WWE NXT 2017. augusztus 16. – Úton Brooklynba

BORÍTÓ.pngElérkeztünk a SummerSlam hét harmadik napjához. Az utolsó NXT epizód jelentkezik a Full Sailből, ugyanis szombaton megrendezésre kerül 17. TakeOver, immár harmadjára Brooklyn-ban.

A kommentátorok köszöntik a nézőket, majd bejelentik az est meccseit.

NXT Women’s Championship Contract Signing

ASUKA MOON

William Regal érkezik a ringbe, előbb az első számú kihívót Ember Moon-t, majd a bajnokot Asukát hívja a ringbe. William megkéri a hölgyeket, hogy tegyék hivatalossá a meccset. Azonban előbb Ember mondanivalójába kezd. Moon szerint Asuka tekinthető az egyik legdominánsabb bajnoknak valaha az NXT-ben. Megemlíti, hogy még Goldberg legendás streak-jét is megtörte, azonban állítása szerint, Asuka menekül egy ember elől, aki nem más mint Ő. Asuka hátulról támadt, sőt ő volt sérülésének az oka, ami miatt ki kellett hagynia TakeOver: Chicago-t. Ember szerint ez volt Asuka legnagyobb hibája valaha, és hozzáfűzi, hogy Brooklyn-ban lefogja győzni és ő lesz az új NXT Women’s bajnok. Ezután mindketten aláírják, majd Asuka anyanyelvén kezd kiabálni Ember felé.

Street Profits vs. Chris Silvio & Lars Sullivan

ST PROFITS VS JOBBERSSullivan korábban aznap Regaltől kért egy meccset. Igazából, szerintem még a hülye is tudja mire megy ki az egész. Dawkins és Ford lesquasholja Silviot, míg Sullivan a ringbe se lép. A meccs után Lars kicipeli társát az arénából, nekivágja a kerítésnek, majd aranyosan belevágja a kukába. Ennyi, tovább…!

Billie Kay vs. Ruby Riot

KAY RIOTBillie Kay-nek ott van Peyton Royce, és Peyton-nak is mindig ott lesz Billie, míg Ruby egyedül érkezik. A meccsen Peyton bezavarásai miatt Billie dominál, azonban a végén Ruby felülkerekedik az Iconic Duo-n és egy Pelé Kick-kel zsebeli be a nyereséget. A meccs után Peyton említi meg, miszerint Ruby soha nem lesz Iconic.

Ezután bejelentésre kerülnek a TakeOver meccsei, (Később az oldalon hosszabb elemzés.) illetve bejátszásra kerül az Authors of Pain és a Sanity közti feudot lebonyolító videó.

Drew McIntyre vs. Roderick Strong

DREW VS RODERICKMint ahogy az múlt héten be lett jelentve, ahhoz hogy Roderick Strong a jövőben Bobby Roode közelébe kerülhessen, előbb át kell mennie az eddig a visszatérése óta veretlen Drew McIntyre-n. A meccs eleinte nyugisan indult, hisz nem egymással volt gondjuk, azonban csak egyre jobban eldurvult, hisz mindkettejüket a céljuk érdekelte. Mindenüket bevetették, amik volt, a finisherüket leszámítva, hisz amire eljutottak volna odáig, a meccs véget ért, hisz az NXT bajnok keze által Dupla-DQ-val végződött a meccs. Bobby Strong-ot kint végezte ki, Drew-t pedig bent a ringben, a Glorious DDT-vel. A műsor Roode-al ér véger, ahogy a magasba tartja a bajnoki címet.

Vajon a szombati TakeOver-en is ugyanezt látjuk majd?

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek