WWE NXT 2017. feburár 1. – A UK Bajnok színre lép

012_nxt_01282017ca_0309-71ab5784fffe1dfcdf9326966384cc81

A szokásosnak mondható TakerOver utáni NXT adást kaptuk, ami három mérkőzést tartalmaz. Ezeket a szombati gálát megelőző egy órában rögzítették, de a vágásokból és visszatekintésekből mindez nem érződik. Ma hajnalban lezajlott a következő hetek epizódjainak felvétele a Full Sail egyetemen, összefoglalónk végén arra is kitérünk pár mondatban, ugyanis egy-két szupersztár jövőjével kapcsolatos kérdések kerültek megválaszolásra.

Rögtön egy videó-összeállítást kapunk a szombat estéről, ami csak nyomokban okozott meglepetést. Eric Young és Roderick Strong papírforma győzelmet aratott, csak úgy, mint az Authors of Pain, akik ezzel elhódították a Tag Team öveket. Asuka sikerrel vedte a Fatal 4 Way akadályát, Roode pedig legyőzte Nakamura-t, amivel megszerezte az NXT Bajnoki címet!

Ember Moon vs. Aliyah 
Texas üdvöskéjét nagy ovációval fogadja a közönség, Ember pedig egy remek teljesítménnyel köszönte meg mindezt. Igaz, mint a bajnoki cím nagy várományosa ez alapvető volt. Aliyah nem nagyon tudott mit kezdeni ellenfelével, nem sok kellett a Total Eclipse-hez, amit a kopogtatás követett. Ember Moon továbbra is lendületben.

Tyler Bate vs. Oney Lorcan
A címvédő US Bajnok egyfajta attrakcióként szolgált a közönségnek. Tyler ellenfele az NXT feltörekvő tehetsége, Oney Lorcan volt. Jó meccset hoztak össze a srácok, de az újdonsült bajnok mérlege nem csorbulhatott. Lorcan mindent megtett, de végül elszenvedte a Tyler Driver 97-et, amit a tus követett.

A visszatekintések között megtekinthetünk egy érzelemdús videót, aminek központiszereplője Corey Graves, aki annó birkózóként kezdte, de egy sérülés miatt korán vissza kellett vonulnia. Corey ezt követően az NXT kommentátor stábjának meghatározó személyévé vált, de szombat este elérkezettnek látta az időt arra, hogy bejelentse távozását. Mindennek hátterében a RAW-n betöltött szerepe áll, aminek tükrében nem szeretné meggátolni azt, hogy egy friss arc kapjon lehetőséget az NXT-ben Tom “Mr. Noname” Phillips mellett.

No Way Jose vs. Elias Samson
A táncoslábú és a vándozenész újra találkozott, vélhetően a múlt heti dolgok folytatásaként. Megkapták a főmeccset, de csatájuk nem kerül a felejtetehetlenek közé. Itt és most megállta a helyét, de ennyi nem több. Jose megszerezte a győzelmet, Samson pedig továbbra sem tud felmutatni számottevő győzelmet.

És akkor egy-két kommentár a ma hajnali NXT Taping-hez. SPOILER VESZÉLY ha tovább olvasod!

wwe-nxt-logo-0-0

Az NXT Bajnoki övmeccs képének megfelelően, Shinsuke Nakamura nem volt látható a ma hajnali felvételeken, ahol három hét anyagát rögzítették. Ettől függetlenül szinte biztos, hogy a kétszeres bajnok visszavágót kap a következő TakeOver-en, ami a WrestleMania előtt lesz esedékes. Roode egyébként Nakamura távollétében Chris Hero-val tevékenykedett.

Asuka kihívója egyre biztosabb, hogy Ember Moon lesz az Orlando-i TakeOver-en.

Johnny Gargano és Tommaso Ciampa bejelentette, hogy visszavágót akarnak a bajnoki övekért. Igen ám, de menetközben a kétszeres bajnok Revival is bejelentkezett, így várhatóan a dolgok kifutása egy Triple Threat csatához fog vezetni a TakeOver-re.

Tye Dillinger Rumble szereplése egyelőre csak egyszer alkalom volt a Main Roster-en. A Perfect 10 aktív volt a ma hajnali felvételeken, és folytatta történetét az Eric Young vezette Sanity ellen.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek