NXT Összefoglaló, augusztus 1. – Elégtétel itt, sérelem ott!

Szokás szerint a Full Sail egyetem arénája a helyszínünk, innen szövődnek tovább szálaink a három hét múlva esedékes TakeOverre.

Adásunk nyitányán egy visszatekintő videót láthatunk, hiszen múlt héten új bajnokot koronáztunk, miután Tommaso Ciampa legyőzte a Gargano által véletlenül megütött Blacket.
Ciampa itt lesz ma este, előtte viszont számos dolog vár még ránk.

Kezdésként Otis és Tucker, vagyis a Heavy Machinery érkeznek a kötelek közé – a közönség nem kis örömére.

Heavy Machinery vs. TM-61
Otisék könnyed győzelmet szereztek, miközben a Street Profits a nézőtérről figyelte az eseményeket.

Trent Seven & Tyler Bate vs. Matt Knox & Bradley Taylor
Újabb tag team meccs, ezúttal a Mustache Mountain képviselteti magát. Mondanunk sem kell, hogy sikeresen.
Trent és Tyler a összecsapást követően mikrofont fogtak. Trent megjegyezte, hogy mikor legutóbb itt jártak a dolgok rosszra fordultak. Elnézést kérnek a történtekért, majd Trent kijelenti, hogy a Mr Regallal folytatott konzultáció nyomán van egy tervük. Tyler veszi át a szót, mondván az Undisputed Era nem pusztán a címeket akarta visszaszerezni, de likvidálni kívánták Trentet. Tyler bedobta hát a törölközőt, de csak mert Trent a világot jelenti számára. Mostantól küldetésként tekintenek arra, hogy ismét Tag Team bajnokok legyenek. Érvényesítik a visszavágójukat, mégpedig a TakeOverre.

EC3 vs. Kona Reeves
A találkozó egy pontján megérkezett a bejárathoz Velveteen. Felhívja a figyelmet arra, hogy EC3 képtelen túllendülni azon, hogy ő kisétált mögüle a UK Classicon. Dream előrevetíti, hogy ha EC3 köti az ebet a karóhoz – folytatása lesz az ügyüknek.. Kona megoróbálta kihasználni az elterelést, ám végül EC3 kiosztotta a One Percentert, amellyel megnyerte a mérkőzést.

EC3 tudatja a backstage-ben, hogy áll elébe a Dream elleni küzdelemnek.

Candice LeRae vs. Shayna Baszler
A múltkori szópárbaj, most a ringbe vezetett. Candice kiválóan teljesített, sőt a győzelemhez is közel állt, azonban a döntő pillanatban túlvariálta a szituációt. Elvétette a Quebrada-t, így aztán Shayna gyorsan állon rúgta, majd elkapta a fojtással és feladásra kényszerítette.
Shayna erődemonstrációja nem ért véget, szóval kisvártatva érkeznie kellett a felmentőseregnek. Kairi Sane mentette a nagyobb problémáktól Candice-t.

Trent és Tyler vetítik előre a backstage-ből, hogy a TakeOveren ugyanaz történt majd, mint ami a Royal Albert Hallban.

A War Raiders is képviselteti magát pár szó erejéig. Nekik mindegy, hogy melyik csapap távozik a címekkel Brooklynból. Várni fognak rájuk, és megkaparintják az öveket.

Mr Regal jelenti be, miszerint a TakeOveren összecsap egymással EC3 és Velveteen Dream, továbbá Adam Cole is kockára teszi az North American címet Richochetval szemben.

Elérkeztünk a főeseményhez, amelyen Tommaso Ciampa érkezik – kezében az NXT övvel. A publikum nemtetszésére fittyet hányva közli a címmel lebonyolított eszemcsere eredményét, melynek eredményeképp a cím úgy véli megérdemli őt Ciampa, aki ezzel persze egyet is ért és szerinte csodás párt alkotnak. Immár ez az ő NXT-je. Megmondta előre; mindössze egyetlen pillanatra és lehetőségre van szüksége. Ennek megfelelően állta a szavát. Azt szeretné, ha mindenki venne egy mély levegőt. Nem győz betelni vele mennyire jól mutat a címmel, amelyet megérdemel. Szeretné ha osztoznánk az érzésen, hisz ilyen az, amikor a legveszedelmesebb személy elfoglalja méltó helyét az asztalfőn. Ciampa elhagyja a ringet, és odasétál egy idős hölgyhöz, aki a múltban azzal tűnt ki, hogy markáns módon fogta Gargano pártját a TakeOver: Philadelphia-n látott támadás után. Ciampa most közli a hölggyel, hogy emlékszik rá, de tetszik vagy sem ez most Tommaso pillanata, és bizony ő az NXT Bajnok. Ciampa visszatér a kötelek közé, majd megjegyzi, hogy a habot a tortán nem pusztán Aleister legyőzése szolgáltatja, hanem az is, miszerint Johnny ismét bebizonyította; nem több szimpla bukásnál. Kihangsúlyozza, hogy mennyivel feljebb helyezkedik a ranglétrán, mint Johnny és Aleister, sőt minden idők legnagyobb alakjának titulálja magát a sportszórakoztatás világában.
Érkezik Aleister Black, ám közben expressz módjára robog le mellette a rámpán Gargano. Becsúszik a ringbe és nekiesik Ciampának, aki a támadás nyomán meg sem a nézőtérig. Gargano felkapja a mikrofont és kijelenti, hogy mindaddig míg lélegzik – ez a hely nem lesz Ciampáé. Csak és kizárólag Johnnynak köszönheti azt a címet. Johnny nagy hevességében megfordul, egyenesen a Black Massba. Elterül, a közönség pedig rákezd a “Megérdemled!”-re, mialatt Black mustrálja őt és körbejárja. Végül leül mellé, felveszi a mikrofont, s igazat ad neki. Ciampa tényleg csak miatta lehet most NXT Bajnok.

Ezekkel a képsorokkal ér véget az adás, amely után már csak kettő van hátra a TakeOverig.

Az NXT TakeOver: Brooklyn IV eddig bejelentett mérkőzései:
Richochet vs. Adam Cole (C) – NXT North American Championship
EC3 vs. Velveteen Dream
Kairi Sane vs. Shayna Baszler (C) – NXT Women’s Championship
Mustache Mountain vs. Undisputed Era (C) – NXT Tag Team Championship
/Még nem bejelentett, de az lesz../
Aleister Black vs. Johnny Gargano vs. Tommaso Ciampa (C) – NXT Championship

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!