WWE NXT 2017. április 19. – Háború a ketrecben

Pontosan egy hónap múlva TakeOver, addig is viszont még rengeteg minden várható. Mai adásunk főeseménye egy Steel Cage összecsapás, ami Tye Dillinger utolsó NXT-s csatája is egyben. Bobby Roode zenéje hangzik fel legelőször, érkezik a Glorious Bajnok – derekán az új címmel.

A kommentátor állásból ezúttal is Tom Phillips, Nigel McGuinness, és Percy Watson köszönt minket.

Bobby mikrofont fog, és először is kijelenti, hogy zsinórban második éve tette dicsőségessé a WrestleMania hetet. Saját sikerének könyveli el, hogy teltház volt az Amway Center-ben. Lehetővé tette a rajongók számára, hogy ott üljenek, valamint, hogy tanúi legyenek napjaink legnagyobb szupersztárjának ténykedésének. Bizonyította, hogy irányítás alatt tartja a Brand sorsát és jövőjét. Bobby Roode NXT-jének, és dicső korszakának átalakítása, beteljesedett.. A múlt héten látottakkal azonban kicsit sem elégedett Roode, hisz azt kellett figyelnie, ahogy Nakamura a ringben jön, a szupersztárok pedig egyesével fejezik ki tiszteletüket a rámpán. Roode, szánalmasnak tartja a történteket. Mindenkit láthattunk azon a rámpán, kivéve őt. A Bajnok nem volt ott, és tudni akarjuk miért nem állt ott, mint egy idióta? Nem akarta hallani a marhaságot, ami elhagyja Nakamura száját, és nem akarta hallani a Nakamura-ból áradó hazugságokat. Megverte Nakamura-t zsinórban másodszor, hogy megvédje a címet. Megverte, és megalázta Nakamurat, akinek el kellett hagynia az NXT-t. Bobby úgy véli senki sem érdemli meg, hogy az ő NXT-jében tartózkodjon. Ettől a pillanattól mindenkinek két választási lehetősége van. Az egyik az ő oldalára, a másik pedig a Nakamura-hoz hasonló vesztes térfélre vezet.
Hideo Itami zenéje hangzik fel, ami nagyon meglepi a rajongókat. A sérülésből visszatérő Japán szupersztár a ringbe sétál, szemezik egy kicsit Roode-dal, majd lepofozza. Bobby kisvártatva vetkőzni kezd, miközben folyamatosan lenézően beszél Itami-val szemben. Bobby támadna, de Kenta felkapja a Bajnokot a vállára, és kiosztja neki a GTS-t. Roode elterül, Itami megnézi magának a címet, ezt követően pedig távozik.. Nagyon úgy tűnik, hogy megvan a TakeOver: Chicago főmérkőzése.

Backstage interjú, nem is akárkikkel. Tyler Bate és Jack Gallagher látható, jövő héten ugyanis összecsapnak a UK Bajnoki címért itt, az NXT-ben. A srácok nagyon sportszerűen állnak egymáshoz, semmi felesleges ígéret vagy szó. Minden a tisztelet jegyében zajlik.

A Heavy Machinery edzésébe kapunk bepillantást a PC-ből. Drew McIntyre is gyurmázik, hozzá azonban nem várt vendég érkezik Andrade személyében. A mexikói hozza a szokásosnak mondható arrogáns és bully stílust, aminek Drew egyelőre nem sok jelentőséget tulajdonít.

Andrade Almas vs. Danny Burch
Andrade nem sok időt pazarolt el Burch-re, könnyed győzelmet aratott a Downward Spiral-t követően.

A hölgyek taglalják Asuka-t, sokan remélik, hogy valemelyikük lesz az az egy, aki végül megállítja. A Bajnok továbbra is biztos a dolgában: senki sem áll rá készen.

Aliyah & Liv Morgan vs. Peyton Royce & Billie Kay – Women’s division Tag Team Match 
Ez sem volt túl hosszú csata, Aliyah nagy nehezen kopogtatni tudta Peyton-t, akin ezúttal – Livenek köszönhetően – Billie sem segíthetett. Fontos győzelmet aratott a Face duó, miközben Peyton és Billie a ringben tajtékzott.

Jövő héten sem lesz rossz adásunk, láthatjuk Aleister Black-et, Drew McIntyre-t Andrade Almas ellen, valamint a pár sorral korábban említett Bate kontra Gallagher US övmeccset.

Tye Dillinger vs. Eric Young – Steel Cage Match 
Elérkeztünk a főeseményhez. Tye érkezik elsőként, utoljára az NXT arénájába. Egy hosszú és bukkanókkal teli fejezet zárul ma le Dillinger életében, reményei szerint minél jobb eredmény kíséretében.. Young kezdetben még elküldte társait, de ahogy arra számítani lehetett, és ahogy kezdett szorulni a hurok: visszajöttek. Dillinger sem maradt magára, neki Strong, Riot, és Ohno jelentette a segítséget. A zűrzavarból végül Tye keveredett ki jobban, gyorsan kikúszott a ketrecből, ami az ő győzelmét jelentette.

A kamerák ezt már nem mutatták, de Dillinger ekkor búcsúzott el az NXT közönségétől, megköszönve nekik a támogatást, ami nélkül ma nem tarthatna ott, ahol.
Folytatás jövő héten, TakeOver pedig május 20-án szombaton, Chicago-ból.

 

2 című bejegyzés “WWE NXT 2017. április 19. – Háború a ketrecben” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek