WWE NXT 2017. április 5. – Lehetőség a bizonyításra

Mondhatjuk, hogy a szokásos TakeOver utáni adást kapjuk. Az értékelések mellett három olyan csatát láthatunk, amit közvetlenül a szombat esti gála előtt rögzítettek. Az itt helyet kapó fiatalok számára ugyanakkor nagy lehetőség ez a bizonyításra, meglátjuk, hogy ki mennyire él vele hosszútávon.

Kezdésként láthatnunk egy kisebb visszatekintést a TakeOver-ről, ami három címvédést, új öveket, egy debütálást, valamint egy leköszönést hozott.

Peyton Royce vs. Aliyah 
Peyton jól kontrollálta az összecsapást, Aliyah-nak csak felvillanásai voltak. Könnyed és gyors győzelmet aratott az ausztrál lány, de valószínűleg ezzel sem fog közelebb kerülni a bajnoki címhez, amit állítása szerint ő, vagy Billie Kay megszerez majd a jövőben.

Heavy Machineri vs. The Bollywood Boyz 
Az elsőhöz hasonlóan gyors mérkőzés, s még annál is könnyedebb győzelem a szerethető óriások számára. Látszólag nagyon szeretnék őket befuttatni, meglátjuk mennyi esélyük lesz a jövőben – akár az AoP ellen.

Oney Lorcan-t kérdezik a ma esti főesemény előtt, amit vív majd. Oney elmondja, hogy nem számít ki az ellenfele, azért van itt, hogy tanuljon, hogy a legjobbját nyújtsa, valamint, hogy a dolgát végezze.

Oney Lorcan vs. El Vagabundo 
Nagyon vicces volt, hisz Vagabundo-ról elsőre is megállípthattuk, hogy valójában Elias Samson, aki egy hete elveszítette Loser leaves NXT meccset Ohno-val szemben. Ennek ellenére engedték küzdeni, mint Vagabundo, sokkal több babér viszont így sem termett számára. Oney ráadásul még a maszkot is lerántotta róla a finish-nél, amit running blockbuster, majd a kopogtatás követett.

Ezzel zárult a TakeOver levezető adás, jövő héten már friss anyag következik, hisz tegnap este zajlott a TV Taping a Full Sail-en. Előljáróban annyit érdemes megjegyezni, hogy számos érdekes esemény történt, debütált a visszatérő Drew McIntyre, Tye Dillinger megvívta utolsó NXT-s mérkőzését Eric Young ellen (ráadásul Steel Cage), Bobby Roode pedig új kihívóval találta szemben magát, nem is akárkivel. Az elmúlt napokban bejelentésre került az is, hogy a következő TakeOver-re május 21-én Chicago-ban, a – SmackDown Live – Backlash PPV felvezetéseként kerül majd sor.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek