WWE NXT 2017. május 24. – Továbbra is Chicago

Pár nappal a TakeOver után járunk, vagy mégsem? Soros három mérkőzésünket a szombati gálát megelőző egy órában rögzítették. Láthatjuk Aleister Black-ket, Drew McIntyre-t, valamint a TakeOver főszereplői is megnyilvánulnak a történtekkel kapcsolatban.

Aleister Black vs. Curt Hawkins
Ezúttal a RAW jobberére hárult az a feladat, hogy kiállja a holland sztár kíméletlen rúgásait. Az igazat megvallva Hawkins elég sokáig húzta, Andrade után talán a második leghosszabb meccse volt ez Aleister-nek, aki végül természetesen győzött a Black Mass segítségével.

Visszatekinthetünk a Tag Team címmeccsre, melyet követően Tommaso Ciampa elárulta legjobb barátját. Brutális verésben részesítette Gargano-t, aki végül mentőben hagyta el a helyszínt.. Nem akármilyen feudra van kilátás a felek között!

Ember Moon mond pár szót. Rossz érzéssel tölti el, hogy a partvonalról kell szemlélődnie. Talán új bajnokot avatunk ma este, és ezellen semmit sem tehet. Azt akarja, hogy Asuka megvédje az övet. Moon akar lenni az első személy, aki legyőzi Asuka-t. El akarja venni tőle a címet, ami oly kedves és becses a szívének. 
Nos, a címvédés sikerült. Asuka-t erről kérdezték volna, de a rekordbajnok ismét csak azzal hozakodott elő, hogy senki sincs az ő szintjén, az öv pedig kizárólagosan hozzá tartozik. 

Láthatjuk Roderick Strong és Eric Young csatáját, amit kisebb meglepetésre Strong nyert meg – tisztán. Roddy a mérkőzést követően azt mondta, hogy számára felülkerekedni az esélyeken olyasmi, amit egész életében művelt. Tehetsz bármit amit csak akarsz, de ha egyszer bevonásra kerül a család; senki sem állíthatja meg. Strong úgy véli, innen már csak egyetlen lépés az NXT Bajnoki öv. 

The Velveteen Dream vs. Robert Anthony
Szegény Patrick-et megpróbálják nem tudom hanyadszorra is eladni, de vélhetően Hunter most sem jár majd nagyobb sikerrel. Ezt a mérkőzés mindenesetre megnyerte.

Bobby Roode is nyilatkozik a sikeres címvédést követően. Mint mondja meglepte, hogy Hideo még mindig itt van. Ma este bizonyította, hogy Itami nincs az ő szintjén. Bobby szerint legközelebb azzal néz szembe, akivel csak akar. Élvezni fogja ezt a kis időt, és ha visszajön eldönti, hogy ki a következő. Ez az ő NXT-je, ami továbbra is GLORIOUS lesz.
Tegnap este TV-taping volt a Full Sail-en, ennek tükrében meg is kapjuk a bejelentést, hogy a jövőheti epizódban Glorious Celebration-t láthatunk az NXT Bajnokkal.

Drew McIntyre vs. Wesley Blake
A valahogy, valamiért NXT-ben ragadt Blake nagy csatára késztette Drew-t, akinek mindenképp hozni kellett ezt a meccset ahhoz, hogy életben tartsa rövidtávú terveit az övre vonatkozóan. A győzelem összejött a Claymore kiosztását követően, de hogy mindez és az elmúlt hetek teljesítménye elég lesz-e egy title shot-ra Roode ellen, az hamarosan kiderül.

Látva a tegnapi esti Taping történéseit, jó kis TakeOver felé haladunk. Triple H legutóbbi Instragram posztjából arra következtethetünk, hogy legközelebb Brooklynban (augusztus) láthatunk NXT gálát.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek