WWE NXT 2017. január 18. – Szerződés a TakeOver-re

015_nxt_01052016ej_2229-0afb147979c3727db28b28dc228efa91

Alig kevesebb, mint másfél hét választ el minket a következő TakeOver-től, ami a Rumble előestéjén kerül megrendezésre San Antonio-ban. Mai adásunkat ennek megfelelően prezentálja a szervezet, láthatjuk ringbe lépni a Női bajnoki cím egyik kihívóját, a korábbi Tag Team bajnok Revival-t, Tye Dillinger-t, aki jövőjével kapcsolatban keres válaszokat, valamint Nakamura-t és Roode-ot, akik megejtik a címmérkőzésük előtti szerződés-aláírást.

Nikki Cross (with Eric Young & Alexander Wolfe) vs. Kennadi Lewis

Nikki ezúttal is ellentmondást nem tűrő teljesítménnyel rukkolt elő, aktuális ellenfelének esélye sem volt arra, hogy megszorongassa. Vajon elég lesz ez arra, hogy a TakeOver-ről bajnokként távozzon?

Jose interjú, amiben a táncoslábú szupersztár minden tekintetben fiesztaként jellemzi a 2017-es esztendőt. Kona Reeves jelent meg, rövid konfrontációjuk pedig minden bizonnyal egy meccshez vezet majd a közeljövőben.

Scott Dawson és Dash Wilder a backstageben, a srácokat arról kérdezik, hogy mi a következő cél számukra. Kiemelik az elképesztőre sikeredett 2016-os évüket, ehhez hasonlót jósolnak idénre is. Nem tettek le a bajnoki címek visszaszerzéséről, sőt, szerintük a közelgő TakeOver-en Triple Threat küzdelemnek kellene zajlani az övekért.. Shane Thorne és Nick Miller azonban úgy vélik, hogy azért a bizonyos címmeccsért meg kell harcolni. A korábbi bajnokok nem értenek egyet azon egyszerű oknál fogva, hogy Ők a legjobbak. A két csapat ma este összecsap, Dawson pedig nem egy sima vereséget vetít előre a TM-61 duójának, hanem egyenesen olyan verést, amibe belerokkannak.

Roderick Strong vs. Steve Cutler

Strong sem vacakolt sokat, simán verte Cutler-t..
A meccs után Andrade múlt heti kijelentéséről kérdezték, de Roderick-et mindez nem érdekli, egyetlen ok miatt jött ide, az pedig az NXT Bajnoki öv.

Ember Moon-t kérdezik a divízióban betöltött szerepéről. Moon azt mondja, hogy miután a harcmező letisztul, megszilárdítja helyét – utal ezzel a közelgő Fatal 4 Way címmeccsre. Liv Morgan jelent meg, aki először is kijelentette, hogy Ember ott volt amikor segítségre volt szüksége, de úgy tűnik, hogy most ugyanarra fókuszálnak. Liv kezet nyújt kettejük meccsére, Moon elfogadja – majd hozzáteszi -, hogy reméli ellenfele készen áll, ugyanis kettejük csatáját követően célba veszi a bajnoki címet.

Tye Dillinger érkezik a szorítóba. Mint mondja – egy nagy kérdőjjel zárta a tavalyi évet. Már feltette magának a kérdést, hogy mi a következő, de az igazság az, hogy nem tudja. Mindenki hitt benne, de vajon ide tartozik még..? Megérkezett Eric Young vezetésével a Sanity, Young pedig minden erejével azon volt, hogy rábírja Tye-t arra, hogy csatlakozzon hozzájuk. Dillinger viszont a hosszas szónoklat ellenére sem kért mindebből, ledobta a kabátot, majd nekiesett Young-nak. Készült a TyeBreaker-re, de ekkor megjelent a semmiből Damo, aki földre küldte Tye-t, majd egy Michinoku Driver-rel le is nullázta. Young ekkor átnyújtotta az óriásnak a kabátot, Damo elfogadta, így tekinthetjük őt a Sanity legújabb tagjának.

TM-61 vs. The Revival – Tag Team Match 

Nagy mértékben borult a papírforma, ugyanis egy fordítást követően Miller lekopogtatta Dawson-t.
A vereség következtében jött a törlesztés, a Revival duója kemény verésben részesítette az ausztrál srácokat. A számításokba ezen a ponton viszont hiba csúszott, ugyanis Shane Thorne valós térdsérülést szenvedett, aminek következtében műtét, és több hónapos kihagyás vár rá.

William Regal a szorítóba. Azzal kezdi mondandóját, hogy San Antonioban az NXT történetének legnagyobb sztárjai közül találkoznak majd ketten a címért. Elsőként a kihívó, utána pedig a bajnok érkezik. Mr. Regal-nak nagyon sietős a téma, de Roode félbaszakítja. Elnézését is kér, de tudatni szeretné, hogy ez a szerződés-aláírás nem úgy fog zajlani, mint a múltbéliek. Nem lesz tettlegesség, ugyanis látja a dollárjeleket Regal szemében. A közelgő összecsapást úgy aposztrofálja Bobby, mint az NXT történetének legnagyobb money meccse. Ugyan sosem volt igazán esélyük arra, hogy beszélgessenek, de ettől függetlenül meglehetősen jól ismeri Nakamura-t. Követte a karrierjét Japánban, de az igazság az, hogy sosem gondolta igazán, hogy Shinsuke megéri az idejét.. Bobby megemlíti a múlt héten átadott jegyet. Azzal magyarázza, hogy a TakeOver: Dallas volt az este, amivel kezdetét vette Nakamura korszaka. Micsoda este volt, mikor megszólalt a zenéje az emberek megőrültek, és a meccse is fantasztikus volt. Mindezt Bobby az első sorból figyelte. Legyőzte Finn Bálor-t, Samoa Joe-t, valamint kétszeres NXT Bajnok. Ezen felül az Erő-stílus királyának nevezi magát, de az igazság az, hogy nincs stílusa. Roode ezt követően cikizni kezdi a bajnok külsejét, majd értetlenül kérdezi tőle, hogy ki is ő valójában? Bobby szeretné, ha Nakamura felébredne. Nem Japánban vannak, a tehetségtelenek oszágában. A TakeOver-en elhallgattattja Nakamura rajongóit, a bajnoki cím pedig oda kerül ahová tartozik: a dereka köré. Roode aláírja a szerződést, majd befejezné mondandóját azzal, hogy az öv végre dicsőséges lesz, de Nakamura félbeszakítja. A bajnok elismeri, hogy Bobby nagyszerűen néz ki, sőt azt is, hogy a világ egyik legjobbja. De a TakeOver-en nem szerzi meg a bajnoki övet. Shinsuke is aláírja a kontraktust, majd kijelenti, hogy San Antonioban lerúgja Roode fejét, és ez lesz majd dicsőséges.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek