WWE NXT 2017. április 26. – McIntyre tovább menetel

Szokás szerint a Full Sail arénájából jelentkezik az NXT legújabb adása, aminek nyitányán kissé kontár módon Nikki Cross érkezik, kúszva-mászva a szorítóba. A Sanity tagja vár valakit, pillanatokkal később pedig bele is mondja a mikrofonba, hogy szeretné ha Ruby Riot csatlakozna hozzá. Megjelenik Ruby, óvatosan a ringbe lép, majd méregetni kezdik egymást ellenlábasával.

Cross hírtelen támad, Ruby azonban résen van. A ringen kívüli dulakodásban már Cross dominál, érkeznek a sporik és a biztonságiak, de egyelőre nem sok mindent képesek tenni az indulatok fékentartása érdekében. Megtörténik a szétválasztás, de érezhető, hogy nem maradnak annyiban a dolgok.

Láthatjuk Itami múlt heti visszatérését, ami Roode számára egy GTS-szel végződött.
A Bajnok a backstage-ben, interjú következik. Bobby úgy véli, hogy egy gyáva támadás áldozatává vált. Ez is az ő NXT-je, Itami pedig mindössze annyit tehet, hogy kihívja őt a bajnoki címért..

Andrade “Cien” ALMAS Vs. Drew MCINTYRE 
Almas magabiztosan kezdett, szokásos stílusában. Drew viszont még nála is eltökéltebb és kíméletlenebb volt, hisz esélyt sem adott aktuális ellenfelének. Könnyed győzelem, a title-shot pedig továbbra elérhető közelségben.

Mr. Regal reagálja le a nyitó szegmensben látottakat, bejelentve, hogy Cross és Riot egy az egyben csaphat össze az adás későbbi szakaszában.

Kona REEVES Vs. Aleister BLACK 
Aleister az előző csatájához képest, picit jobban elszórakozott ellenfelével, ami csak mégtöbb fájdalmat jelentett a kíméletlen rúgások által. Kétség sem férhetett az NXT Új üdvöskéjének győzelméhez.

Asuka csatlakozik Regal úrhoz, aki hivatalosítja, hogy jövő héten megrendezésre kerül egy Battle Royal, melynek győztese kihívóvá válik Asuka ellen a Bajnoki címért a TakeOver: Chicago-ra.

Jack GALLAGHER Vs. Tyler BATE (C) – United Kingdom Championship 
Túl sok izgalmat nem tartogatott a főesemény, ettől függetlenül szórakoztató csatát hozott össze a két Brit fiatalember. Bate megvédte címét, leendő kihívói pedig az első sorból figyelték az eseményeket.

Jövő héten tehát Battle Royal, ami alatt kiderül, hogy ki lesz Asuka következő kihívója. A TakeOver pedig, vészesen közeleg.

6 című bejegyzés “WWE NXT 2017. április 26. – McIntyre tovább menetel” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Talán most érzem először egy picit gödörben a rostert. Lányoknál a két ausztrálon kívül csak Asuka – Amber Moon említhető meg, tag-teamnél totál homály kit üldenek az Authors of Pain ellen (valami nagy darab tag-team nyert pár meccset talán ők majd?), de a #DIY minek maradt lent ha nem is szerepelnek? Fiúknál van merítési lehetőség Eric Young, Itami, McIntyre (aki az új zenéjével meg ez az egész új gimmick már a TNA-ben is borzalmasan unalmas volt) Roode. De innen már lehet Roode se sokáig lesz NXT tag. Black, hú de fura ezt leírni a Tommy End név után, benne viszont hatalmas a potenciál minden szempontból. Azzal meg egyetértek, hogy nekem az angol rész már-már fárasztó, 205 livera ígérték őket, de talán jobb is, hogy ott sincsenek most. 😀

  Kedvelés

     1. Aha én is felvételek szempontjából eddig a Itamis sokadik visszatérésig voltam képben, köszi még egyszer. 😀

      Kedvelés

 2. Aleister BLACK fog csinálni is valamit?
  Az angolok stílusa még mindig nem köt le, egyszerűen alig bírom nézni,pedig nem rossz..de!

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek