WWE NXT 2017. május 10. – Sorakoznak a kihívók

Másfél héttel a Chicago-i TakeOver előtt, szokásosan a Full Sail-ről jelentkezik az NXT. Mai epizódunkban itt lesz többek között Gargano és Ciampa, akiknek az AoP-re fáj a foguk, a főeseményen pedig Hideo Itami csap össze Roderick Strong-gal, hogy eldőljön ki lesz Bobby Roode ellenfele a gálán.

Aleister Black vs. Cezar Bononi
Black ezúttal sem vacakolt sokat, könnyed győzelmet aratott.

Visszatekinthetünk a múltheti Battle Royal-ra, melyben Asuka pusztított. Mr. Regal cserébe mindhárom hölgynek lehetőséget adott a Bajnoki címre, de utána kiderült, hogy Asuka támadásának következtében Ember Moon valós sérülést szenvedett. A korábbi kihívó nem lesz képes ringbe lépni Chicago-ban, ugyanakkor ígéri, hogy visszatérését követően jobb lesz, mint valaha.

Rubi következik, és arról kérdezik, hogy ki is ő valójában.. Kisvárosi gyerek volt, akinek nem kellett volna túl sokat számítania. Az emberek ránéznek, és meghatározzák őt a tetoválásairól, és akár igazuk is lehetne, de minden tetkó egy történetet mesél – róla. Hozzátesz egy újabb darabot a történethez, ez Ruby Riot, mint NXT Women’s Bajnok. Arról beszél, hogy mit adott fel, hogy itt lehessen. Az NXT Women’s öv ezeknek az áldozatoknak a megerősítése volna. Senki sem látott még hozzá foghatót a ringben, ahol minden egyes alkalommal harcolnia kell, hogy életben maradjon. Itt van, hogy megváltoztassa a divízió menetét.

Nikki-vel is készülne egy hasonló beszélgetés, de közel sem ennyire bőbeszédű. Láthatólag csak az érdekli, hogy hol van Asuka és a Bajnoki cím.

Drew nagyszerű meccset vetít előre a főeseményben, ugyanakkor csalódott, hogy nem lehet részese.

Gargano és Ciampa érkezik az arénába. A korábbi címvédők nem köntörfalaznak, ez már nem az az időszak.. Akarják, ami jár, jelen esetben egy az egyben az AoP-t. Ők a méltó kihívók, mindenki másnak pedig mögöttük a helye a sorban.

Riddick Moss and Tino Sabbatelli vs. Johnny Gargano and Tommaso Ciampa
Meggyőző teljesítmény a #DIY-tól, Moss-nak nem volt menekvés a superkick + knee kombinációból.

A győzelmet követően megjelent Mr. Regal is, aki egyetértett abban, hogy csakis egy csapat érdemli meg a lehetőséget jelen pillanatban.
Paul Ellering szakította félbe, majd kezdett tiltakozni a kihívók ellen, akiknek a manager véleménye szerint véget ér a karrierje, amennyiben Regal hivatalosítja ezt az ütközetet.
A GM szerint ez egy olyan kockázat, amit hajlandó vállalni.
Ellering kijelenti, hogy Gargano és Ciampa vére Regal kezein fog száradni.
Regal-t mindez nem hatja meg, inkább még stiput is tesz a meccshez, ami innentől Ladder az NXT Tag Team övekért.

Roderick Strong vs. Hideo Itami
Nagyszerű főeseményt láthattunk, aminek végén Itami értékesítette a GTS-t, majd kopogtatott..

Hideo tehát hivatalosan is Roode ellenfele, ami pedig Strong-ot illeti érdekesség, hogy ugyan már nem került be ide az adás végére, de a wwe.com-os összefoglaló képi anyagában látható, hogy megtámadta őt a Sanity. Jövő héten elvarrásra kerülnek az utolsó szálak is, hisz szombathoz egy hétre TakeOver.

Egy gondolat a(z) “WWE NXT 2017. május 10. – Sorakoznak a kihívók” című bejegyzésnél

  1. Létrás tt meccs és a Hideo-Roode nagyon jónak ígérkezik, és végre mutatott valami értelmeset ITAMI és Strong is remek meccs volt a main event. Angol bohóckódos main event után ez már nagyon jó volt.

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek