NXT Összefoglaló, december 12. – Régi ismerős a házban!

Folytatjuk utunkat a következő TakeOver felé, természetesen a szokásoknak megfelelően Orlandóból, a Full Sail egyetem arénájából.

SHOCK THE SYSTEM! – a közönség máris talpon, hisz érkezik az Undisputed Era legénységbe. A ringbe érve Cole ragad mikrofont. Mint mondja, hamarabb jönnek az ünnepek azáltal, hogy megszégyenítik EC3-t, aki 2018-ban azzal a nemtitkolt szándékkal érkezett az NXT-be, hogy szintet lép a karrierjében. Hamar rádöbbent azonban, hogy az NXT az UE-világa. Bobby Fish nyomatékot is adott ennek néhány hete egy acélszékkel. Az Undisputed Era az univerzum közepe. Minden körülöttük forog, és 2018 csak a kezdet volt. 2019-ben mégtöbb bajnoki siker lesz a nevükhöz köthető.

Bobby Fish vs. EC3 
EC3 kezdetben dominált és könyörtelennek tűnt, ám a ringen kívüli túlerő csakhamar fordított a kockán. Fish került fölénybe, EC3 azonban nem adta fel és az első adandó alkalommal megszerezte a győzelmet egy fordítás segítségével.
Cole-ék négy az egyben kezdték őt támadni, de megérkezett Otis és Tucker. A Heavy Machinery takarított, EC3 pedig Kyle O’Relly kárára demonstrált erőt.

Dakota és Io tudatják egy gyors-interjúban, hogy jövő héten tag meccset akarnak vívni Marinával és Jessamynnel. (Itt érdemes megjegyezni, hogy bár a meccs jövő hétre ki lett írva és meg is történt a múltkori tapingen – Dakota nemrég a jelentések szerint térdszalagszakadást szenvedett az egyik Live Eventen. Egyelőre nincs hivatalos megerősítés, de ha igaz, semmissé válhat ez a sztoriépítés, amely hat fős tag-meccshez vezetett volna!)

Oney Lorcan & Danny Burch vs. The Mighty 
Akárcsak San Josében, úgy most is Burch és Lorcan távozott győztesen. Egyre közelebb az újabb címmérkőzés?!

Jövő héten Aleister Black kontra Johnny Gargano, ráadásul egy acélketrec falai között.

Gargano-t láthatjuk és hallhatjuk. Aleister komolyan azt hitte, hogy ez a történet véget ért Los Angelesben azáltal, hogy – állítása szerint – felszabadította őt a vétkei alól? Johnny leszögezi, hogy nem tett semmi rosszat. Aleister csak rosszkor volt rossz helyen. Az útjában áll. Viszont, ha már rendezniük kell a számlát – Johnny félelem nélkül teszi. Ketrecbe lép majd az ördöggel, de győzedelmeskedni fog és lezárja az Aleister Blackről szóló fejezetet.

Baszlert kérdezik a közelgő kihívói meccsről. A bajnok szerint mindegy ki nyeri, a vége úgyis az lesz, hogy megvédi a címet, míg a vesztesnek csak a kórházi költségek rendezése marad. Marináék kinevetik Io és Dakota kihívását,amelyet ráadásul Shayna fogad el helyettük.

Mia Yim vs. Reina Gonzalez
Mia lendülete továbbra is tart – ezúttal Gonzalez kisasszonyt múlta felül annak érdekében, hogy bekerüljön a Fatal Four Waybe.

Aleister Black is megosztja a maga sajátságos álláspontját, melynek lényege, hogy egyszer s mindenkorra leszámol majd Johnny Garganóval a ketrec falain belül.

Elérkeztünk a főeseményhez, amelynek kapcsán mindenki – beleértve a bajnok is – sötétben tapogatózik. Richochet aláírt egy szerződést arról, hogy bárkivel szemben felteszi a címet. A bajnok vár, a zene felhangzik, a közönség pedig megőrül. PRINCE PRETTY IS IN DA HOUSE!

Richochet (c) vs. Tyler Breeze – North American Championship 
Az NXT Univerzum felváltva élteti a feleket. A brand egykori szintfelmérője, Tyler Breeze újra a sárga kötelek között mozog. Nagy harcra késztette Richoche-t, aki néhányszor bizony komoly bajba került. Elszenvedte a Superkicket, majd nyomban egy Hurricanrana-t, ám Breeze nem tudott győzelmet érően kopogtatni. A bajnok végül a Cradle Shock értékesítésével zárta rövidre a találkozót.

Folytatás jövő héten, egy abszolút klasszikus és meglepetéssel tarkított főeseménnyel!

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!