WWE NXT 2016. szeptember 28. – Joe beváltja ígéretét

20160928_nxt_dustyttc-0ed1344834424a43b5f5dc67fbe11119
Visszatér a legenda tiszteletére rendezett versenysorozat

Legelőször a GM-et láthatjuk a még üres aréna ringjében, mellette a trófeával. Bizony, megrendezésre kerül a második Dusty Rhodes Tag Team Classic – 16 csapat részvételével, egyenes kieséses rendszerben. Regal szavaiból azt is kivehetjük, hogy a versenysorozat jövő héten veszi kezdetét itt az NXT-n, a döntő mérkőzésre pedig a novemberi TakeOver: Toronto alkalmával kerül sor. A nagy presztízsű sorozat címvédői Finn Bálor, valamint Samoa Joe. Idén vajon kik lesznek képesek elhódítani a trófeát? A Revaival? Gargano és Ciampa? Esetleg a megállíthatatlannak tűnő Authors of Pain? 


20160927_nxt_samoajoe-b9a8657ffcdd595a23a14a754941be3e

Szokás szerint a Full Sail arénájából köszönt minket az NXT Univerzuma. A mai adáson újra kötelek közé lép Asuka (a TakeOver óta először) Mr. Regal bejelentése után elkezdődik a helyezkedés, Joe pedig igyekszik nyomatékot adni szavainak. A korábbi bajnok legutóbb egyértelműsítette Regal-nak, hogy amennyiben a GM nem fosztja meg Nakamura-t a bajnoki címtől, az egész NXT Roster úgy fogja végezni, mint a Japán szupersztár.

Tye Dillinger versus Angelo Dawkins

Elsöprő teljesítményt nyújtott Tye, aki a pár perces küzdelmet a Tye Breaker-rel zárta le. Ünneplése nem tartott sokáig, mert felhangzott Bobby Rhoode zenéje..

A szupersztár mikrofonnal érkezett és azt mondja Tye-nak, hogy ez egész egyszerűen meggyőző volt. Perfect 10-nek nevezi magát, de Roode úgy hiszi, hogy még nem egészen tízes. Ismeri már Őt hosszú ideje Tye.. Számos oka van annak, hogy az NXT-be jött, de ezek közül a legfőbb, hogy megnyerje a Dusty Rhodes Tag Team Classic-ot! Mióta itt van az NXT-ben nem szerzett sok barátot és ez szar, mert ehhez a versenyhez szüksége van egy partnerre. Nem akármilyen partnerre van szüksége, neki egy tökéletes társra van szüksége. Épp ezért, és mert tudja, hogy milyen közel állt Tye Dusty-hoz, a versenysorozat győztesei Ők ketten lesznek! Dillinger elfogadja Roode kézfogását, ami hihetetlen ovációt vált ki! Ezzel hivatalosan is megvan az első csapat a versenyre.

Hideo Itami kérdezik a backstage-ben a ma esti mérkőzéséről. Hideo elmondja, hogy Lince Dorado nagyszerű sportoló és egy nagyszerű harcos. Lince-nek van szíve, ellenben Austin Aries-el. Aries azt mondja Ő az ember, de Hideo nem hiszi ezt. Szerinte Aries csak egy kisbaba, egy gyáva, és talán szükségesnek érzi újra elaltatni. #GTSTime

Gabriel Ealy & Uriel Ealy versus The Revival – Tag Team mérkőzés 

A mérkőzés nem vehette kezdetét, mert a bevonuló Tag Team bajnokokat között utat vágott Samoa Joe, aki a ringbe csúszott, majd nemes egyszerűséggel nekiesett a testvérpárnak. Játszi könnyedséggel intézte el Őket, rendezett egy kis Senton party-t, amit követően a bajnokok felé fordult fenyegető tekintettel. Dash és Dawson elismerően tapsoltak Joe tette láttán, és egyértelműsítették, hogy nem szeretnének gondot..

Joe mikrofont fogott, és ismételten Regal-t szólította meg. Joe azt mondja, hogy itt láthatja az első két áldozatot a saját határozatlansága miatt. A verés egészen addig fog folytatódni, míg el nem hozza neki Nakamura-t, vagy át nem adja a bajnoki címet, amitől megfosztja a Japán szupersztárt.

Mandy Rose versus Ember Moon

Újabb rövid küzdelem, természetesen meglepetés nélkül. Moon behúzta a győzelmet, amivel egyre közelebb kerül a lehetőséghez, egy Asuka elleni meccsre.

Ciampa és Gargano a színfalak mögött, akiket a CWC döntőjén történtekről kérdeznek, ahol egy győzelmet követően a parkolóban verekedtek össze a Revival tagjaival. Gargano azt mondja, hogy ez remek volt, de nekik van egy listájuk azokról a dolgokról amiket el szeretnének érni. Ciampa azzal folytatja, hogy meg akarják nyerni a Tag Team Classic-ot. Meg akarják verni a Revival-t, végezetül pedig elnyerni tőlük a Tag Team öveket.

Authors of Pain vs versus Jesus Yurnet & Jon Cruz – Tag Team mérkőzés 

Papírforma, simán győztek a monstrumok.

Liv Morgan versus Asuka 

Asuka pillanatok alatt letudta a meccset egy feladásos fogással.. Egyelőre megtippelni is nehéz, hogy ki állíthatja meg, de talán a legjobb az lenne, ha a Main Roster-ben folytatná ezt a dominanciát.

Lince Dorado versus Hideo Itami

Itami természetesen hozta a kötelezőt, és a GTS-t követően megszerezte a győzelmet. Aries pillanatok múlva hátba támadta, majd gyorsan menekült mikor már érezte, hogy Ő is kaphat pár egyformát.

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek