WWE NXT 2017. február 8. – Dicsőséges ünneplés

20170207_nxt_bobby-ab138992cf47c9cc4f3e72e582021953

Alig ért véget a TakeOver, de már is azt mondhatjuk, hogy a következő ösvényére léptünk. Április 1-én a WrestleMania felvezetéseként TakeOver: Orlando, amihez még csak utazni sem kell, hisz helyileg itt lesznek, csak épp egy másik arénában. Mai adásunk nem mással, mint a Sanity csapatával indul.

Killian Dain & Alexander Wolfe vs. The Bollywood Boyz
001_nxt_02012017ls_0075-0875126dac16ac68a5155c63cdc6f1a1Az indiai srácok becsületére legyen szólva, hogy amit tudtak azt megtették. Bár a mérkőzés inkább egy handicap csatának felelt meg, ugyanis Wolfe egyszer sem került akcióba. Dain egymaga intézte a dolgokat, s azt sem túlzás kijelenteni, hogy kedvére játszadozott ellenfeleivel. Hirtelen gondolt egyet, majd jött a mindent elsöprő roham, végül pedig az Ulster Plantation, amit Harv szenvedett el. Könnyed győzelem a Sanity, de főként Killian Dain részéről. Látva azt, hogy miként bookolják az órást: nem fogjuk egyhamar elfelejteni sem a nevét, sem a személyét.

005_nxt_02012017ls_2363-439bb37a5b187f865ca68c02f23a906eEric Young fogott mikrofont, leginkább Tye Dillinger miatt, akit szerinte megalázott a TakeOver-en. Tye-nak nincs választása, nem kéri hanem egyenesen utasítja, hogy csatlakozzon oda ahová tartozik, vagyis hozzájuk.. Hamarosan érkezik Dillinger válasza, ami valószínűleg nem olyan lesz, mint amilyennek Young elképzeli.

Liv Morgan vs. Billie Kay

009_nxt_02012017ls_0231-d6d6802fd288181784a5c758ed2d6a96Tévés meccshez képest meglepően sokáig tartott a csata, ráadásul nem is igazán voltak képesek egymás fölé kerekedni a hölgyek. Nem maradhatott el az a rész, hogy Peyton megpróbáljon besegíteni barátnőjének, de ezen kísérlet rosszul sűlt el, így Liv azonnal kopogtatni tudta Kay kisasszonyt. Az Ausztrál lányok persze rögtön panaszkodni kezdtek a bírónak, s már-már követelték, hogy érvénytelenítse a győzelmet.

Tye-t kérdezik a backstage-ben arról, amit Young jelentett ki nemsokkal ezelőtt. Dillinger-nek persze esze ágában sincs csatlakozni, sőt, ő inkább továbblépne, legalábbis abból mindenképp ez jön le, hogy a Rumble-ről kezd beszélni.. Folytatni viszont nem tudja, ugyanis letámadja őt a Sanity triója. Bevonszolják az arénába, egészen a ringig pofozzák egymást. Tye maximálisan állja a sarat, de végül Dain kifekteti. Megjelenik Jose és Strong, akik Tye segítségére siettek. Az erőviszonyok kiegyenlítődtek, ennek megfelelően a Sanity meghátrál.

Mr. Regal bejelentése következik. A GM-től megtudjuk, hogy a jövő heti epizódban sor kerül a United Kingdom Bajnok Tye Bate első címvédő-mérkőzésére, méghozzá legjobb barátja, valamint korábbi Tag Team partnere: Trent Seven ellen.

Nakamura állapotáról is hírt kapunk, a trónfosztott Királynak nincs szüksége műtétre, így csak a rehabilitációval kell foglalkoznia a visszatérésig.

The Revival vs. Heavy Machinery
016_nxt_02012017ls_0365-91d8452a008cbaa6455bc4758d32f5e6A közönségkedvenc, korábbi kétszeres Tag Team bajnokok ellenfele ezúttal két nagy ember volt, ami főként két célt szolgált. Az első, hogy a Revival edződjön azelőtt, amire készülnek, de erről picit később. A második, hogy Tucker-t és Dozovic-ot megpróbálják egy kicsit jobban nyomatni, hátha a jövőben kapós lesz rájuk a közönség.. Ami a mérkőzést illeti: abszolút partiban voltak a Top srácokkal, akik végül csak egy kisebb cselhez folyamodva voltak képesek megszerezni a győzelmet. A váltás előtt Wilder lerántotta a ring széléről Tucker-t, amit látva Dozovic kergetni kezdte Wilder-t, de a ringbe visszatérve Dawson-nal találkozott, aki kiosztott egy DDT-t, majd kopogtatott.
018_nxt_02012017ls_0419-b014bfc9ff4095ef7be6805e8e30aee6Dash és Dawson mikrofont fogott, majd gyakorlatilag nagyon magabiztosan kihívást intéztek az Authors of Pain felé a TakeOver: Orlando-ra egy Tag Team Bajnoki Címmérkőzést illetően. Ezt hallva megérkeztek a Bajnokok, de amint a ringbe értek a Revival távozott.. de csak azért, hogy pillanatokkal később hátulról támadhassanak, majd menekülhessenek ismét. Ellering nyugtatja a tanítványait, akik szemmel-láthatóan feszültté váltak az iménti akciótól.

020_nxt_02012017ls_0514-02d25e6d252a676f3223b97d5a6ca5a9Következik az adás egyik, hanem legnagyobb pillanata: az új NXT Bajnok színre lép. Szokásos, elképesztő bevonulása közepette érkezik Bobby Roode – derekán a legrangosabb övvel. A Dicsőséges Szupersztár a szorítóba vonul, pózol kicsit, majd mikrofont ragad. Azzal kezdi, hogy ő nem az a fajta srác, aki azt mondja: megmondtam. Ekkor viszont kissé gúnyosan felnevet, majd mégis kijelenti, hogy ő megmondta. Attól a pillanattól kezdve, hogy lesétált azon a rámpán, Bobby Roode egy teljesen más szinten volt. Estéről-estére, mérkőzésről-mérkőzésre, és TakeOverről-TakeOverre bizonyította ezt. Szóbahozza Nakamura-t, aki egy évtizedes Japánban való szereplés után az NXT-be érkezett, és egy éven keresztül megvert mindenkit. Megverte Sami Zayn-t, Finn Bálor-t, Samoa Joe-t, megvert minden egyes szupersztárt, akivel csak összecsapott – kivéve egyet: Bobby Roode-ot! Nakamura eltalálta őt mindennel San Antonio-ban, amivel csak bírta. Shinsuke azt mondta korábban, hogy lerúgja a fejét, de még mindig rajta van – tudatosítja gúnyosan a Bajnok. Eltalálta továbbá a végzetes Kinshasa-val, egyenesen az arcába, de ezt követően nem tudta befejezni a munkát. Roode a feje fölött tartotta a Bajnoki címet miután megverte Nakamura-t, és ez volt az NXT történelmének legnagyobb pillanata. Miért? Mert mostantól egy igazi Bajnokunk van! Egy ember, aki Bajnokként néz ki, Bajnokként jár, valamint Bajnokként beszél. Roode szerint mostantól nem találkozhatunk majd azzal a mondással, hogy “Mi vagyunk az NXT” mert innentől ez az Ő NXT-je!

SAnitY vs. Tye Dillinger & No Way Jose & Roderick Strong
022_nxt_02012017ls_0657-1d691baa6f7dfb611bd07c17f8bafe28Igencsak furcsára sikeredett a főesemény, amit leginkább a Face trió érezhetett meg. Amikor Dain éppen nem tartózkodott a ringben minden rendben volt, ugyanis Tye, Roderick és Jose is könnyedén akciózott mind Wolfe, mind Young ellen. Amikor viszont Dain meccsben volt, akkor viszont test nem maradt épségben. Ennek ellenére sem járt messze a győzelemtől a Face csapata, olyannyira nem, hogy Nikki Cross beavatkozása kellett ahhoz, hogy a Sanity végül sikert érjen el. Nikki először kiiktatta Dillinger-t, majd eleterelte a bíró figyelmét, miközben Dain lenullázta Roderick-et. Young ezt követően kopogtatta Strong-ot, ami egyben a Sanity győzelmét jelentette.

Folytatás jövő héten, egyelőre annyi biztos, hogy Tyler Bate címvédőmeccset vív Trent Seven ellen. Nikki Cross foga továbbra is Asuka-ra fáj, a Revival bejelentkezett a Tag Team övekért, Roode pedig minden eddiginél magabiztosabbnak tűnik.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek