WWE NXT 2017. május 3. – Hideo Itami nagy lehetősége

Szombathoz két hétre TakeOver, ennek jegyében láthatjuk mai epizódunkat. Itt lesz többek között a Roode-ot célba vevő Itami, de az is eldől, hogy ki hívhatja majd ki Asuka-t Chicago-ban.. A nyitányon a Sanity zenéje szólal meg, s már érkezik is a formáció két tagja.

Killian Dain vs. Danny Burch 
Burch támad, Dain azonban könnyűszerrel visszaveri a rohamot. Hiába Danny minden próbálkozása, Killian ellenálhatatlan. Komoly mozdulatokat vet be, Burch-nek egyelőre nincs válasza, de amint megnyílik az esély előtte, támadni kezd. Egész ígéretesnek tűnik, viszont Dain egy Dropkick-kel tesz róla, hogy ne kelljen izgulnunk.. Young jelzi neki, hogy fejezze be – jön is a Michinoku Driver, majd a tus.

Hideo Itami érkezik meg a Full Sail-re. Hét hónap kihagyás után tér vissza a japán szupersztár, aki hamarosan Bobby Roode ellenfele lehet az NXT Bajnoki övért.

Heavy Machinery vs. Ricardo Watts & Hector Kunsman – Tag Team mérkőzés 
Vicces, könnyed győzelem a nem túl méretes jobbernak szánt ellenfelek fölött.
A mérkőzést követően Otis és Tucker egy kisebb promóban jelentette ki, hogy igényt tartanak az AoP vállán díszelgő NXT Tag Team övekre. Vajon meg is kapják? Hamarosan kiderül.

Bobby Roode vált pár szót Kona Reeves-szel, aki ma este Itami ellenfele lesz. Bobby ügyesen keveri a lapokat, hisz ha megfelelően fel tudja tüzelni a fiatal Szupersztárt, és az adott esetben megveri Hideo-t, akkor biztosan nem kell számolnia vele, mint kihívó..

Gargano és Ciampa is nyilatkozik. A korábbi Tag Team Bajnokokat nem hozta túlságosan lázba a Heavy Machinery szándéka, ugyanis úgy vélik, hogy jelenleg nincs náluk érdemesebb csapat a kihívói jogra. Akarják a one-on-one visszavágót, tisztességes körülmények között. Üzenik tovább társaiknak, hogy a vonal mögöttük kezdődik, ami kihívói jogot illeti.

Kona Reeves vs. Hideo Itami 
Reeves, még a gong előtt letámadja a mit sem sejtő Itami-t… Roode beszéde úgy néz ki hatásosnak bizonyul, Reeves nem viccel.. Nekiront Hideo-nak, aki először még képes reagálni, másodszor viszont újra áldozatul esik. Nemsokkal később azonban fordít, beindul a henger üzemmód, majd jön a GTS. Itami kopogtat, tekintete pedig továbbra is a Bajnoki címre irányul.

Mr. Regal irodájában járunk, ott van vele Roode is. A GM próbálja meghozni a döntést, hogy ki nézhessen szembe Bobby-val a Bajnoki övért Chicago-ban. Roode be akarja vezetni a málnásba Regal-t, elbeszél a valóság mellett, miközben arra helyezi a hangsúlyt, hogy nincs senki, aki méltó volna ellene a TakeOver-re. Regal-t azonban nem lehet ilyen könnyen megtéveszteni, így hát be is jelenti, hogy a jövő heti adáson láthatunk egy egyéni küzdelmet Itami és Roderick Strong között. A győztes elnyeri a kihívói jogot, és mehet a Bajnoki övért Bobby ellen a TakeOver: Chicago-ra.. Megjelenik Strong, kicsit méregetik egymást Bobby-val, aki végül elhagyja az irodát.

Lacey Evans vs. Billie Kay vs. Peyton Royce vs. Nikki Cross vs. Liv Morgan vs. Ruby Riot vs. Ember Moone vs. nagyon sok jobber – Battle Royal Asuka kihívásának jogáért
A végjátékig nem túl sok izgalmat láthattunk, Ember kiejtette Billie Kay-t és Peyton Royce-t is, amit követően már csak hárman maradtak.. Ember ugyanazzal a lendülettel rontott Riot-ra és Cross-ra is, több-kevesebb sikerrel.. Viszont dominált, és egy nagy fegyvertény. Kiejtésig azonban nem juthatott, ugyanis megjelent Asuka, aki valósággal átgázolt a meccsben szereplő hölgyeken.. Miután végzett, ismét kihangoztatta, hogy senki sem áll készen rá. Távozott, jött helyette Mr. Regal. A GM-nek kicsit sem tetszett, hogy így ért véget a meccs.. Látszik is rajta a düh, ettől függetlenül bejelenti, hogy Asuka-nak egy Fatal 4 Way csatában kell kockára tenni a Bajnoki övet Chicago-ban.
Reméljük ez marad is így, hisz Ember Moone – mikor Asuka kivágta a ringből – úgy ütközött a barikádnak, hogy megsérült a bal válla. Nem sellingelt sérülésről van szó, Ember-t azóta több képes is felkötött karral lehetett látni..

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek