NXT Összefoglaló, április 18. – Gargano hazatér

Másfél héttel a TakeOver után újra a Full Sail arénájában gyűlik össze az NXT Univerzum. Az adás nyitányán az állományba frissen visszahelyezett Johnny Gargano, valamint felesége, Candice LeRae érkezik.

Elképesztő szeretet fogadja Johnnyt, aki mikrofont fog, majd megjegyzi, hogy a TakeOver felé haladva pontosan erről a pillanatról álmodott. Libabőrős, és bár nehezen tudja szavakba önteni az érzéseit, annyit elmondhat, hogy nagyszerű itthon lenni. Az elmúlt időszakban két szó határozta meg őt; Tommaso Ciampa. Ő volt a legjobb barátja, de aztán Ciampa összetörte a szívét. Megfosztotta a cím megnyerésétől, majd a karrierjét is elvette tőle.
Karrierje legintenzívebb ringben töltött 37 percét követően azonban büszkén mondhatja, hogy visszakapta az életét, illetőleg ott van, ahová tartozik. Köszönetet mond a támogatásért, beleértve Candice-nek is, aki végig kitartott mellett a nehéz időkben. Ma este rendezni kívánják az utolsó elvarratlan szálat Andrade-val és Zelina-val szemben, ezután pedig Johnny-nak nem kisebb a célja, mint szembenézni a bajnokkal, Aleister Blackkel.

Killian Dain osztja meg velünk, hogy New Orleansban Lar Sullivan elvett tőle valamiért, amiért most cserébe Killian mindentől megfosztja riválisát.

Ricochet Vs. Fabian Aichner
Mr One and Only fénysebességgel robbant be az NXT-be, és káprázatos teljesítménnyel rukkolt elő a debütáló mérkőzésén. Ott folytatta ahol abbahagyta, ezúttal Fabian Aichner ellen, aki ugyan ellenállást tudott tanúsítani, de komolyabb sansza nem volt a levegő urával szemben.
A mérkőzés után elmondta milyen nagyszerű volt először csatázni a Full Sailen, valamint, hogy a célja a saját nevének megteremtése az elődök nyomán.

A múlt heti epizód legkiemelendőbb eseményét láthatjuk újra, vagyis a War Machine-ból lett War Raiders debütálását. Ma este újra láthatjuk a pusztító párost.

Lars Sullivan ad hangot a magabiztosságának, véleménye szerint azt tesz Dainnel amit csak akar.

War Raiders Vs. JC & Chris
Hanson és Rowe esélyt sem adtak, ellentmondást nem tűrő győzelmet abszolváltak.

A Performance Centerbe kapunk betekintést, méghozzá Shayna Baszlert követve. Az NXT új Women’s bajnoka igyekszik tisztázni a társakkal, hogy most már új szelek fújnak. Letépi Ember Moon a helyéről a felírást, majd tudatja, hogy ha valakinek problémája van a rendszerrel nyugodtan megpróbálhat tenni ellene.

Lars Sullivan Vs. Killian Dain – No Disqualification Match
A két behemót pusztott, ami a csövön kifér alapon. Cseppet sem kímélték egymást és a fellelhető eszközöket, amelyek végül igen kellemetlen manővereket tudtak eredményezni. Dain sok mindenből kijött, de a mindent eldöntő – székekre kiosztott – Freak Accidentből nem volt menekvés.

A megújult Undisputed Era fotózását láthatjuk, amelyről kiderül, hogy Roderick Strong mostantól Tag Team bajnoknak is mondhatja magát a csapattagság mellett.
Adam Cole jövő héten címvédésre kényszerül, mégpedig Oney Lorcannel szemben.

Candice LeRae Vs. Zelina Vega 
Elérkeztünk a főeseményhez, amely Killian Dain után újabb személyeket volt hivatott búcsúztatni a harmadik brandből. Candice és Johnny megkapták a régóta áhitott revansot a megannyi bosszúság után, amelyet Zelina és Andrade okozott nekik. Hiába Andrade beavatkozása, Johnny is érkezett a maguk érdekében. Zelina ezután hamar a GargaNo Escape-ben találta magát Candice-nek köszönhetően, s megtette ugyanezt maga Gargano is, aki a kotnyeleskedni akaró Almast fogta be. Vega kopogott, így nagy győzelmet ünnepelhetett az NXT Univerzum.

Gargano végezetül mikrofont fogott, és még egyszer elmondta amit már az adás elején, vagyis, hogy kihívja Aleister Blacket az NXT övért.

Érkezett a bajnok, vállán a címmel. Aleister nem mérlegelt, nem akadékoskodott – hanem megadta a lehetőséget Gargano-nak jövő hétre.

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!