WWE NXT 2017. augusztus 30. – Újra a Full Sail-ben

021_NXT_08242017ca_2798--d18c6711139dc62aa2c1caeac7224909.jpgIsmét visszatér a műsor a Full Sail arénába. Cole, Fish és O’Reilly bemutatkoznak az NXT rosternek közelebbről. Bobby és Roderick pedig végső, mindent eldöntő csatájukat vívják.

A műsor intróját követően a kamera a parkolóba kapcsol, ahol földön heverő SAnitY tagokat, illetve pár biztonságit mutatnak. Ezután William Regal felfigyel három távozó alakra a háttérben.

DREW RODERICK

Az új NXT bajnok érkezik. Drew figyelmeztet mindenkit hátul, beleértve Adam Cole-t, Kyle O’Reilly-t és Bobby Fish-t. Roderick Strong érkezik, és elmondja, hogy őt csak a családja és a bajnoki cím érdekel. Drew gratulál neki, hogy egy igazi férfi. Azonban figyelmezteti, hogy legyen kész férfiként veszteni is.

PEYTON VS RIOT

Peyton Royce vs. Ruby Riot

Peyton talán karrierje meccsét vívta. Elég jó meccset láthattunk. Ruby most nem tudott felül emelkedni a túlerőn, hisz egy Big Boot Billie Kay-től, majd ezt követő Fisherman Suplex Peyton-tól elég volt ahhoz, hogy földön maradjon.

Ezután William Regal-t interjú közben zavarja meg Kassius Ohno. Elmondja, hogy még nem végzett Hideo-val, ezért meccset szeretne. Még pedig No DQ-t!

Heavy Machinery vs. Edwin Negran & Camian Awield

Öhm… Squash meccs. Miután múltkor vesztettek az Authors of Pain ellen, ismét megpróbálnak feljebb jutni.

Lars Sullivan-t láthatjuk az NXT GM irodájában. Regal elmondja neki, hogy tetteinek következményei lesznek, még pedig egy 3 az 1 ellen Handicap meccsben. Ezután még bejelentésre kerül, hogy Andrade “Cien” Almas szembenéz Cezar Boroni-val jövőhéten.

Roderick Strong vs. Bobby Roode

RODERICK VS BOBBY

A két rivális utoljára nézz szembe, legalábbis egy darabig, hisz Roode ezek után a SmackDown Live-n fog tevékenykedni. A meccs kezdetén felváltva domináltak a másik felett, ám miután Roode feldühítette Strongot, elég egy oldalú lett a küzdelem, és Roderick végül sikeresen legyőzte riválisát.

COLE CO DREWA meccset követően érkezett az NXT bajnok Drew McIntyre, aki bajnoki címét felmutatván jelezte, hogy ő készen áll az öv megvédésére. Ám ezt nem mindenki gondolta így. Ismét megérkezett a Cole-Fish-O’Reilly trió, és hamar földre vitték a bajnokot. William Regal ismét nyomuk után eredt, majd a parkolóban ért végett a műsor.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek