NXT Összefoglaló, április 4. – Dusty Classic finálé a TakeOver kapujában

Négy nappal a TakeOver előtt utoljára hangos NXT-rajongóktól a Full Sail egyetem arénája. Az adás nem is kezdődhetne jobban, hisz érkeznek a Dusty Rhodes Tag Team Classic finalistái.

Kapunk egy kis áttekintést a helyzetről, valamint tudatják, hogy Bobby Fish a térdsérülése miatt egész biztosan nem léphet ringbe a gálán. Azt még nem játszották be, hogy közel fél éves kihagyás vár rá.

Authors of Pain Vs. Roderick Strong & Pete Dunne – Dusty Rhodes Tag Team Classic Finálé 
Elképzelni sem lehetett volna ennél akciódúsabb és kiélezettebb küzdelmet a döntőre. A közönség hangot is adott az ámulatának, miközben a négy srác cseppet sem kímélte egymást a kötelek között. Mindkét csapatnak megvoltak a maga kisebb-nagyobb lehetőségei a győzelemre, de az érdemi lezárást nem várt csavar színesítette..
O’Reilly és Cole megtámadta a meccsben lévőket, mire a spori azonnal beszüntette a találkozót. A megcsonkított Undisputed Era távozott volna, mint akik jól végezték dolgukat, ám ekkor érkezett Mr Regal. A GM felhívta a figyelmet a szemmel-látható turpisságra, miszerint az UE annak reményében támadott, hogy így nem kell címmeccset vívniuk szombaton. Okos, de nem eléggé.. Regal bejelenti, hogy Triple Threatet rendeznek a TakeOveren, de a győztes nem pusztán az NXT Tag Team öveket emelheti magasba, hanem a Dusty Classic trófeáját is.

Egyel tehát nőtt a tét. WAO!

A folytatásban promó – méghozzá elég ütős – a TakeOver egyik legjobban várt meccséről.

Miért? – kérdezi még mindig értetlenül Gargano. Testvérként, és legjobb barátként tekintett Tommaso-ra. Nem hitte, hogy képes erre.
Ciampa szerint, Gargano csak magának köszönheti ezt az önzősége nyomán. Úgy véli ő cipelte a hátán a csapatot, míg nem aztán megsérült. Nagyon várta a pillanatot, amely végül a TakeOver: Philadelphia során elérkezett.
Mint mondja, Johnny később ahhoz is elég önérzetes volt, hogy kockára tegye a karrierjét. Ciampa azon volt, hogy darabokra szakítsa a szívét.
Gargano a tétnek megfelelően küzd majd. Ha győz, visszakapja az állását.
Ciampa állítja, hogy kihasználja majd a meccs korlátlanságát, és véget vet Johnny Wrestlingnek.

Tommaso egyébként olyannyira magabiztos, hogy már be is jelentkezett apunál a North American bajnoki címre.

Kairi Sane Vs. Vanessa Borne
A Women’s Division meccs elég simára sikeredett a Mae Young Classic győztese jóvoltából. Villant a könyökös, amelyből persze nem volt kiút Vanessának.

Regalt kéri számon Cole és O’Reilly, hisz még mindig nem akarnak hinni a fülüknek. Cole sérelmezi, hogy egy este alatt két meccset kell vívnia a döntés következményeképp. Regal pontosít, ugyanis Cole-nak három választása van. Az első, hogy mindkét meccsben részt vesz. A második, hogy O’Reilly egymaga próbál helyt állni a Tag Team címmeccsben. A harmadik, hogy Cole kihátrál a létrameccsből, és csakis a Tag Team övökre fókuszál.

A többi címmeccs érdekeltjei is megszólalnak. Aleister a maga visszafogott és udvarias stílusában lebegtetni meg a trónfosztást, míg Andrade és Zelina már-mát túlontól magabiztos és agresszív viselkedést mutat.
Ember Moon szerint Shayna viselkedésével már alapjaiban is gond van, szóval ő ezt igyekszik majd helyre pofozni a TakeOveren.

Lars Sullivan Vs. Killian Dain
Ha visszafogottan is, de előtték a két monstrum ütközetét. Győztes nem született, hisz kisvártatva megérkeztek a létrameccs szereplői. Velveteen komolyan fontolta a könyökös megugrását a sarokról, ám ekkor felbukkant Adam Cole. Őt követte harcra kész állapotban EC3, végül pedig befutott a legújabb üdvöske; Richochet, aki stílszerűen tette le névjegyét.

A hat Szupersztár méregetni kezdte egymást, minden további azonban szombatra marad.

Oltárinak ígérkezik.

Egy gondolat a(z) “NXT Összefoglaló, április 4. – Dusty Classic finálé a TakeOver kapujában” című bejegyzésnél

  1. Ciampa meg Almas annyira tökéletes heel karakterek
    és mégis azt érzem hogy a fő rosteren valahogy nem tudnának így működni

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!