WWE NXT 2017. május 17. – Utoljára a TakeOver előtt

Ráfordultunk a célegyenesre, ami a TakeOver-t illeti. A nyitó képsorokban a regnáló NXT Bajnokot láthatjuk, Bobby Roode érkezik meg a Full Sail arénájához. A címvédő “ma este” egy üzenettel érkezik, nem meglepő módon Itami-nak címezve. Vajon elszabadul a pokol?

Drew McIntyre vs. Sean Maluta
Maluta nagyon akart, de voltaképp csak annyi momentuma lehetett, amit ellenfele engedélyezett számára. Drew szeme alatt egy kisebb sérülés is keletkezett, ami végérvényesen beindított a buldózer üzemmódont. Kiosztásra került a Claymore, amit követően McIntyre könnyedén kopogtatott.
A mérkőzést követően Drew kihívást intézett jövő hétre Blake-hez, így tulajdonképp meg is van a szombati TakeOver pre-taped NXT részének egyik csatája.

Ismét láthatjuk ahogy a Sanity megtámadja Roddy-t, aki ezt követően egyértelműsítette Mr. Regal-nak, hogy akarja támadóit. Lehetősége nyílik a revansra, mégpedig a TakeOver-en.

Asuka-t próbálják interjúvolni az aréna felé menet, de a címvédő nem óhajt választ adni egyik kérdésre sem.

Lacey Evans vs. Sonya DeVille
Lacey – Johhny Gargano felesége – immár második alkalommal lép az NXT ringjébe. Sajnos ezúttal sem jutott számára sok sikerélmény, kissé méltatlanul jobbolt DeVille kisasszonynak, aki a Shining Wizard-ot követően kopogtatta őt.

Kassius Ohno vs. Andrade Almas
Nagyszerű, s egyben kemény csatát láthattunk két komoly név főszereplésével. Ohno végül egy irdatlan nagy térdesnek, valamint két egymást követő rolling elbow-nak köszönhetően megszerezte a győzelmet.

A főeseményen nem más érkezik a szorítóba, mint az NXT regnáló Bajnoka – Bobby Roode. A Glorious Szupersztár szokás szerint elegánsan jelenik meg, majd a ringbe érve mikrofont ragad. Mint mondja – bárhová is viszi útja, az emberek mindenütt Hideo Itami-ról beszélnek. Néhány hete, Itami kiütötte őt a GTS-szel ennek a ringnek a közepén. A Bajnok itt állt az 5.000 dolláros öltönyében saját ügyeivel foglalkozva, amikor is Hideo Itami teljes mértékben indokolatlan módon támadott. Ez viszont soha többet nem történik meg – biztosít Roode. A különbség a múltkori eset és a TakeOver között az lesz, hogy szombaton nem az 5.000 dolláros öltényében fog állni a ringben, hanem csizmában és gear-ben. Megveri, és szégyenbe hozza majd Itami-t.. Felhozza a japán sztár eddigi NXT-s karrierjét, ami javarészt sérülésekből állt. A mérkőzésük után kénytelen lesz ismét egy bukott emberként a családja elé járulni, ezúttal az NXT Bajnoknak köszönhetően.
Mindezt már a kihívó sem hagyhatta szó nélkül.. Itami érkezett, Roode pedig próbálta elkerülni a bajt. Mutatta leendő ellenfelének, hogy maradjon tőle távol. Megérkezett Mr. Regal, majd a biztonságiak. Roode ekkor már nagyon bátor volt, természetesen bunyózni akart. Itami hirtelen kitört, és leterítette Roode-ot. A biztonsági személyzetnek álcázott P.C. legénység próbálta visszafogni Kenta-t, de ő csépelni kezdte a körülötte állókat. GTS az egyik, majd GTS a másik secusnak. A harmadik jobb belátásra térítené, ekkor támad Bobby, de pillanatokon belül álomra is szenderül a GTS jóvoltából.

Pár hét leforgása alatt kétszer is belenézett a GTS-be a Bajnok. Vajon szombaton is így jár?

Holnap délután jön a TakeOver Preview, vasárnap délelőtt pedig az Összefoglaló.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek