WWE NXT 2017. április 12. – Nakamura búcsúja

Következnek a friss adások, visszatérünk a Full Sail egyetemre. Az új Bajnoki övek után megújult az intró, a logó, valamint a match card-ok is. Mai epizódunkat Aleister Black nyitja, aki a TakeOver: Orlando folyamán győzelemmel mutatkozott be az NXT kötelékében.

Aleister Black vs. Corey Hollis
Hollis nagy elánnal rohamozott volna, de rögtön belenézett a Black Mass-be, amit követően Aleister könnyedén kopogtatott – megnyerve Full Sail-es debütáló mérkőzését.

Láthatunk egy visszajátszást a múlt heti SmackDown-ról, ami alatt debütált a kékeknél Tye Dillinger.
Dillinger most újra az NXT-ben, interjújában pedig elmondja, hogy 15 évig dolgozott ezért a debütálásért. Ugyanakkor van néhány befejezetlen ügye itt, szóval beszélt Mr. Regal-lal, aki megadta neki a lehetőséget, hogy jövő héten rendezze ügyét. Ha Eric Young azt hiszi, hogy a létszámfölény az ő malmára hajtja majd a vizet nehéz dolga lesz, hisz kettejük mérkőzése Steel Cage szabályrendszerben zajlik majd.
Jövő héten tehát láthatjuk az NXT történelmének második Steel Cage csatáját, ami ezúttal is egy viszály lezárására lesz hivatott létrejönni.

#DIY vs. Dylan Miley & Michael Blaze – Tag Team mérkőzés 
Gargano és Ciampa igyekezett, hogy maguk mögött hagyhassák a TakeOver kudarcot. Viszonylag gyorsan pontot tettek aktuális összecsapásuk végére, Blaze elszenvedte a finisher-ként funkcionáló knee-t és superkick-ket, amit követően már csak a kopogtatás maradt hátra.

Ember Moon következik, s egy videó alatt láthatjuk hogyan készült a nagy meccsre, valamint, hogy mi is történt alatta.. Ember szerint ez volt az ő állítólagos pillanata. Ez volt az ő feltételezett lehetősége arra, hogy bizonyítsa a világnak bármire képes. Ez volt a végzete: nyerni, majd bevonul a történelembe, mint az egyetlen. Ezen a ponton viszont minden elromlott, ugyanis Asuka bizonyította, hogy bármire képes annak érdekében, hogy megtartsa a Bajnoki címet. Moon azonban nem adja fel a harcot, ígéri, hogy ő lesz az egy – aki legyőzi Asuka-t -, és ő lesz a következő NXT Women’s Bajnok.

Ruby Riot vs. Kimberly Frankele
A mérkőzés alatt megjelent Nikki Cross is, de ez sem akadályozhatta meg Ruby-t abban, hogy megnyerje az össszecsapást..

Oney Lorcan vs. Drew McIntyre
Elérkezett az idő, itt a nagy visszatérő Drew, akit Triple H az NXT következő Top Face karakterének szán. A küzdelem annyira keményre sikeredett, hogy Oney fejbőre felszakadt egy ponton. Nem tett neki a jót a befejezés sem, amikor is Drew egy Bryanéhoz hasonló térdest bevetve nyerte meg a mérkőzést.

Elérkeztünk a főeseményhez, Shinsuke Nakamura érkezik – utoljára az NXT ringjébe. Mint mondja, egy éve érkezett ide. Rendelkezett már tapasztalattal, és Bajnok is volt Japánban, de ide érkezett, hogy kihívás elé állítsa magát, valamint, hogy a világ legjobbjaival szemben versengjen. Egy évvel később: otthonának hívhatja az NXT-t. Rengeteget tanult a szupersztároktól, az edzőktől, és a rajongóktól. Az NXT egy saját brand. Létrehoz valami egészen újat, és különbözőt. Egy dolog nagyon gyorsan észlelhető volt, mégpedig, hogy NXT Univerzum őrült. Az énekek, a chant-ek, ez az újítás és a szenvedély. Nakamura végül kijelenti, hogy mindig is az NXT része lesz, mert MI VAGYUNK AZ NXT!

Megkezdődik az ünneplés, a roster pedig kivonul a bejáratra. Elképesztő ovációban részesítik a leköszönő Shinsuke-t, akihez még Finn Bálor is csatlakozik. Megérkezett Triple H is, de az adásba mindez már nem került bele.

Az új Theme Song:

4 című bejegyzés “WWE NXT 2017. április 12. – Nakamura búcsúja” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Bálort nem búcsúztatták,pedig ment és egyből Uni címet kapott…( meccset) . Vagy csak úgy ,kedvük szerint,vagy népszerűbb volt Nakamura?

    Kedvelés

  2. Láttam még az ünneplést pár hete, szegény Itamit elég csúnyán arrébb lökte HHH lehet az miatt vágták már le vagy csak egyszerűen nem akarták berakni érdekes.

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek