WWE NXT 2017. március 15. – Terítéken az NXT Bajnoki cím

Folytatjuk utunkat a TakOver felé, ami immár vészesen közeledik. Mai adásunk során választ kapunk arra a kérdésre, hogy kik kapnak lehetőséget a Tag Team övekre a gálán, a főeseményen pedig Bobby Roode kockára teszi az NXT Bajnoki címet, méghozzá a nagy visszatérő Kassius Ohno ellen. Vajon melyik titán mehet címvédőként a WrestleMania hétvégére, hogy aztán megmérkőzzön Nakamura-val?

Gabriel Ealy & Uriel Ealy vs. Akam & Rezar (with Paul Ellering) – Tag Team Match 
Az Ealy fivérek a legutóbbi támadás elszenvedését követően máris revanshoz jutnak a bajnokok ellen. Nagy lehetőség előtt állnak, hisz egy esetleges győzelemmel esélyt kaphantnak az övekre. Mondjuk, ez inkább csak hiú ábránd lehetett a részükről, mármint a győzelem. A feltüzelt állapotban küzdő AoP nemes egyszerűséggel átgázolt a tesókon, Uriel megkapta a Last Chapter-t, ami természetesen az összecsapás végét jelentette.
Paul Ellering mikrofont fog és kijelenti, hogy a Revival duója a következő feljegyzés a pusztítás könyvében. A manager kiemeli a korábbi bajnokok azon állítását, miszerint ők a legjobb Tag Team a világon. Paul azonban megjegyzi a Revival számára, hogy ő alkotta meg a kiváló Tag Team birkózás algoritmusát, csapata, az Authors of Pain a végezet alakulata, ami hamarosan dinasztiává fejlődik. Ezen a ponton megérkezett Gargano és Ciampa, akik szerint az egyetlen oka annak, hogy még mindig az AoP-nél vannak az övek, az a Revival. Gargano szerint, amit mindenki tud az az, hogy ha van egy csapat, akik képesek legyőzni az Authors of Pain-t, akkor azok ők, a #DIY. Tisztességes visszavágót akarnak, méghozzá minél előbb. Természetesen a Revival sem maradhatott ki a buliból.. Dash és Dawson csak a bejáratig merészkedik, Dawson pedig rögtön kekeckedni azáltal, hogy felhozza az AoP-nek a pár hete kiosztott Shatter Machine-t. Dash emlékeztet, hogy a legutóbbi TakeOver-en a partvonalra kerültek, kihagyva ezáltal a címmeccset. Szerinte három dolgot nem szabad meglépni a sportban: padra ültetni Tom Brady-t, Jordan-t a negyedik negyedben pihentetni, és a Revival-t partvonalra száműzni. Dawson megerősíti, jönnek a jól megszokott kirohanások, melyek értelmében ők az NXT MVP sztárjai, valamint minden idők, és a világ legjobbjai, amin – Dawson szerint az sem változtat, hogy kiket managelt Ellering a múltban. Végezetül Mr. Regal jelent meg, felmérte a kialakult szituációt, amit követően bejelentette, hogy a TakeOver: Orlando estéjén a három csapat, egy Triple Threat Tag Team Elimination összecsapásban feszül egymásnak.

Asuka és Ember Moone közelgő csatáját vezetik föl nekünk egy videóval, melyben a címvédő továbbra is, elképesztően magabiztos, ami nem is csoda, hisz senki sem tudta legyőzni idáig. Leendő ellenfele szintén veretlen, de vajon meg lesz Moone-ban az a plusz, ami Asuka legyűréséhez kell?

Macey Estrella vs. Nikki Cross (with Eric Young, Alexander Wolfe, and Killian Dain)
Könnyed győzelem Nikki-től, aki továbbra is Asuka-ra, de legfőképp a bajnoki címre ácsingózik.
Megjelent Tye és Jose, akik nekiestek a Sanity tagjainak. Jose Wolfe-ot gyepálta, Tye pedig Dain-t, azonban Cross segítségével újra fordult a kocka, ami egyben egy újabb verést eredményezett a face szupersztárok számára.

Kassius Ohno vs. Bobby Roode (C) – NXT Championship Match 
Hosszas, voltaképp TakeOver főmeccsnek is beillő csatát láthattunk, ami a végletekig izgalmas maradt. Ohno mindent megtett, a legjobb és leghatásosabb mozdulatait vetette be, de Roode mindannyiszor kikecmergett a szorult helyzetből. A könyököst követően például úgy, hogy lendületből kivágódott a kötelek között. Ohno megpróbálta befejezni a meccset, de a bajnok végül csak túljárt az eszén, és egy kisebb trükk után kiosztotta a DDT-, amit a kopogtatás követett.

Roode tehát megugrotta az akadályt, Nakamura pedig elszánt tekintettel fürkészi őt a monitoron keresztül. A két szupersztár San Antonio után újra összecsap, kérdés, hogy képes lesz-e megújulni a Strong Style királya.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek