WWE NXT 2017. március 29. – Utolsó állomás a TakeOver előtt

Immár a TakeOver kapujában állunk, következik az utolsó heti adás a nagy esemény előtt. Szombat este ismét egymásnak feszülnek az NXT legjobbjai, de addig is vár még ránk a mai epizód, melyben hivatalosítják a TakeOver ötödik, s egyben végső összecsapását is – többek között.

Johnny Gargano vs. Dash Wilder vs. Akam – Triple Threat mérkőzés 
Triple Threat a szombat jegyében, de ezúttal csak a csapatok egyik tagja méreti meg magát. Akam – nem meglepő módon – azonnal Wilder-t veszi célba az elmúlt hetek pimaszkodásai miatt, sokra azonban nem megy, hisz Gargano rácsimpaszkodik a nyakára. A buldózer lerázza magáról, Wilder nekiesik hátulról, de hamar a szőnyegre kerül, mint ahogy Johnny is.. Jobb híján és kissé szokatlanul: Gargano és Wilder összedolgozik, hogy kiiktassák jóval méretesebb ellenfelüket. Többé-kevésbé sikerül is, Akam a ringen kívül találja magát. Dash helyet csinál a kötél között Gargano-nak, hogy az ugorjon ki Akam-ra egy Suicide Dive-val, de ahogy Johnny lendületet vesz, Dash rátámad. Gargano résen van, blokkolja a sunyi kísérletet, majd visszatámad. Lendületbe jönne, ám a visszatérő Akam gyorsan leteríti. Wilder is veszélyben, őt viszont menti Dawson, amit követően a Revival elkezd kifelé hátrálni, mintha nekik ennyi elég lett volna mára.. Így is történt, a reklámot követően már csak Akam és Gargano küzdött. Utóbbi próbált felülkerekedni ellenfelén, ami sikerült is volna, ha a Superkick-ket követő kopogtatásnál Razor nem menti meg társát.. Innentől fordult a kocka, olyannyira, hogy Akam is értékesítette a Powerbomb-ot Johnny-n. Kopogtatott volna, de ekkor Dawson lefogta a lábát.. A másik oldalról Wilder csúszott a ringbe, és lekopogtatta a védtelenné vált Gargano-t.
Ügyes trükk.

Heavy Machinery vs. Jonathan Ortagun & Mike Marshall – Tag Team mérkőzés 
Otis-nak és Tucker-nek nem okozott különösebb gondot ez a mérkőzés, könnyed győzelmet arattak.

Mr. Regal irodájába kapunk betekintést, következik Asuka és Ember szerződés-aláírása.
Moon közli a bajnokkal, hogy Asuka pontosan tudja kivel áll szemben. A kihívó szerint Asuka nagy bajnok, ugyanakkor megváltozott, a fejébe szállt a dicsőség. Ha az a végzete, hogy minden idők legnagyobb NXT Women’s Bajnoka legyen, akkor Ember végzete az, hogy megfossza Asuka-t a tróntól.
Asuka szokás szerint nem beszél sokat.. Mint mondja: tudja, hogy kicsoda Ember, de egyben azt is, hogy nem áll készen erre a feladatra.
A mérkőzés tehát minden tekintetben hivatalos, szombat este meglátjuk, hogy ki hagyja el győztesen a szorítót. Egy biztos: valaki elveszíti a veretlenségét.

Érkezik a hivatalos megerősítés, hogy a TakeOver-en láthatunk majd egy 8 fős Tag Team csatát, amikor is a Sanity ellenfele Dillinger, Strong, Joe, valamint Ruby Riot lesz.

Kassius Ohno vs. Elias Samson – ( A vesztes elhagyja az NXT-t ) 
Mindkét szupersztár az állásáért küzdött, nagyon sok minden forgott kockán. Samson bizonyítani akarta, hogy van itt helye, Ohno pedig azt, hogy érdemes arra a bizonyos második esélyre. Utóbbi igazolódott be, villant a Rolling Elbow, amiből már nem tudott kitörni Elias. Ohno kopogtatta, így a Drifter munkanélkülivé vált.
Mindez persze azt jelenti, hogy ha valami csoda nem történik – és ha a szervezet kötelékében marad – Elias Samson feljön a Main Roster-re a WrestleMania-t követően.

Szombat este tehát TakevOver, aznap délelőtt érkezünk majd az előzetessel, másnap pedig az Összefoglalóval.

3 című bejegyzés “WWE NXT 2017. március 29. – Utolsó állomás a TakeOver előtt” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Ember Moon tudtommal nem veretlen.. Hiszen egy Live Eventen kikapott Asukatól.. Vagy Live Event nem számít? 😀

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek