WWE NXT 2017. február 22. – Kassius Ohno hazatér

022_nxt_02012017ls_1874-abc130285eb3e2950dcf6caa565088a7

Folytatjuk utunkat a TakeOver felé, szokás szerint a Full Sail arénájában. Három összecsapást kapunk ezen a héten, láthatjuk, hogy ki lesz Asuka következő kihívója, Pete Dunne és Mark Andrews bámulatos csatát hoznak össze, a főeseményen pedig No Way Joe bizonyíthat Bobby Roode ellen. A Bajnok később nem várt akadályba ütközik, ami cseppet sem könnyíti majd meg az életét a TakeOver-ig.

Ember Moon vs. Liv Morgan vs. Peyton Royce – Triple Threat Match, the winner will face Asuka next week for the NXT Womens Championship 
Moon a nagy esélyes előzetesen, tudja ezt mindkét ellenfél. Peyton egy gyors támadással igyekszik kiiktatni a texasi lányt, hogy onnantól csak Live-vel kelljen foglalkoznia. Peyton remekül dolgozik, rendre megakadályozza, hogy Ember visszatérjen a küzdelembe. A ringen kívüli kavalkádnál Billie jóvoltából kerül előnybe Royce, aki ezt követően nekivágja a lépcsőnek Moon-t. A ringbe visszatérve Liv hamarosan magára talál, ellentámadást indít, aminek végén kopogtat, de Ember a semmiből menti a mérkőzést. Azzal a lendülettel igyekszik a győzelemre törni, de ezúttal Liv tereli vissza a ringen kívülre, amit a közönség újabb csalódott morajjal nyugtáz. Peyton a sarok tetejéről próbálja lemanőverezni Morgan-t, aminek a vége egy bődületes Sunset Superplex Moon közreműködésével. Ember ezt kihasználva készül a finish-re, de Billie Kay a ringbe mászik. Ő szenvedi el Ember befejező mozdulatát, Live újra kivágja barátnőjét a szorítóból, Peyton pedig azonnal reagál egy térdessel, majd a Suplex-szel, amit követően kopogtat.
Peyton Royce szállhat ringbe Asuka ellen a jövő heti adásban!

Kassius Ohno videó-összeállítás, majd egy kisebb jelentés Nakamura-ról, aki napról-napra közelebb a visszatéréshez.

Mark Andrews vs. Pete Dunne 
A UK Tournament másik két üdvöskéje. A múltheti címmeccs után, ezúttal a torna döntőse, valamint elődöntőse csap össze. Voltaképp visszavágó is ez, hisz a versenysorozat elődöntőjében Dunne ejtette ki Andrews-t, aki most mindenképp a revans jegyében lépett ringbe. Nagyon magas színvonalú csatát figyelhettünk, tele szép manőverekkel és fordításokkal. Andrews az utolsó csepp erejéig küzdött, kirúgott mindenből, amiből csak lehetett, de végül elszenvedte a Bitter End-et, amit követően Dunne kopogtatott.
Nagyszerű mérkőzés, Dunne pedig folytatja az utat, hogy újabb esélyt kapjon a cím megszerzésére.

Billie és Peyton a backstage-ben. Royce kisasszony nagyon magabiztos, ígéri, hogy a személyében új bajnokot avatunk jövő héten.

No Way Jose vs. Bobby Roode 
A Sanity-vel folyatot viszály kellős közepén, Jose-nak az NXT új bajnoka ellen kell helytállni. Roode-ból surgárik a magabiztosság, roppant szórakoztató pillanatoknak lehetünk tanúi mindkét srác részéről. Bobby-nak végül nem okozott gondot behúzni a győzelmet, ami azért nem volt annyira tükörsima.

Roode elindult kifelé, majd hirtelen meggondolta magát, visszatért a ringbe és nekiesett Jose-nak. Nem kellett sok idő, megszólalt a nagy visszatérő Kassius Ohno (korábban Chris Hero) zenéje, és már érkezett is a szupersztár. Roode rögtön menekülőre fogta, majd mikrofont ragadott és mindenképp meg szerette volna tudni, hogy mégis ki a fenének képzeli magát Ohno, hogy bejön a ringbe és félbeszakítja a bajnokot? Ohno is mikrofont fog, szavaiból pedig kiderül, hogy nem érzi szükségét a bemutatkozásnak. Az itt lévő emberek, sőt Bobby is pontosan tudja, hogy ki áll ebben a ringben. Volt már itt ezelőtt, mielőtt még beutazta volna a világot, hogy elérje, amit akar. Visszatért, és maradt még pár befejezetlen ügye. Egyértelműsíti, hogy a Roode-nál lévő bajnoki címet akarja. Roode válaszképp először is kigúnyolja, hogy ez igazán megható, szívfacsaró és szomorú történet. Bobby harcos bajnoknak vallja magát, így szerinte nem is kell várnia Ohno-nak arra, amit akar: intézzek el itt és most egy bajnoki címmérkőzésen. A bajnok bírót kér, Ohno nekivetkőzik a harcnak, de Roode közben letámadja.. Kassius-nak nem kell sok, viszonozza a rohamokat, és végül kivágja a ringből a címvédőt.

Ohno tehát visszatért, és a bajnoki címet akarja. Hamarosan megkapja a lehetőséget, valamint közeledik Nakamura is, akinek szerepe továbbra sem egyértelmű a TakeOver-t illetően. Jövő héten két címmérkőzést is láthatunk, Asuka ellenfele Peyton Royce a női bajnoki címért, az Authors of Pain pedig a DIY-val küzd meg egy Tag Team bajnoki (visszavágó)mérkőzésen.

4 című bejegyzés “WWE NXT 2017. február 22. – Kassius Ohno hazatér” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Anno úgy emlékszek, hogy elküldték, mert nem volt Vince szerint jó alkata. Pedig a Wyatt Familyvel ő is elsők közt szerepelt akik felvirágoztatták az NXT-t. De most, HOGY NÉZETT KI? Borzasztó kövér lett, remélem rászólnak Hunterék, pillanatra azt hittem valaki más jött ki helyette. Nagyon jó wrestler kár lenne így elhanyagolnia magát.

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek