WWE NXT 2017. július 5. – Címmérkőzés a 400. adáson

400. epizódjához érkezett a Triple H irányítása alatt tündüklő NXT, ami az alkalomhoz illően egy címmérkőzéssel készül a rajongóknak. Bobby Roode és Roderick Strong ellentéte a tetőfokára hág, amikor is a felek összecsapnak a harmadik Brand övéért.

Mauro Ranallo, Nigel McGuinness, valamint Percy Watson köszönt bennünket, majd láthatjuk, amint az NXT Bajnoki öv kihívója megérkezik a Full Sail-re – családja kíséretében.

Kassius Ohno & Hideo Itami vs. Alexander Wolfe & Killian Dain – Tag Team mérkőzés 
A múltheti támadás következtében már itt is van a lehetőség a face duónak, hogy visszavágjanak a sérelmekért. Itami-n ismét eluralkodott valami egészen érthetetlen kényszer, ugyanis önerőből akarta megoldani a meccset, teljes mértékben figyelmen kívül hagyva Ohno-t, aki számon is kérte társát. Hiába, Wolfe lerúgta őt. Hideo akcióba lendült, kiosztotta a GTS-t Wolfe-nak, de már nem ő hanem Dain volt meccsben. A nagy ember letarolta Itami-t, majd egész könnyedén kopogtatta a győzelem érdekében.

Ember Moon-tól hallhatjuk immár sokadszorra, hogy készen áll a következő ütközetre Asuka ellen. Ruby Riot azonban másként vélekedik, szerinte Ember-nek már megvolt az esélye – ellenben vele, így ő van soron.. Asuka mindeközben nemrég kijelentette, hogy nem hajlandó visszatérni az NXT-be addig, míg érdemleges kihívót találnak számára.

Drew beszél várakozásairól, aminek értelmében fantasztikus mérkőzésre van kilátás. Ugyanakkor legközelebb már úgy fognak itt társalogni, hogy ő lesz cím a kihívója. Bajnok akar lenni, valamint része annak a társaságnak, akik már a derekuk köré csatolhatták az övet. Ezáltal úgy jellemezték mindegyiküket, mint az a személy, aki megváltoztatja a bizniszt. Nem számít, hogy ki jön szembe, hisz a végén úgyis Drew McIntyre lesz az NXT Bajnoka.

A következő adásban visszatér Johnny Gargano, aki a TakeOver-en elszenvedett támadás óta nem hallatott magáról. Vajon milyen szándékkal érkezik?

Roderick-et kérdezik a soros mérkőzésről, amivel kapcsolatban csakis a győzelem jár a fejében.

Bobby is megszólal, szerinte Strong egy tündérmesében élt az elmúlt hét hétben. Ma viszont, a valósággal találja szemben magát.

Roderick Strong vs. Bobby Roode (C) – NXT Bajnoki övmérkőzés 
Hosszas, már-már TakeOver kaliberű ütközetet figyelhettünk, ami alatt Roddy családja az első sorban szurkolt.. Roode kiosztotta a DDT-t, amit követően olyasmi történt, ami nem mostanában: kitörtek belőle. Roderick minden erejével azon volt, hogy megszerezze az övet. Bobby nem ment rá azonnal ellenfele további aprítására, ezért pedig bizony súlyos árat fizetett. Strong lendületbe jött, miközben Roode nyelte a komolyabbnál-komolyabb manővereket. Roderick értékesítette a End of Heartache-t, utána pedig kopogtatta ellenfelét. A három megvolt, viszont nem egészen szabályos körülmények között. Roode-ot mentette a kötélnél lévő lába, így hiába ünnepelt Roddy, nincs megy a győzelem. A címvédő okosan használta ki ellenfele megrökönyödését, letámadta, majd kiosztott neki egy DDT-t a család előtt. Ezt egy újabb követte, immár a ringben. Roode kopogtatott, és ezzel megvédte az NXT Bajnoki övet.

Jövő héten láthatunk egy Tag Team Bajnoki övmérkőzést, valamint ami még ennél is fontosabb, hogy visszatér Johnny Gargano.

Egy gondolat a(z) “WWE NXT 2017. július 5. – Címmérkőzés a 400. adáson” című bejegyzésnél

  1. Megnéztem de nekem nagyon nagyon uncsi volt a főmeccs. Semmi extra, csak nyomták, igaz nem rosszul,de vontatott volt.

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek