WWE NXT 2017. augusztus 9. – Bobby Roode ördögi játéka

Kevesebb, mint két hét van vissza a következő TakeOver-ig, amit immár harmadjára rendeznek meg Brooklyn-ban. A bajnokok és kihívójuk között pedig egyre nagyobb a feszültség.

A kommentátor csapat köszönti a nézőket, majd bejelentik, hogy később az este folyamán “Face to Face” fog szembe nézni az NXT bajnok Bobby Roode, valamint az első számú kihívó Drew McIntyre.

Nikki Cross érkezik a ringbe két társával, Alexander Wolfe-al, illetve Killian Dain-nel. Kihívásukra érkeznek az NXT Tag Team bajnokok Paul Ellering kíséretében. Akam előrohan, azonban a két Sanity tag hamar földre viszi, miközben Eric Young hátulról érkezik és többször is a kordonba vágja Rezart, akit ezután oda is kötöz. Young csatlakozik Akam rugdalásához, amit társa nem hagy annyiban és segítségére siet a kordont magával rántva, természetesen a túl erő miatt kevés sikerrel. Az AoP alul marad, talán jobban, mint valaha. Nikki a ringbe hozza a bajnoki címeket, amit társai a magasba emelnek.

adsafasf.png
A múlt heti Asuka / Ember Moon szegmens kerül visszajátszásra, majd jövő hétre bejelentenek egy szerződés aláírást.

Metro Brothers vs. Street Profits – Tag Team mérkőzés

A Metro Brothers első látásra is egy jobber csapatnak tűnik – akik valami olcsó Dean Ambrose koppintásnak próbáljak kiadni magukat… – azonban a meccs során be is bizonyosodik az állítás. A Street Profits érkezik tévés debütálásukra, akik már Snapchat-en és a különböző live show-kon elnyerték a közönség tetszését. A meccs egy szokásos squash meccs, amiből a Street Profits egyértelműen nyertesként távozik.

adafgasgsagasgh.png
Múlt heti nézeteltérésük után, Black és Itami Brooklyn-ban mérkőznek meg.

Face to Face Bobby Roode és Drew McIntyre között

Az NXT General Managere, William Regal érkezik. Először a kihívó, majd az NXT bajnok érkezik, ám nem egyedül, hisz öt biztonságit hoz magával. Roode kezdi a beszélgetést, melyben elmondja miért is hozott magával védelmet. Roderick Strongot hozza fel, miszerint nem akarja, hogy kezet emeljen rá. Ezután hivatalosan is üdvözli Drew-t az NXT-ben, majd elmagyarázza neki, miért is az Ő NXT-je. McIntyre veszi át a szót. Drew szerint Roode-nak fantasztikus éve volt, talán a legjobb az összes NXT bajnok közül. Azonban Brooklynban, a “Glorious” bejövetele után, a ring másik oldalán az új NXT bajnokot fogja állni látni. Ekkor Roderick érkezik, állítván hogy még nem végzett Bobby Roode-al, illetve hogy ez nem a bajnoki címről és nem is Brooklynról szól, hanem egy harcról közöttük. Bobby szól közbe, mondván hogy bármikor harcol Strong-al, sőt még az övet is felteszi, csupán egy dolgot kell tennie… legyőznie McIntyre-t. Drew figyelmezteti a bajnokot, tudja mire készül, ám beleegyezik és hozzáteszi hogy jövőhéten legyőzi Strongot, majd négy nap múlva NXT bajnok lesz Brooklyn-ban. Regal ezután hivatalossá teszi, amihez a bajnok annyit tesz hozzá, hogy Glorious meccs lesz. asdascgag

Johnny Gargano interjú következik, melyben elmondja hogy tavaly a TakeOver-en Brooklyn-ban, a közönség reakciójának mekkora hatása is volt az elkövetkezendő TakeOver-ekre. Majd elmondja, miszerint újra érezni akarja, és hogy eddig egy TakeOvert nem hagyott ki azóta, és nem is most fogja elkezdeni…

Danny Burch vs. Oney Lorcan

Két héttel ezelőtti meccsük után, amiben Burch maradt alul, kezet ráztak, majd Danny visszavágót kért. A meccs oda-vissza volt, tehát nem volt olyan, hogy valaki sok ideig dominált volna. Azonban a végén Danny fordítja Lorcan Boston Crab-ét, majd a bíró leszámolja a hármat. Burch ismét kezet nyújt, ám először Lorcan arrébb csapja, de egy kis időre rá mégis kezet ráznak.

Andrade “Cien” Almas vs. No Way Jose

Előző hónapban Andrade hívta ki Jose-t egy meccsre. A meccsen semmi extra nem történt, a vége felé Almas vette át a vezetést, majd a La Sombra után leszámolta a bíró a hármat. A meccs után Andrade managere, Zelina Vega bejelenti, hogy Johnny Gargano-nak most már van ellenfele Brooklyn-ban, aki nem más mint Almas.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek