WWE NXT 2017. június 28. – Last Woman Standing a Bajnoki övért

No sleep till Brooklyn. Mostantól ennek szellemiségében masírozik az NXT mezőnye a következő TakeOver felé. Mai epizódunkkal végérvényesen egy új korszak veszi kezdetét. Mauro Ranallo a kommentátor csapat élén váltja Tom-ot, miközben a főeseményen a szervezet első Last Woman Standing ütközetére kerül sor, melyet a Női övért vívnak a hölgyek.

Velveteen Dream vs. Ho Ho Lun
Dream meglehetősen gyors győzelmet aratott a Cruiserweight Classic egykori vitéze ellen.

Asuka érkezik meg, valamint mondja el, hogy magabiztos a ma esti összecsapás előtt. Nikki bukkan fel, majd próbál bejutni az autóba – sikertelenül. Cross kisasszony nem bírja kivárni, hogy kezei közé ragadja a címvédőt.

Mr. Regal bejelenti, hogy két hét múlva a Heavy Machineri lehetőséget kap a Tag Team övekre az Authors Of Pain-nel szemben.

Hideo Itami vs. Oney Lorcan
Oney legutóbb GTS-ek sorozatát szenvedte el, így ma maximálisan készen állt a törlesztésre. Mindez olyannyira jól sikerült, hogy hevességében eltörte Itami orrát, aminek következtében a spori leállította a mérkőzést.

Videóösszeállítás következik, amiben a jövő heti NXT Bajnoki övmeccset vezetik fel számunkra.

Itami visszatért, és harcolni akar.

Hideo Itami vs. Oney Lorcan
Az újraindítást követően már Hideo jött ki a jobban a küzdelemből, amit a GTS végén meg is tudott nyerni.
Kihívta a szorítóba Ohno-t, akivel az utóbbi hetekben rendre összetűzésbe keveredett. A Szupersztárok megbeszélték a történteket, ám ekkor megjelent Cross, hogy elterelje a figyelmüket..  Alexander Wolfe és Killian Dain letámadta a ringben lévőket, majd Wolfe vázolta nagyvonalakban, hogy bizony elérkezik a Sanity hatalom átvétele.
Eric Young sajnálatos módon múlt héten elveszítette az édesanyját, ezért sem volt jelen a Taping alatt.

Nikki Cross vs. Asuka (C) – Last Woman Standing mérkőzés az NXT Női Bajnoki övért 
Kíméletlen csatával zárták le a háborút. Nikki erre várt, megkapta. Az elmúlt hetekben/hónapokban fokozódó indulat levezetésre került, a közönség legnagyobb örömére. Történelmi alkalomhoz illő küzdelmet láttunk, aminek végén Asuka egy Suplex-szel az asztalba vágta kihívóját. A spori számolt, Cross képtelen volt talpra állni, így továbbra is a veretlen Asuka a divízió királynője.

Ember Moon már nagyon feni rá a fogát, és vélhetően Nikki sem adja fel bajnoki álmait. Meglátjuk, hogy miként alakulnak a dolgok.


Az elmúlt hetekben sugárzott, oldalunkra felkerületlen epizódok: 

május 24.

május 31.

június 7.

június 14. 

június 21. 


Jövő héten az NXT 400. epizódjára kerül sor. Ennek keretein belül láthatjuk majd Bobby Roode-ot, amint kockára teszi az NXT Bajnoki címét Roderick Strong-gal szemben, valamint töbebek között vélhetően Johnny Gargano is felbukkan, hogy első ízben nyilvánuljon meg a TakeOver: Chicago-n elszenvedett támadással kapcsolatban.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek