WWE NXT 2017. január 25. – Káosz a TakeOver előtt

023_nxt_01052016ej_3434-bdf630580216cc6cf37db81bd24ddbda

Elérkeztünk az utolsó állomáshoz a TakeOver előtt. Szombat este egymásnak feszülnek az NXT legjobbjai, de előtte van még egy-két elintézetlen ügy. Főként a női bajnoki cím körül, hisz Asuka bosszúra éhes azok után, hogy két hete csúnya megaláztatásban részesült.

Ember Moon vs Liv Morgan

A két hölgy csatája egyben arra a kérdésre is választ adott, hogy a jövőben melyikük fog övközelbe kerülni. Ez a személy minden bizonnyal Moon kisasszony lesz, aki esélyeshez méltóan be is húzta a győzelmet Liv-vel szemben. Sportszerűen lepacsiztak egymással, de vajon látjuk még Enzo Amore kedvesét a sárga kötelek között?

Andrade-t kérdezik a backstage-ben, mégpedig a Roderick-hez intézett kihívásról. A mexikói nem kertel, egyszerűen csak arra készül, hogy találkozásukkor lerúgja leendő ellenfele fejét.. Megjelenik az érintett, Strong szerint ez vicces, ugyanakkor ha szeretné – most nyugodtan megpróbálhatja. Andrade elsétál, pillanatokon belül viszont letámadja Roderick-et.

No Way Jose vs Kona Reeves

A múlt heti szópárbaj vezetett ehhez a csatához, amit végül az utóbbi időben kissé hanyagolt Jose tudott megnyerni.
Érkezett Elias Samson, Jose viszont azt tanácsolta neki, hogy szimplán csak Drifteljen vissza oda, ahonnan jött. A vándorzenész ettől függetlenül megkísérelt egy támadást, nem sok sikerrel.

Chris Atkins versus Eric Young w/Sanity

Eric Young sem vacakolt sokat, győzelemmel hangolt a szombati, Tye Dillinger elleni küzdelemre, ami azért ennél jóval nehezebb lesz.
Atkins még elszenvedett Running Senton-t Killian Dain-től, akinek a Big Damo nevet elhagynia pár hét után.

A főeseményen Mr. Regal a ringben, a GM-től pedig megtudjuk, hogy pillanatokon belül érkeznek a női címmérkőzés résztvevői, hogy kifejthessék álláspontjukat a csatával kapcsolatban.
Peyton és Billie duója érkezett először. A két hölgy az NXT Jericho-ja és Owens-e abból a szempontból, hogy egyikük győzelme esetén – hangoztatásuk értelmében mindketten bajnokok lesznek. Szerintük ők futtatják ezt a divíziót, a TakeOver-en pedig bizonyítani is fogják. Magabiztosak amiatt, amit két hete a bajnokkal tettek, s egyben megfogadják, hogy egyikük bajnokként távozik majd San Antonioból. Nikki Cross-t “csak egy őrült”-ként aposztrofálják. Ezt az állítást támasztja alá a hölgy érkezése is, hisz minden szó nélkül szeretett volna nekirontani a ringben álló kihívóknak.
Megérkezik Asuka, aki rövid úton kitakarítja a ringet, legalábbis ami Peyton-t és Billie-t illeti. A bajnok szemezni kezd Cross-szal, Regal próbálja őket visszafogni, de ekkor ismét felbukkan Billie és Peyton. Ezúttal sem húzzák sokáig, Asuka és Cross hatástalanítja őket, amit követően a két nagyágyú egymásnak rontana, ám érkeznek a biztonsági emberek. Hamar leverik őket, Asuka gyorsabban végez, így van ideje felkészülni Crossra, aki mit sem sejtve fordul meg, pontosabban fordul bele egy pörgőbe, ami kifekteti. A bajnokot kihúzzák a ringből a biztonságiak, Cross felmászik a sarok tetejére, majd rájuk veti magát.. Káosszal zárul a TakeOver előtti adás, Billie és Peyton arcán pedig az aggodalom jeleit fedezhetjük fel.

Szombat este tehát TakeOver, amivel kezdetét veszi a fantasztikusnak ígérkező hétvége.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek