WWE NXT 2017. március 1. – Címmérkőzések estéje

014_nxt_02012017ls_2155-b6284f9d433620e45fdc7a05755d99d5

Tovább robogunk a bolondok napján megrendezésre kerülő TakeOver felé. Közel sem biztos azonban, hogy a jelenleg regnáló személyek mennek bajnokként az eseményre, ugyanis mai adásunk során az Authors of Pain, valamint Asuka is címvédő csatára kényszerül, Roode-nak pedig pár hét múlva kell kockára tenni az NXT aranyát. Soros trónkövetelőink Gargano és Ciampa, illetve Peyton Royce. Sikerül valamelyiküknek csodát tenni? Kiderül a következő sorokból.

Patrick Clark vs. Sean Maluta
002_nxt_02012017ls_1923-dcc10b5a9aafd62915a46d36d7b759c3Maluta, a meglehetősen unott bevonulás után sportszerűen kezetnyújtott aktuális ellenfelének, de a korábbi Tough Enough szereplő egy hanyag mozdulattal jelezte, hogy nem kér az ehhez hasonló udvariassági formákból.. A következő pillanatokban már talán átértékelte a dolgokat, hisz Maluta kemény offenzívát zúdított rá. A kopogtatási kísérlet nem járt sikerrel, Clark-nak lehetősége volt visszajönni a meccsbe, de Sean nem nagyon akart teret engedni neki a kibontakozáshoz. Ismét Maluta próbált rohamozni, de – meglehetősen váratlanul – elszenvedett egy Fameasser-t, amit követően Patrick magabiztosan kopogtatott.

c54btnwvaaaolmkGargano és Ciampa készül a backstage-ben, majd egy éles váltással az arénán kívülre, valahová a messzi pusztaságba kapcsol a kép. A Sanity négyese látható, Young elmondja, hogy mind tudjuk Tye Dillinger sorsát. Tye egy betegség, amit ki kell írtani. Young akar lenni az az egy, aki megszabadítja az NXT-t Dillinger-től, ennek megfelelően egymaga fogja végrehajtani mindezt.

Peyton Royce (with Billie Kay) vs. Asuka (C) – NXT Women’s Championship Match 
007_nxt_02012017ls_2037-6617b057c38f14ef4838a67a9da9b10bNincs könnyű helyzetben az ausztrál lány.. Nem elég, hogy ellenfele veretlen, de még a közönség is mellette áll – teljes mértékben. Ennek ellenére Peyton jól kezd, okos taktikát alkalmaz, és amennyire lehet kerüli azt, hogy a bajnok komoly támadási lehetőséghez jusson. Asuka nem retten el, talán csak meglepődik, hogy Royce kisasszony ennyire felkészült. Beindul a henger, ami már nagyon sok emberen átgázolt az elmúlt másfél évben, Peyton hamar a ringen kívül találja magát, de végül ő jön ki jobban a helyzetből, megragadja a japán hölgy bal karját, és a póznának rántja. Visszatereli a ringbe, kopogtatná, de Asuka szinte azonnal kiszabadul. A reklámot követően, többnyire a kihívó dominál és hajt végre komolyabb mozdulatokat, ám egyikkel sem jár sikerrel. Asuka ezután villantja a meglepetés erejét, és a már-már jó helyzetbe kerülő Peyton az Asuka Lock -ban találja magát. Nem tud mit tenni, kénytelen feladni az összecsapást.
Billie Kay letámadja a bajnokot, a verésbe pedig Peyton is csatlakozik. Rámennek Asuka bal karjára, de ekkor megszólal Ember Moon zenéje. A szintén veretlen Moon gyorsan rendezi a heel duót, ellentmondást nem tűrő csapásokkal tisztítja meg a ringet, majd face-offol egyet Asuka-val, aki tudja, hogy mi következik ezután: magasba is emeli a címet, hogy leendő ellenfele jól lássa kivel is áll szemben.

013_nxt_02012017ls_2134-9c17f42d637fac2adaaba01094add17f

c54f9sfvmaa-aeoVisszatekinthetünk arra, ami a múltheti főeseményt követően történt. Kassius Ohno megmentette Jose-t a komolyabb veréstől, majd konfrontációba keveredett az NXT Bajnokkal.. Mr. Regal irodájába kapcsol a kép, a GM pedig bejelenti, hogy két hét múlva a CFE Arénában Bobby Roode kontra Kassius Ohno mérkőzést láthatunk majd az NXT Bajnoki címért.

c54hb6wu4aanntoA következő anyagból azt is megtudjuk, hogy Shinsuke Nakamura jövőhéten visszatér, ami egyben azt is jelenti, hogy látható lesz a múlt héten már pedzegetett Bálor (NXT-s)visszatérés, hisz Nakamura a múlt heti TV Taping-en (ami jövő héttől kerül adásba) csupán egyszer, az ominózus jelenetsor előtt meccselt, mégpedig TJ Perkins-szel.

#DIY vs. Authors of Pain (C) (with Paul Ellering) – NXT Tag Team Championship Match
020_nxt_02012017ls_2260-5059c3132ff6d6db4f3e569c4caf78feGargano és Ciampa nyomatékot adtak szavaiknak, miszerint képesek lesznek felvenni a versenyt Paul Ellering szörnyetegeivel. A korábbi bajnokok nagyszerűen helytálltak, és ismét kemény csatára késztették Akam-ot és Rezar-t, akik egyszer sem tudtak eljutni addig, hogy megkíséreljék a finisherjüket. Ellenben a #DIY-val, hisz a srácok a sikertelen első kísérlet után kontrázták ellenfeleik signature prübálkozását, amit követően egy double crossface-t láthattunk. Amikor pedig már azt hittük, hogy itt a vége, megjelent Dawson és Wilder, rátámadtak Gargano-ra és Ciampa-ra, ami azonnal DQ-t eredményezett.
Gargano a póznával kötött közelebbi ismerettséget a Revival által, Ciampa pedig elszenvedte a Shatter Machine-t. Akam egy Clothesline-nal csapta le a kotnyeleskedő Top srácokat, majd Rezar-ral megkísérelték Dawson kárára a Final Chapter-t, de Wilder mentette társát, amit követően kiosztották Akam-nak a Shatter Machine-t. Elképesztő látvány..

A Revival távozott, miközben riválisaik azon fáradoztak, hogy összekaparják magukat. Nagyon érik az a Triple Threat a TakeOver-re.. Folytatás jövő héten, az adásról pedig egyelőre csak annyi ismert, hogy láthatjuk majd a korábbi kétszeres NXT Bajnok, Shinsuke Nakamura-t.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek