WWE NXT 2017. február 15. – Bate vs. Seven a UK bajnoki címért

014_nxt_02012017ls_1105-fabb01ee16f09c676b6ef3bedec597f5

Folytatjuk utunkat az Orlando-i TakeOver felé. Legutóbb láthattuk Roode-ot, aki készen áll arra, hogy a saját arculatára formálja az NXT-t. Asuka előtt lassan újra sorakozni kezdenek a kihívók, Nikki Cross mellett Ember Moone is a veretlen bajnokot akarja. A Revival bejelentkezett a Tag Team övekért, mindez ellen pedig cseppet sem volt kifogása Paul Ellering tanítványainak. Ezzel kapcsolatban jelenik meg ma este Gargano és Ciampa, először a TakeOver kudarc óta. A főmérkőzés pedig történelmi jelentőségű lesz, hisz Tyler Bate első ízben teszi kockára januárban nyert UK Bajnoki övét. A címvédő ellenfele nem más lesz, mint jó barátja, valamint jelenlegi Progress Tag Team partnere: Trent Seven. Pikáns kis adásnak nézünk elébe, helyszínünk pedig szokás szerint a Full Sail egyetem arénája.

Lassan megszokjuk az új kommentátor triót, Tom mellett ezúttal is Percey és Nigel köszöntenek minket.

Authors of Pain vs. Garrison Spears & Lance A’Noai – Tag Team Match 
A bajnokok első fellépése volt ez, mióta elhódították az öveket a #DIY-tól. Egy pillanatig sem volt kérdés, hogy végül ki szerzi meg a győzelmet, Akam és Rezar szokás szerint lehengerlő teljesítményt nyújtottak. Könnyedén zsebelték be a sikert, amivel továbbra is veretlennek mondhatják magukat.

Billie Kay & Peyton Royce vs. Liv Morgan & Ember Moon – Tag Team Match 
A nyitómeccshez hasonlóan rövid küzdelmet láthattunk, amiben az ausztrál hölgyek a csapatmunkával egyensúlyozták azokat a dolgokat, amiben még le vannak maradva aktuális ellenfeleiktől. Billie és Peyton győzött, s egy újabb lépéssel közelebb kerültek Asuka-hoz.

Jose és Strong adnak magyarázatot arra, hogy múlt héten miért segítettek Tye-nak. Mint mondják – ennek legfőbb oka a létszámfölény volt, amit már nem hagyhattak szó nélkül. Egy az egy elleni harc esetében nem szóltak volna bele, de így nem volt fair, és nem engedhetnek a Sanity zsarnokoskodásának. Tye mögé kellett állniuk, máskülönben a Sanity azt hinné, hogy bárkivel megtehetik ezt.

Tommaso Ciampa és Johnny Gargano érkezik a szorítóba, a közönség legnagyobb örömére. Ciampa elmondja, hogy Torontóban valóra vált az álmuk. Megnyerték az öveket egy olyan csatában, ami végül az év mérkőzése díj tulajdonosa lett az NXT Univerzumnak köszönhetően. Együtt, mint bajnokok beutazták a világot, Japántól egészen San Anatonio-ig, ahol szembenéztek a lehető legnagyobb ellenfeleikkel. Gargano veszi át a szót – mondván ez volt a legnagyobb kihívás, amivel szembenéztek. Ugyanakkor valami olyasmit láttak a csata alatt ellenfeleik szemében, amit soha azelőtt: kétséget. Nem számít, hogy leverték őket, nem törtek meg, és visszatérnek harcolni. Visszavágót akarnak a Tag Team bajnoki címekre.. Megérkezik Ellering a bajnokokkal. A manager kijelenti, hogy két hét múlva megkapják a visszavágót, de addig is azt tanácsolja, hogy kössenek békét a szeretteikkel. Ciampa és Gargano gyorsan megejtik a dolgot egymáson, majd kijelentik, hogy így akár most rögtön összecsaphatnak.. Ekkor azonban hátulról letámadta őket a Revival, akik ezután gyorsan el is menekültek, főleg a felbőszült bajnokok láttán. Alakul a Triple Threat a TakeOver-re..

Kassius Ohno-ról láthatunk videóanyagot, a visszatérő szupersztár két hét múlva lehetőséget kap az NXT Bajnoki címért Bobby Roode ellen.

Mr. Regal bejelenti, hogy jövő héten megrendezésre kerül egy Triple Threat mérkőzés Ember Moon, Live Morgan, valamint Peyton Royce részvételével, a győztes pedig ringbe léphet Asuka ellen a bajnoki címért.

Tyler Bate (C) vs. Trent Seven – United Kingdom Championship Match 
A Full Sail közönsége nagyon élte a két jóbarát összecsapását. Remek főeseményt láthattunk, a kezdeti bohóckodást egyre komolyabb színvonalú küzdelem követte, a tétnek megfelelően. Bate-nek sikerült a címvédés, Seven nem volt képes kirúgni a Tyler Driver 97-et követő kopogtatásból. A mérkőzést követően megölelték egymást, Bate pedig a publikummal ünnepelte az első sikeres akadályvételt.

Szerdán tehát Triple Threat a kihívói jogért, láthatjuk továbbá Roode és Ohno találkozását – egy héttel – a címmeccs előtt, valamint a UK Tournament másik két üdvöskéje: Mark Andrews és Pete Dunn is egymásnak feszül a másodosztály ringjében.

Egy gondolat a(z) “WWE NXT 2017. február 15. – Bate vs. Seven a UK bajnoki címért” című bejegyzésnél

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek