakamura kioszt egy Kinshasa-t a világáról nem tudó Clark-nak, ez pedig végleg meg győzi Joe-t arról, hogy most nem lenne okos döntés harcolni.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek