NXT Összefoglaló, december 19. – A bosszú még mindig hidegen tálalva a legjobb!

Az NXT Univerzum felfokozott hangulatban várja a kezdést a Full Sail egyetem arénájában, hisz főeseményünk egy Steel Cage ütközet lesz Aleister Black és Johnny Gargano között.

Io Shirai & Dakota Kai vs. Marina Shafir & Jessamyn Duke
Io és Dakota megkapták amit akartak, ráadásul duplán, hisz sikerült revansot venniük az MMA-s Four Horsewomen tagjain. Ez volt Marina és Jessamyn első hivatalos mérkőzése – érezhető is volt -, mindenesetre becsületükre legyen mondva, hogy megpróbálták a legjobbat nyújtani eddigi ismeretük alapján. Dakota letakarította a ring szélén beavatkozni igyekvő Jessamynt, így Io a Moonsaultot követően sikeresen kopogtathatta Marinát.

Matt Riddle-től hallhatjuk, hogy nem boldog Ohno múltkori könyököse miatt, viszont nem is hibáztatja őt, hisz azt megelőzően másodpercekre volt csak szüksége ahhoz, hogy lenyomja. Ha újra egy ringbe kerülnek, Riddle amondó, hogy megismétli a TakeOveren látottakat.

Dominik Dijakovic vs. Aaron Mackey
A debütáló horvát igen impresszív teljesítménnyel rukkolt elő, amelynek tetejébe még megvillantotta a Feast Your Eyes névre hallgató finisherjét. WAO!

Io Shirai a mai teljesítményével megszerezte a jogot, hogy részt vegyen a kihívói jog sorsáról döntő Fatal Four Wayben.

Heavy Machinery vs. Danny Dakarto & Mike Howell
A Tag Team címek első számú kihívói sem teketóriáztak sokat, jóllehet ez is inkább az erődemonstráció kategóriáját erősítette.. Az Undisputed Era tagjai a bejáratról szemlélték az eseményeket, amelyek Otisék szerint rájuk várnak majd.

Aleister Black vs. Johnny Gargano – Steel Cage Match 
Gargano már a bevonulásnál letámadta Blacket, aki így némi hátránnyal vágott neki a csatának. Menet közben kiegyenlítődött a küzdelem, olyannyira, hogy Johnny sokszor inkább a könnyebb utat választotta volna a kijutás, s egyben győzelem érdekében. Aleister végül kiosztotta a Black Mass-t, ám mégis Gargano állt talpra hamarabb. Hajszálra volt a győzelemtől, hisz már a ketrec túloldalán járt, de ekkor Ciampa ráverte az ajtót Blackre. A címvédő NXT Champion – akit két hete váratlan Black Mass ért – belépett a ketrecbe, ütni kezdte Blacket, miközben Gargano visszatért a küzdőtérre. A közönség rákezdett a DIY-chantre, az egykori partnerek összenéztek, Ciampa hívni kezdte a csapatmanőverüket, amelyre aztán Gargano is csatlakozott. Jött is a rég nem látott mozdulat. Black kifeküdt, Gargano pedig hosszas döbbenetből felocsúdva lekopogtatta őt.

Ciampa megtapsolta Garganót, aki talán még most sem hiszi el, ami történt.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!