WWE NXT 2016. október 5. – Elrajtol a Tag Team Classic

20161004_nxt_revivil-ab4283e47d5fd468ea831e38a181dd7a

Szokás szerint a Full Sail arénája ad otthont az NXT aktuális epizódjának, melyben kezdetét veszi a második Dusty Rhodes Tag Team Classic. Az első fordulós mérkőzések közül ma kettőt tekinthetünk meg, rögtön két olyan csapat részvételével, akik a végső győzelemre is esélyesek. Vajon az Authors of Pain, vagy az NXT Tag Team bajnok Revival veszi könnyebben az első akadályt? Láthatjuk továbbá Samoa Joe-t is, aki természetesen továbbra is nyomás alatt próbálja tartani Mr. Regal-t. A GM-nek lassan dönteni kell, Joe megállíthatatlannak tűnik, Nakamura-ról pedig továbbra sem tudunk semmit.

Bollywood Boyz vs Authors of Pain w/Paul Ellering – Tag Team Classic, 1. forduló 

A közönség nagyszerűen fogadta a Mumbai srácokat, de vesztükre sajnos pont az eddig veretlen monstrumokkal találták szembe magukat. Paul Ellering tanítványai ezúttal is egy elsöprő győzelmet arattak, jelzés értékűen a többi csapat számára.

Képes lehet valaki arra, hogy megállítsa ezeket a szörnyeket? 

Rich Swann vs Patrick Clark 

A Cruiserweight Classic-ból megismert Swann küzdött meg egy korábbi Tough Enough résztvevővel. Swann kitűnően működik a Full Sail közönsége előtt, akik végig biztatták kedvencüket. Clark egy elvétett ugrás után elvesztette azt a minimális kontrollt is, ami alatt tartotta az összecsapást.. Swann pontos és kemény rúgásokkal magához ragadta az irányítást, majd egy Mounsault-ot követően bezsebelte a győzelmet.

Láthatunk egy visszatekintést a két héttel ezelőtti adásra, amikor is az NXT-ben debütáló Cedric Alexander legyőzte Andrade Cien Almas-t. A mexikói nagyon sportszerűen elismerte ellenfele győzelmet, és talán ez is vezethetett ahhoz, hogy a két szupersztár csapatba áll a Tag Team Classic-ra. Ma este már bizonyítaniuk is kell, de nem kis akadály hárul eléjük a címvédő NXT csapatbajnokok személyében. Tudnak elég hatékonyan összedolgozni ahhoz, hogy kiejtsék a Revival-t? Kiderül a főmérkőzésen..!

Peyton Royce w/Billy Kay vs Danielle Kamela 

Peyton nem vacakolt sokat, egy Suplex-et követően legyőzte a Performance Centerből érkező ellenfelét.. Kíváncsian várhatjuk, hogy ezek közül a csajok közül ki lesz a jövő nagy sztárja, mert egyelőre közel sem képviselik azt a szintet, amit korábban a Four HorseWomen (Charlotte, Becky, Sasha, Bayley). Asuka kényelmi helyzetben, sem tehetségben, sem karakter erősségben nincs olyan, aki méltó kihívója lehetne novemberben a TakeOver-en. Már is el kell sütni Ember Moon-t, aki Brooklynban debütált?

Backstage interjú Bobby Roode-al és Tye Dillinger-rel, akiket a jövő heti mérkőzésről kérdez Charley. Roode biztos győzelmet jósol, majd kijelenti, hogy Tye karrierjében a következő nagy lépést jelentheti az, hogy Ő a társa. Tye várja, hogy megmutathassa mennyit is jelentett neki Dusty..

Ellenfeleik a debütáló Sanity csapata lesz, és nyugodtan mondhatom, hogy senki sem számít arra a személyre, akinek vezetésével megjelenik az új alakulat. 

Dan Matha érkezik a következő mérkőzéshez, de nem ellenfelével találja szembe magát, hanem a felbőszült Joe-val, aki könnyedén elintézi a debütálni kívánó szupersztárt. Ismét megszólítja Regal-t, hogy mégis hány embernek kell még szenvednie miatta? Mindez addig fog folytatódni, míg nem adja neki amit akar. Nevezetesen Nakamura-t, vagy a bajnoki címet.

Enged a pszichikai hadviselésnek a GM? Jövő héten megtudjuk, hogy mi lesz a válasza az elmúlt hetek történéseire.  

Andrade Almas & Cedric Alexander vs The Revival – Tag Team Classic, 1. forduló

Jó iramú és látványos küzdelmet figyelhettünk az adás utolsó tíz percében. A csata utolsó szakaszában Cedric-nek egyedül kellett felvenni a küzdelmet a bajnokokkal, miután társát kivonták a forgalomból. A technikás szupersztár mindent megtett, de végül beleszaladt a Shatter Machine-be, amit követően Dash kopogtatta Őt.

Miközben a Revival ünnepelt, Andrade hátba támadta Cedric-et, akinek nem sok esélye volt védekezni. A mexikói Heel Turn-t vett, és ezzel minden bizonnyal megvan a következő biztos mérkőzésünk a novemberi TakeOver-re.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek