WWE NXT 2017. március 22. – Váratlan segítség

(Ekkor még) másfél héttel a TakeOver előtt egyre inkább éleződnek a konfliktusok, a gála szereplői mindent megtesznek, hogy minél nagyobb lendülettel mehessenek Orlando-ba. Aktuális epizódunkban láthatjuk a Women’s Bajnok Asuka-t, a Tag Team övekre pályázó csapatok nyilatkozatait, Andrade-t, aki Lorcan-nel csap össze, a főesemény pedig egy 6-Man Tag Team csata, ami alatt az egyik alakulat igen váratlan formában kap segítséget.

Oney Lorcan vs. Andrade Almas
A múlt heti összetűzésük után itt a lehetőség, hogy a ringben rendezzék a nézeteltéréseket. Korábban már számtalanszor összecsaptak, aminek fényében halkan megjegyezhetjük, hogy Oney sötét lóként funkcionál Andrade szemében.. Hosszasnak, az átlagnál is hosszabb csatát vívtak ezúttal, a győzelmet pedig Andrade tudta megszerezni. A siker vélhetően csak növeli a mexikói srác arroganciáját, viszont a TakeOver-en minden bizonnyal emberére akad majd..

Gargano és Ciampa következik egy kis múlt idézéssel azzal kapcsolatban, hogyan is jutottak el idáig. Ígérik, hogy felülkerekednek riválisaikon, és a Sportszórakoztatás legnagyobb hétvégéjén visszaszerzik a bajnoki öveket.

Asuka vs. Angel Rose
Könnyed átmozgató edzésnek illett be a mérkőzés, amit a bajnok simán behúzott az Asuka Lock-kot követően.

A Revival duója is előadott egy magabiztos promót, melyben kijelentették, hogy a közelgő TakeOver-en a végzetük, hogy minden idők legnagyobb csapatává váljanak.

Ohno és Elias Samson akaszkodik össze a backstage-ben, aminek következményeképp megállapodnak egy meccsben. A vesztes mindent elveszít, hisz ez esetben távoznia kell az NXT-ből.

No Way Jose, Roderick Strong, Tye Dillinger vs. Eric Young, Killian Dain, Alexander Wolfe (with Nikki Cross)
A mérkőzés egy darabig csordogált, de végül nem meglepő módon káoszba csapott át. Cross megtámadta Tye-t, majd hirtelen megjelent egy hölgy, nevezetesen Ruby Riot, aki visszaverte Cross rohamát. A Face trió, Ruby-val kiegészülve állt a szorítóban, miközben a Sanity csapata kénytelen volt visszavonulót fújni. Érdekes képsorok, a történet pedig új fordulatot vesz a történtek által.

Szerdán, jön a TakeOver előtti utolsó adás, szombaton pedig a gála, ami minden bizonnyal újfent beváltja majd a hozzáfűzött reményeket.

Egy gondolat a(z) “WWE NXT 2017. március 22. – Váratlan segítség” című bejegyzésnél

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek