WWE NXT 2016. október 26. – Asuka szembesül Mickey James-el

20161025_nxt_mickiejamesasuka-8ef0198204bb88084b431a16dc982a49

Tovább haladunk a TakeOver felé vezető úton. Legutóbb láthattuk Nakamura-t, aki Clark-on nyomatékosította Joe számára, hogy mit várhatunk Torontóban. Egyre fogyatkoznak a résztvevők a Tag Team Classic-ból, ami ma újabb két mérkőzéssel folytatódik. Asuka dominanciája megállíthatatlan, William Regal viszont megtalálta számára a legjobb ellenfelet.. Mindenekelőtt, mint azt a bájos Charley-tól hallhatjuk, következik egy első fordulós összecsapás a Tag Team Classic jegyében. Érkezik Ciampa és Gargano, a Full Sail közönségének legnagyobb örömére.

#DIY (Ciampa & Gargano) vs HoHo Lun & Tian Bing – Dusty Rhodes Tag Team Classic, 1. forduló 

Az első pillanattól sem vet fel a kérdést a győztes, de attól emeljük ki egy kicsit az ellenfeleket. Lun a Cruiserweight Classic-ban vitézkedett, Bing pedig a WWE első kínai igazolása. A két ázsiai srác mindent megtett, de még csak megnehezíteni sem tudták a DIY dolgát. Ez abból is látszott, ahogyan végül elbukták a meccset.. Lun nekirontott volna Ciampa-nak, de ekkor jött a váltás, majd a Spear a kötelek közül Gargano-tól.. Tommaso egy térdessel likvidálta Bing-et, Lun pedig elszenvedte a Superkick+Knee kombinációt, ami után esélye sem volt kirúgni a kopogtatásból.

Ciampa és Gargano hozta a kötelezőt, ami egyúttal azt is jelenti, hogy a következő fordulóban a Revival lesz az ellenfelük. Megkapjuk tehát a brooklyni TakeOver visszavágóját, ami igencsak látványos küzdelemre enged következtetni.

Joe a backstageben, ahol is a múlthétről kérdezik a korábbi bajnokot. Joe elmondja, hogy nem akarta megtámadni Nakamura-t. Járkált a ringnél, hogy megbizonyosodjon arról, hogy tettének hatása van. Azért van itt, hogy kiegyenlítse az esélyeket. Neki az álla sérült, Nakamura-nak a válla. Shinsuke nem magabiztos ember többé. Csak egy rémült bajnok, aki tudja, Joe bármelyik pillanatban kivonhatja őt a forgalomból hosszú távra. Joe ígéri, Ő a következő NXT bajnok.

Aliyah vs Billie Kay

Rövid meccs volt, de a lényeg pontosan átjött. Billie ismét Peyton-tól várta a segítségét a győzelem megszerzéséhez, de ekkor Liv hátulról elkapta a ringbe igyekvő Peyton lábait. Billie a kezénél fogva próbálta barátnőjét a ringbe húzni, Aliyah meg hátulról tusba fogta, és lekopogtatta Kay-t.. Live Morgan azonnal nekiesett Billie-nek, de az érkező Peyton-nel együtt hamar fordult a kocka. Live tehetetlen volt, Aliyah viszont a segítségére sietett, így pár pillanatra kiegyenlített cicaharcot figyelhettünk. Billie és Peyton azonban teljesen átvették az uralmat a ringben, és komoly verésben részesítették riválisaikat. Nagyon érik ez a Tag Team mérkőzés a TakeOver-re.

Tye Dillinger vs Noah Potjes

Tye nagyon magabiztos és meggyőző teljesítménnyel rukkolt elő, erre pedig nagy szüksége is van a Roode elleni csata előtt. A Tye-Breaker-t követően könnyedén kopogtatott, de öröme és győzelmi interjúja nem tartott sokáig az érkező Bobby miatt, aki oldalról támadta le Dillinger-t.

Asuka vs Thea Trinidad

A győztes kiléte itt sem kérdés, Asuka újabb sikert könyvel el, és továbbra is veretlen mióta az NXT-ben van..

Ez az este viszont másképp alakul a bajnok számára. A közönség, és Asuka meglepetésére is megszólal a GM zenéje, amit követően érkezik Mr. Regal, mikrofonnal a kezében. Először is gratulál a bajnok ma esti győzelméhez, valamint ahhoz, hogy uralkodik az NXT Női divíziója fölött. Mindez viszont arra késztette Regal-t, hogy kutatni kezdjen a világban, hogy megtalálja Asuka következő ellenfelét. Örömmel jelenti be, hogy megtalálta. Ez a személy pedig nem más, mint.. A kivetítőn megjelenik egy hölgy, háttal a kamerának. Mint mondja már nem hosszú ideje nem volt a WWE ringjében. Megfordul, ekkor pedig látható lesz, hogy Mickey James az. Minden idők legsikeresebb Női birkózója a maga 9 bajnoki címével. James azt mondja, Asuka sok embert vert már meg, de ameddig nem veri meg Őt is, olyan mintha senkit sem győzött volna le. Mickey biztosítja Asuka-t, hogy a bajnoki címért megy a TakeOver-re.

TJ Perkins & Kota Ibushi vs Lince Dorado & Mustafa Ali – Dusty Rhodes Tag Team Classic, 1.forduló 

Ibushi partnere Itami lett volna, de a honfitárs sajnálatos módon lesérült időközben (újra). Így jött a képbe a WWE címvédő Cruiserweight bajnoka, T.J. Perkins, akinek szemmel láthatóan nagyszerű érzés volt visszatérni ebbe a közegbe, ahol megnyerte a Cruiserweight Classic-ot. Rendkívül technikás csatát láthattunk, tele számos gyönyörű manőverrel. Dorado és Ali kifejezetten jól szerepelt, és rendre vissza tudták verni a rohamokat. Ilyen volt az is, amikor Dorado kiosztott egy bődületes Superkick-et Ibushi-nak, aki ezt egy Powerslam-mel kontrázta meg. Pacsizott TJ-vel, de még odatett egy Moonsault-ot, amit egy Frog Splash követett Perkins-től. A bajnok kopogtatott, de Dorado-t megmentette az érkező Ali. Őt viszont már senki sem mentette ki a Kneebar-ból amibe TJP befogta, így kénytelen volt kopogni.

Perkins és Ibushi a következő körben, ahol a Sanity-vel kell majd megmérkőzniük.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek